Mat & Dryck
Toppsäljare

-
Title:
Rutiga Kokboken - Grundkokbok Med Över 1500 Recept För Stora Och Små Hushåll
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Finns i lager Leveranstid: från 1 vardag
-
Description:
Med nästan 1,4 miljoner sålda exemplar genom åren är Rutiga kokboken en vanlig syn i svenska kök. Noga provlagade recept, gedigen fakta, smarta tips och pedagogiska steg för steg-bilder gör boken oumbärlig i såväl studentlyan som storfamiljen. Du hittar helt enkelt det mesta du kan tänkas behöva: a...
Rutiga Kokboken - Grundkokbok Med Över 1500 Recept För Stora Och Små Hushåll Bok
<p>Med nästan 1,4 miljoner sålda exemplar genom åren är Rutiga kokboken en vanlig syn i svenska kök. Noga provlagade recept, gedigen fakta, smarta tips och pedagogiska steg för steg-bilder gör boken oumbärlig i såväl studentlyan som storfamiljen. Du hittar helt enkelt det mesta du kan tänkas behöva: allt ifrån hur du gör ketchup till hur du tillagar en festlig trerättersmiddag eller fixar en matig morgongröt.<br/><br/>Nu uppdateras Rutiga kokboken med veckomenyer och inköpslistor så att du lätt kan planera dina måltider. Det finns också tips på hälsosammare mat och fler bufféförslag. Några recept har tagits bort och nya lagts till. Men en sak är säker - du kommer absolut att känna igen dig.<br/><br/>Med över 1 500 recept samlade från klassiker till moderna rätter och livsmedelsfakta är Rutiga kokboken både en fantastisk kokbok och uppslagsbok.</p>

-
Title:
Matlagning På Riktigt - Våra Mest Älskade Matklassiker Lagade Utomhus
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställd från leverantör
-
Description:
Kan man laga all mat på stekhäll? Visst kan man det. I den här boken lyfter jag ut många av de absolut mest klassiska krogrätterna och husmanskosten från köket till stekhällen. För det är just vid stekhällen det blir som allra bäst. Utomhusmatlagning handlar om mer än att bara laga mat och äta. Det...
Matlagning På Riktigt - Våra Mest Älskade Matklassiker Lagade Utomhus Bok
Kan man laga all mat på stekhäll? Visst kan man det. I den här boken lyfter jag ut många av de absolut mest klassiska krogrätterna och husmanskosten från köket till stekhällen. För det är just vid stekhällen det blir som allra bäst. Utomhusmatlagning handlar om mer än att bara laga mat och äta. Det är hela upplevelsen, att planera vad man ska äta, gå till affären och välja ut bra råvaror, för att sedan stå i godan ro och laga ihop något riktigt gott. Att sedan dela den glädjen med nära och kära är oslagbart. Jag får dagligen meddelanden från de som följer min Youtubekanal att jag har varit med och förändrat deras liv. Ja, det är stora ord men jag vågar påstå att det är något speciellt det här med utomhusmatlagning. Det är en ren terapi. Har du ingen stekhäll så går det naturligtvis lika bra att laga alla mina recept i den här boken inne i ditt kök. Det är också terapi på riktigt.

-
Title:
Paletas- Pinnglass På Latinamerikanskt Vis
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Osäker leveranstid
-
Description:
Paletas är pinnglass på latinamerikanskt vis: enkla att göra, lätta att variera, och med perfekt konsistens!I boken Paletas: pinnglass på latinamerikanskt vis finns en lång rad recept på isglass, fruktglass, mjölkglass och vegansk glass. Här finns så klart de klassiska smakerna som jordgubb, citron...
Paletas- Pinnglass På Latinamerikanskt Vis Bok
Paletas är pinnglass på latinamerikanskt vis: enkla att göra, lätta att variera, och med perfekt konsistens!<br/><br/>I boken <i>Paletas: pinnglass på latinamerikanskt vis</i> finns en lång rad recept på isglass, fruktglass, mjölkglass och vegansk glass. Här finns så klart de klassiska smakerna som jordgubb, citron, choklad och pistasch men också lite annorlunda kombinationer som ingefära med sesamfrön, avokado med mörk choklad eller brynt smör och majs. Boken innehåller även grundrecept och inspiration till hur du själv kan experimentera fram dina egna smakkombinationer och favoriter. Och förstås tips till det bästa glasskalaset!<br/><br/>Recepten i denna bok går snabbt och lätt att göra och de kräver inga avancerade maskiner och verktyg. Du ska kunna tillfredsställa ditt glassbehov utan att behöva stå i köket i timmar. Det är lätt och läskande gott, vi lovar!<br/><br/>Maria Borda är antropolog och författare till fem böcker, främst inom föräldraskap och födande. Maria har sina rötter i Bolivia och har tidigare drivit en restaurang i Bolivia.

-
Title:
Vår Kokbok Student
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Obekräftad leveranstid
-
Description:
I Vår kokbok student hittar du billiga och goda middagstips och hundratals recept med noga utvalda råvaror med influenser från hela världen. Du lär dig allt om att spara pengar när du handlar mat, ta vara på rester, hur du förbereder och planerar veckan och letar upp de bästa råvarorna. Du får mer ...
Vår Kokbok Student Bok
I Vår kokbok student hittar du billiga och goda middagstips och hundratals recept med noga utvalda råvaror med influenser från hela världen. Du lär dig allt om att spara pengar när du handlar mat, ta vara på rester, hur du förbereder och planerar veckan och letar upp de bästa råvarorna. Du får mer är 200 härliga recept och handfasta råd på vad du kan göra för att lägga så lite pengar som möjligt och samtidigt få näringsrik, vällagad, god och inspirerande mat.<br/><br/>Vår kokbok student är din uppslagsbok i köket när du pluggar, har kompisar hemma på buffé, vill äta något gott på kvällen eller ha med dig mättande snacks till tentorna. Här hittar du de självklara klassikerna men också helt nya rätter med tydliga smaker till en bra budgetpeng. Rejäl mat som man blir mätt av!

-
Title:
Min Barndoms Jul - Astrid Lindgrens Julkokbok
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara
-
Description:
Astrid Lindgrens berättelser har präglat de svenska drömmarna om julen, och maten spelar ofta en avgörande roll i dem. Här kommer äntligen en rikt illustrerad julkokbok utifrån hennes värld, att ständigt återvända till. Bakom recepten står Fredrik Eriksson, en av våra mest prisbelönta och rutinerad...
Min Barndoms Jul - Astrid Lindgrens Julkokbok Bok
Astrid Lindgrens berättelser har präglat de svenska drömmarna om julen, och maten spelar ofta en avgörande roll i dem. Här kommer äntligen en rikt illustrerad julkokbok utifrån hennes värld, att ständigt återvända till. Bakom recepten står Fredrik Eriksson, en av våra mest prisbelönta och rutinerade kockar.<br/><br/><em>Min barndoms jul</em> tar avstamp i pepparkaksbak med Bullerbybarnen vid första advent och sedan följer vi karaktärer, berättelser och Astrids egna traditioner genom högtiden, med tabberas och annandagskalas, fram till att Pippi avslutar firandet med en magnifik julgransplundring. På vägen bjuds vi på oemotståndliga recept på klassiska rätter och godsaker. Fokus ligger på julen i Småland under tidigt 1900-tal, i Katthult, Bullerbyn och Junibacken och framför allt Astrids eget barndomshem Näs. Men här finns också plats för avstickare till Saltkråkan, Bråkmakargatan och Dalagatan i Stockholm, där Astrid levde större delen av sitt liv. Måltidshistorikern Richard Tellström bidrar med kulturhistoriska texter om julmat och traditioner.<br/><br/>Även mer okända berättelser om och av Astrid Lindgren återfinns här, liksom flera personliga texter där hon skriver om julen: "Min barndoms jul var den rödaste, gladaste, mest ljustindrande och pepparkaksdoftande jul man kan begära, en hederlig gammaldags jul så som den firades överallt i bondehemmen för inte så otroligt länge sedan. Att berätta om den är som att ramsa upp vilken gammal julberättelse som helst, allt det där med slakt och korvstoppning och byk och brygd och bak och hämta julgran i skogen och sätta upp julkärvar åt sparvarna och gå runt i de små stugorna med smakbitar av julmaten. Jag försäkrar att det var som en gammal julberättelse alltihop."<br/><br/>Boken är rikt illustrerad med bilder ur böckerna, privata foton ur Astrid Lindgrens arkiv samt nytagna mat- och miljöbilder på ett Näs i julskrud.<br/><br/><br/><br/>Astrid Lindgren är en av våra mest älskade författare. Fredrik Eriksson är en av Sveriges mest erfarna kockar och krögare. Han driver Långbro värdshus och restaurangen på Nationalmuseum, är gastronomisk rådgivare åt Nobelstiftelsen och har varit involverad i matutvecklingen på Astrid Lindgrens värld.

-
Title:
Holy Smoke Bbq - Tio År Av Eld, Rök & Kött
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 3 vardagar
-
Description:
Under det senaste decenniet har Holy Smoke BBQ finslipat konsten att långsamt röka kött till perfektion och servera tillsammans med grymma side dishes. I den nya boken berättas både historien om hur några containrar på en skånsk åker blev en internationell BBQ-destination och bakgrunden till den am...
Holy Smoke Bbq - Tio År Av Eld, Rök & Kött Bok
Under det senaste decenniet har Holy Smoke BBQ finslipat konsten att långsamt röka kött till perfektion och servera tillsammans med grymma side dishes. I den nya boken berättas både historien om hur några containrar på en skånsk åker blev en internationell BBQ-destination och bakgrunden till den amerikanska barbecue vi älskar idag. <br/><br/>Tio år har alltså gått sedan gänget på Kullahalvön i nordvästra Skåne visade att det går att göra riktigt bra barbecue på andra platser än i Texas. Inte bara har de hängt i USA med Texas bästa pitmasters, de har också haft BBQ-eliten på plats vid de egna rökarna i Bräcke. Den nya boken innehåller, förutom uppdaterade recept på ikoniska rätter som brisket, St. Louis cut ribs och pulled pork, massor med nya recept på deras mest populära specials. <br/><br/>I omarbetade avsnitt om kött, teknik och utrustning lär du dig hemligheterna bakom veden, elden, röken och tiden – och kanske viktigast av allt: hur barbecue kan skapa en stämning som inte liknar någon annan. Alla människor dras helt enkelt till elden. <br/><br/>De två författarna lever verkligen BBQ och gav 2017 ut sin första bok.

-
Title:
Stora Grytboken
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Fåtal i lager Leveranstid: från 1 vardag
-
Description:
Stora Grytboken innehåller 70 recept som alla tillagas i gjutjärnsgryta, lergryta, kastrull eller ugnsform. Läckra klassiker där Frederik samlat sina favoriter, men även några nya varianter som han knåpat ihop med sitt sätt att "lyxlaga" i fokus. Mysigt för hemmakocken och välsmakande för gästerna....
Stora Grytboken Bok
Stora Grytboken innehåller 70 recept som alla tillagas i gjutjärnsgryta, lergryta, kastrull eller ugnsform. Läckra klassiker där Frederik samlat sina favoriter, men även några nya varianter som han knåpat ihop med sitt sätt att "lyxlaga" i fokus. Mysigt för hemmakocken och välsmakande för gästerna.<br/><br/>Långkok har alltid legat Fredrik varmt om hjärtat då det är en otroligt trevlig känsla att ha en puttrande gryta på spisen under flera timmar, det doftar ljuvligt och man har ingen som helst stress. Att det sedan blir den där varma omfamnande matupplevelsen när man väl låtit grytan njuta klart, det är ju en fantastisk bonus.<br/><br/>Om författaren:<br/>Frederik har tidigare givit ut sex böcker i serien Lyxlagat. Dessutom har han skrivit ett flertal böcker om grytor , stekar och långkok. Han har också en stor förkärlek till det amerikanska köket och har skrvit storsäljaren "BBQ - Amerikansk Barbeque, Öl & Bourbon" samt "Amerikansk Fast Food - Snabbmat i lugn och ro". Nyligen gavs "Korvboken" ut som mottagits mycket väl. Frederik kommer ni även se regelbundet i TV4 lördagsmorgon.
- Populärt
- Mest sålda
- Mest bokade
- Senast släppta
- Kommande
- Pris
- A-Ö
- Välj
- 0 - 9
- A
- B
- C
- D
- E
- F
- G
- H
- I
- J
- K
- L
- M
- N
- O
- P
- Q
- R
- S
- T
- U
- V
- W
- X
- Y
- Z
- Å
- Ä
- Ö
- Övrigt