Mat & Dryck
Toppsäljare

-
Title:
Quanto Basta - Italienska Favoriter Och Familjerecept
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 7 vardagar
-
Description:
I italiensk matlagning betyder quanto basta ungefär så mycket som behövs. Så mycket du vill. Det som är tillräckligt för dig. Med de ledorden vill Oliver lära dig sina bästa tekniker och metoder för att laga fantastiskt god italiensk mat, utan att fokusera på exakta teskedar salt och minutanvisning...
Quanto Basta - Italienska Favoriter Och Familjerecept Bok
I italiensk matlagning betyder <i>quanto basta </i>ungefär så mycket som behövs. Så mycket du vill. Det som är tillräckligt för dig. Med de ledorden vill Oliver lära dig sina bästa tekniker och metoder för att laga fantastiskt god italiensk mat, utan att fokusera på exakta teskedar salt och minutanvisningar. Det blir klassiska pastarätter, familjens favoriter, rätter du slänger ihop på trettio minuter och riktiga långkok. På Olivers egna, varma sätt såklart.<br/><br/>*<br/><br/><b>Oliver Ingrosso</b> är krögare, entreprenör och DJ. Han har det italienska köket i blodet och på hans restaurang Olli i Stockholm serveras klassisk italiensk mat med personlig twist. Det är den vi ska få lära oss att laga i <i>Quanto basta.</i>

-
Title:
Stora Grytboken
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Fåtal i lager Leveranstid: från 1 vardag
-
Description:
Stora Grytboken innehåller 70 recept som alla tillagas i gjutjärnsgryta, lergryta, kastrull eller ugnsform. Läckra klassiker där Frederik samlat sina favoriter, men även några nya varianter som han knåpat ihop med sitt sätt att "lyxlaga" i fokus. Mysigt för hemmakocken och välsmakande för gästerna....
Stora Grytboken Bok
Stora Grytboken innehåller 70 recept som alla tillagas i gjutjärnsgryta, lergryta, kastrull eller ugnsform. Läckra klassiker där Frederik samlat sina favoriter, men även några nya varianter som han knåpat ihop med sitt sätt att "lyxlaga" i fokus. Mysigt för hemmakocken och välsmakande för gästerna.<br/><br/>Långkok har alltid legat Fredrik varmt om hjärtat då det är en otroligt trevlig känsla att ha en puttrande gryta på spisen under flera timmar, det doftar ljuvligt och man har ingen som helst stress. Att det sedan blir den där varma omfamnande matupplevelsen när man väl låtit grytan njuta klart, det är ju en fantastisk bonus.<br/><br/>Om författaren:<br/>Frederik har tidigare givit ut sex böcker i serien Lyxlagat. Dessutom har han skrivit ett flertal böcker om grytor , stekar och långkok. Han har också en stor förkärlek till det amerikanska köket och har skrvit storsäljaren "BBQ - Amerikansk Barbeque, Öl & Bourbon" samt "Amerikansk Fast Food - Snabbmat i lugn och ro". Nyligen gavs "Korvboken" ut som mottagits mycket väl. Frederik kommer ni även se regelbundet i TV4 lördagsmorgon.

-
Title:
Haja Havre - Supergrynet För Hjärtat, Immunförsvaret Och Vikten. Viktig Vetenskap, Smarta Tips Och Läckra Recept
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 3 vardagar
-
Description:
»Haja havre är en faktaspäckad, underhållande och inspirerande bok som vänder sig till en bred läsekrets.« BibliotekstjänstSupergrynet som kan förändra ditt liv!Det stärker hjärtat och immunförsvaret, hjälper oss att hålla vikten och är smart för både klimatet och plånboken. Vi pratar om havre vårt...
Haja Havre - Supergrynet För Hjärtat, Immunförsvaret Och Vikten. Viktig Vetenskap, Smarta Tips Och Läckra Recept Bok
<b><i>»Haja havre är en faktaspäckad, underhållande och inspirerande bok som vänder sig till en bred läsekrets.« Bibliotekstjänst</i></b><br/><br/><b>Supergrynet som kan förändra ditt liv!</b><br/><br/>Det stärker hjärtat och immunförsvaret, hjälper oss att hålla vikten och är smart för både klimatet och plånboken. Vi pratar om havre vårt supergryn som växer runt hörnet och står i rampljuset som aldrig förr. På kaféer och restauranger är åtgången strykande på havrelatte och pimpad havregrynsgröt. På livsmedelshyllorna trängs havreris och havrebröd med havreolja och havredryck. <br/><br/>Havre är trendigare än någonsin, och med all rätt: få livsmedel är så hälsobringande som detta. Ett och samma gryn innehåller inte bara stärkande vitaminer och mineraler utan även välgörande kolhydrater, fibrer och fetter och relativt mycket protein. Men den viktigaste nyckeln är ändå betaglukan, ett ämne som det forskas på flitigt och har visat sig sänka såväl kolesterol, som blodsocker och blodtryck. I den här boken hjälper dietisten Emma Lindblom oss att haja havrets enastående effekter på vår hälsa. Hon berättar hur vi genom att addera havre till våra måltider håller oss piggare och mättare, får friskare tarmflora och förebygger såväl hjärt-kärlsjukdom som diabetes. Hon bjuder också på sina allra läckraste havrerecept.<br/><br/>EMMA LINDBLOM är näringsfysiolog och legitimerad dietist och har en master i exercise science på University of Houston i USA. Hon föreläser och skriver regelbundet i olika tidningar om kost och hälsa och coachar våra landslagsidrottare i hur de ska äta. Hon har skrivit ett flertal böcker, bland annat <i>Bosöns Kokbok</i> och <i>Ät rätt när du tränar</i>.<br/><br/><b>Fler pressröster om boken: </b><br/><br/>»Med glimten i ögat men på fullt allvar hävdar näringsfysiologen Emma Lindblom att vill vi leva ett friskt och aktivt liv, måste vi se till att vårda vår hälsa, äta mat som inte bara mättar utan också skapar förutsättningar för att nå målet. I nio kapitel reder Emma Lindblom ut hur det förhåller sig med havrens fantastiska egenskaper. Hon avslutar sin havrebok med recept som får det att vattnas i munnen på läsaren. Det som är mest intressant när kristider gör maten dyrare, är att man kan spara både pengar och hjälpa miljön genom att byta ut vissa råvaror mot havre. Att Haja Havre som grund för en smartare, hälsosam diet och på samma gång värna naturen är suveränt. Hajar Du?« <i>Ölandsbladet</i>

-
Title:
Morberg Bakfickan
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Fåtal i lager Leveranstid: från 1 vardag
-
Description:
"Enkel, okonstlad, genuin. Sådan är maten på de matställen jag gillar bäst: kvarterskrogen, bistron, brasseriet, puben - och köket hemma på Tullgarn.I min nya bok bjuder jag på ett femtiotal traditionella och otraditionella rätter inspirerade av den goda mat som serveras i generösa portioner på bak...
Morberg Bakfickan Bok
<p>"Enkel, okonstlad, genuin. Sådan är maten på de matställen jag gillar bäst: kvarterskrogen, bistron, brasseriet, puben - och köket hemma på Tullgarn.</p><p></p><p>I min nya bok bjuder jag på ett femtiotal traditionella och otraditionella rätter inspirerade av den goda mat som serveras i generösa portioner på bakfickor med kvalitet. Joppes räksallad, steak minute med pommes frites, steambuns med kyckling, sjötunga Morbiére och citrontarte är några exempel. Och naturligtvis är min bakfickebok inte komplett utan pannbiff med lök.</p><p></p><p>Allt är lätt att laga och kan avnjutas i ensam ro eller med trivsamt stimmigt sällskap, precis som det ska vara på en riktigt bra bakficka."</p><p></p><p>Per Morberg</p>

-
Title:
Bamse Familjens Kokbok
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Fåtal i lager Leveranstid: från 1 vardag
-
Description:
I Bamsefamiljens kokbok bjuder Bamse och hans vänner på sina bästa recept. Ni kan till exempel laga Farmors köttbullar, Skalmans vårrullar, Bamses hamburgare eller Vargens tacopaj. Tydliga steg-för-steg-instruktioner gör det lätt även för små kockar att följa med i recepten. Fina illustrationer bla...
Bamse Familjens Kokbok Bok
I Bamsefamiljens kokbok bjuder Bamse och hans vänner på sina bästa recept. Ni kan till exempel laga Farmors köttbullar, Skalmans vårrullar, Bamses hamburgare eller Vargens tacopaj. Tydliga steg-för-steg-instruktioner gör det lätt även för små kockar att följa med i recepten. Fina illustrationer blandas med läckra matfoton.

-
Title:
Vår Tid Är Nu - Mat, Människor Och Möten På Djurgårdskällaren 1955-1965
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Finns i lager Leveranstid: från 1 vardag
-
Description:
Nu kommer del 2 av boken "Vår tid är nu - Mat, människor och möten på Djurgårdskällaren 1955-1965" den är kopplad till säsong 2 av SVT-serien "Vår tid är nu" som sänds under hösten 2018.I boken fortsätter man att djupdyka i den mat och recept som visas eller skymtar förbi i tv-serien, bland annat j...
Vår Tid Är Nu - Mat, Människor Och Möten På Djurgårdskällaren 1955-1965 Bok
<p> Nu kommer del 2 av boken <i>"Vår tid är nu - Mat, människor och möten på Djurgårdskällaren 1955-1965" </i>den är kopplad till säsong 2 av SVT-serien <i>"Vår tid är nu" </i>som sänds under hösten 2018.</p><p>I boken fortsätter man att djupdyka i den mat och recept som visas eller skymtar förbi i tv-serien, bland annat julmeny, nyårssupé, Bella Italia - italiensk afton, påskmeny och kondis-meny.</p><p>Precis som i den första boken varvas recepten av featureartiklar som kopplar till tiden då tv-serien utspelar sig. Exempelvis arkitektu/design (H55, Vällingby, Virr varr), kondis/fika, arbetskraftsinvandring, charterresande/semester/vägkrogar.</p><p>Recepten är inspirerade av sin tid och varsamt uppdaterade. En del nya rätter har fötts under resan, men skulle lika gärna ha funnits då.</p><p>Mycket nöje och smaklig måltid! </p><p>Säsong 1 av Vår tid är nu (1945-1950) gjorde succé när den visades hösten 2017 med ca 2 miljoner tittare per avsnitt. </p>

-
Title:
Ketoguiden
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Finns i lager Leveranstid: från 1 vardag
-
Description:
Den här boken handlar om att må bra och bli sitt friskaste jag på ketogen kost. Att äta ketogent är att gå tillbaka till naturliga produkter och människans ursprungliga föda ? kött, fisk, fågel och ovanjordsgrönsaker. Kosten balanserar blodsockret och gör att kroppen bränner fett dygnet runt. Ketog...
Ketoguiden Bok
Den här boken handlar om att må bra och bli sitt friskaste jag på ketogen kost. Att äta ketogent är att gå tillbaka till naturliga produkter och människans ursprungliga föda ? kött, fisk, fågel och ovanjordsgrönsaker. Kosten balanserar blodsockret och gör att kroppen bränner fett dygnet runt. Ketogen kost är antiinflammatorisk och har visat sig effektiv i behandling av bland annat demenssjukdomar och diabetes.<br/>Ketoguiden är en hormonsmart bok som presenterar vetenskapliga fakta tillsammans med lättlagade recept. Att äta ketogent handlar om att lära känna sin kropp och börja lyssna på dess signaler.<br/><br/>Martina Johansson har levt ketogent i sju år och även coachat och hjälpt andra med träning och ketogen kost. Hon har dubbel masterexamen från Chalmers tekniska högskola: en i medicinsk bioteknik och en i biofysik (biological engineering).
- Populärt
- Mest sålda
- Mest bokade
- Senast släppta
- Kommande
- Pris
- A-Ö
- Välj
- 0 - 9
- A
- B
- C
- D
- E
- F
- G
- H
- I
- J
- K
- L
- M
- N
- O
- P
- Q
- R
- S
- T
- U
- V
- W
- X
- Y
- Z
- Å
- Ä
- Ö
- Övrigt