Läs nyhetsbrevet direkt på nätet
Till Ginza.se startsida

Ginza presenterar stolt sitt nya sortiment av kvalitétsprodukterSenaste året har vi på Ginza haft en enormt stor ökning på försäljning av vinylskivor. Även SACD-skivor har ökat i försäljning.
Därför har vi beslutat oss för att plocka in lite fina HIFI-prylar i sortimentet.
Bland annat ett sortiment med fina Thoréns-skivspelare, där vi erbjuder en mycket prisvärd spelare med 400 kronors rabatt!

Förutom det så har vi även köpt in en hel del kablar (och banankontakter) och grejer som håller väldigt hög klass.
Ja, mailet innehåller även HDMI-kablar av riktigt hög kvalité och mycket annat.

Och som grädde på moset kan vi erbjuda succé-högtalaren Duevel Planets som fick grymma vitsord i senaste numret av Ljud & Bild.


Kvalitetsspelare sänkt 400 kr! Ett klipp.Ett riktigt bra klipp! Prissänkt hela 400 kr.

Här har vi en riktigt bra kvalitetsspelare från Thorens. Helautomatisk skivspelare från anrika Thorens. Hastighet: 33,3 & 45 varv. Träkabinett för stabilitet och bra ljudåtergivning. Dämpande fötter.
Klart för start vid leverans. Kopplas till din förstärkare med Phono ingång. Tillverkad i Tyskland.
VinylskivspelareVinylen är tillbaka! Ta fram dina gamla LP-skivor och återupplev gamla minnen. Vi har skivspelarna för alla tillfällen. Med denna kan du enkelt överföra dina vimylskivor till din dator via USB.

LjudkablarFör den som vill ha bäst ljudkvalité helt enkelt!
Real Cable ger dig en extremt bra överföring av ljud mellan dina produkter. Passar till din TV, förstärkare, CD, DVD och kanske även din skivspelare. Ett måste för alla som vill ha bäst ljud hemma! Med guldplaterade kontakter får du maximal överföring utan förlust! Superkabelar helt enkelt!

Högtalare av högsta kvalitéNu finns de äntligen i Sverige!

Duevel Planets är en riktigt snygg, designad högtalare som passar lika bra till klassisk musik som till hårdrock. Endast 83 cm höga ger de ifrån sig ett ljud som är avslappnat och rundstrålande vilket ger en utmärkt ljudbild i stereo var du än befinner dig i rummet. Självfallet är de givna även till ditt hemmabio. Aldrig har ljudet spridits så brett och gett dig en så djup ljudbild. Dessa högtalare blev hyllade av Ljudprofessor Glenn Olofsson i ett stort test i tidningen Ljud & Bild i juni 2011. Kan väljas i flera färger! Pris per par.

Bas
- Ferritmagnet: 150mm
- Papperskon: 82mm

Horndiskant
- PE-membran: 25mm
- Ferritmagnet: 70mm

-Impedans: 4 Ohm
-Sensitivitet: 85dB SPL
-Effekt: 50 W RMS

-LxDxH: 260x156x830mm
-Vikt: 11Kg/st

Högtalarkablar och kontakter


Högtalarkabel för den som vill ha kanonljud!
TDC högtalarkabel har tre olika storlekar på sina ledare. En ledare till diskant, en till mellanregister och en till bas. Detta fungerar verkligen! Högtalaren som man inte trodde hade någon bas alls blir helt plötsligt pånyttfödd med denna kabel! Vi har banankontakterna för en billig peng så att du kan ha koll på högtalarkablarna. De finns i 3 olika utförande.StereohörlurarSkydda dina skivor!Skyddsplast för LP-Skivor (0,14 mm) 10-pack
35 kr
Klicka för mer info

Skyddsplast "DeLuxe" för LP-Skivor 10-pack
69 kr
Klicka för mer info

Skyddsplast för Single-skivor/vinyl 10-pack
25 kr
Klicka för mer info

HDMI-kablarFör den som vill ha utmärkt bild och ljud kvalité!
Kablar frånReal Cable. Detta är en väldigt prisvärda kabelar med bra kontakter som klarar HDMI High Speed med Ethernet och 3D. Passar perfekt till DVD, Blu-ray, Boxer, Canal Digital och Viasat boxar. Givetvis passar de även mellan dator till TV och till och från din förstärkare. Överför både bild och ljud utan förluster. De har dessutom en riktigt snygg design. Äntligen är den här! Platt vit och svart HDMI kabel som lätt kan gömmas bakom TVn eller förstärkaren. Denna kabel är extremt böjbar och perfekt om du har en platt TV på väggen med lite utrymme.

Rengörning och tillbehörAllsop CD-linsrengöring
99 kr
Klicka för mer info

CD-ask komplett med insats 5-pack
29 kr
Klicka för mer info

Vill du inte ha fler nyhetsbrev från oss, vänligen klicka här