Prissänkta varor
Toppsäljare
-
Title:
Frederik Zälls Bästa Grill
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Finns i lager Leveranstid: från 1 vardag
-
Description:
En bok som är fylld till bredden av Frederik Zäll´s absoluta grillfavoriter.I den här boken har Frederik Zäll valt att samla några av sina bästa grillrecept. Inspirationen är ofta från det stora landet med alla möjligheterna, borta i väst, men det finns även kopplingar till Sverige, Japan, Tyskland...
Frederik Zälls Bästa Grill Bok
<p>En bok som är fylld till bredden av Frederik Zäll´s absoluta grillfavoriter.</p><p>I den här boken har Frederik Zäll valt att samla några av sina bästa grillrecept. Inspirationen är ofta från det stora landet med alla möjligheterna, borta i väst, men det finns även kopplingar till Sverige, Japan, Tyskland och en hel del andra länder i boken.</p><p>Bland de olika favoriterna tåls att nämnas Peppargrillad Lax med jordgubbar, Heta entrecôterullader, Charkens bästa med surkål, Devil s Smoked Chicken, Mighty Fine Iberico Steak </p><p>Det smakar gott redan när man bläddrar i boken och inspirationen blommar ut till max tack vare de läckra bilderna. Här har vi en framtida klassiker!</p><p>Boken tilldelades priset "Best in the world" i kategorin "Barbecue", vid den årliga internationella finalen i Gourmand Cookbook Awards.</p><p><b>Frederik Zäll</b> är en mångsysslare av rang. Hans band <b>Eskobar</b> släpper under 2020 sitt sjunde album och har turnerat världen runt sedan 1999. Frederik har skrivit otaliga kokböcker och med storsäljarna <b>Stora Grytboken</b> (Årets Svenska Måltidslitteratur 2017 - Måltidsakademien) och <b>Grilla & Rök</b> (Årets Svenska Grillbok 2019 World Gourmand Cook Book Awards) som riktigt fina höjdpunkter. Utöver kokböckerna har Frederik skrivit och illustrerat barnbokstrilogin <b>Drakarnas Land</b>. Han har jobbat många år på TV4 Nyhetsmorgon, haft matlagningsprogram på SVT-Barnkanalen och ligger bakom <b>Svinninge Ölkompani</b>. Under 2020 öppnades hand första restaurang <b>Zäll s Smokehouse</b> i Åkersberga.</p>
-
Title:
Morberg Grillar
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Finns i lager Leveranstid: från 1 vardag
-
Description:
"Så fort det är sol ska det grillas. Varför? Därför att vi gillar lite utmaning och ursprung. Och vi känner oss som kungar i eget rike när vi står där en vindstilla kväll i ångorna från varm sommarjord med ett glas vin och en lååång stekspade i nyporna. Dofterna som sprider sig synbart och retar va...
Morberg Grillar Bok
<p>"Så fort det är sol ska det grillas. Varför? Därför att vi gillar lite utmaning och ursprung. Och vi känner oss som kungar i eget rike när vi står där en vindstilla kväll i ångorna från varm sommarjord med ett glas vin och en lååång stekspade i nyporna. Dofterna som sprider sig synbart och retar varenda grannes grillsug. Här finns utrymme för värstingmätning också. Vem har den största grillen? Vem har den snabbaste? Vem har den minsta? P.S. Jag har lagt till några nya recept också, Salade de Bouef och en grillad lax med chèvre." Vänligen Per Morberg</p>
-
Title:
Johan Falk - Slutet Var Bara Början
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Deckare & Thrillers
-
Format:
Bok
-
Availability:
Finns i lager Leveranstid: från 1 vardag
-
Description:
En bil kör mot ett regnigt Göteborg och mannen bakom ratten är orolig. Greppet hårdnar och på den högra handen saknas två fingrar. Det har gått nio år sedan han offrade sitt liv för att rädda sin familj. Hans kropp hittades aldrig.Göteborg är hans stad, där har han levt och arbetat, men när han kör...
Johan Falk - Slutet Var Bara Början Bok
<p>En bil kör mot ett regnigt Göteborg och mannen bakom ratten är orolig. Greppet hårdnar och på den högra handen saknas två fingrar. Det har gått nio år sedan han offrade sitt liv för att rädda sin familj. Hans kropp hittades aldrig.</p><p>Göteborg är hans stad, där har han levt och arbetat, men när han kör upp på den nybyggda Hisingsbron känner han inte igen sig. Han ser på sin stympade högerhand och minns smärtan från tortyren, minns avrättningen.</p><p>Han borde egentligen inte vara här. Men han måste. Skuggor från det förflutna har vaknat till liv och en gåtfull ny fiende hotar att krossa honom och allt han tror på. Det har till sist blivit dags att ställa allt till rätta.</p><p>Johan Falk är tillbaka.</p><p><i>Johan Falk: Slutet var bara början</i> är fortsättningen på berättelsen om en av vår tids mest älskade filmkaraktärer.</p><p>ANDERS NILSSON är en av Sveriges mest erfarna action- och thrillerregissörer, manusförfattare och showrunner storyteller, som han sammanfattar det själv flerfaldigt prisbelönad och med ett femtiotal långfilmer och tv-serier i bagaget. Tillsammans med filmproducenten Joakim Hansson skapade han 1998 den drivne och egensinnige snuten Johan Falk. Idag är de tjugo filmerna en av svensk filmhistorias mest populära och framgångsrika filmserier. Anders är född 1963 i värmländska Kil och bor idag med sin familj i Trollhättan. <i>Johan Falk: Slutet var bara början</i> är hans skönlitterära debut. </p>
-
Title:
Sommarmat - Sill, Fisk & Skaldjur - Frederik Zälls Bästa
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Fåtal i lager Leveranstid: från 1 vardag
-
Description:
Sommarmat ett stort ord med väldigt god innebörd. Fisk med lite extra fokus på sill tillsammans med skaldjur är ju något av det bästa som finns. Krämiga och klara sillar, strömming, krabba, lax och även tips på rökta räkor och tillbehör därtill. En bok fylld av värmande sommarbilder och framförallt...
Sommarmat - Sill, Fisk & Skaldjur - Frederik Zälls Bästa Bok
<p>Sommarmat ett stort ord med väldigt god innebörd. Fisk med lite extra fokus på sill tillsammans med skaldjur är ju något av det bästa som finns. </p><p>Krämiga och klara sillar, strömming, krabba, lax och även tips på rökta räkor och tillbehör därtill. En bok fylld av värmande sommarbilder och framförallt Sommarmat!</p><p>Livsnjutaren, Musikern, TV-kocken, Designern, Krögaren & Författaren Frederik Zäll har i denna bok samlat sina allra bästa tips som förgyller sommarmiddagen. Vi får med oss klassiker som Klassisk Senapssill, Löksill, Skaldjurscrêpes, Bellmansströmming & Rökta räkor, men även en hel del andra inspirerande rätter som till exempel Krabbtartar, Whiskysill, Ost- & Räkfyllda Kronärtskocksbottnar och Lingonsill. Välkommen till en Sommar i bokformat! </p><p>Om Författaren:</p><p>Frederik Zäll har skrivit närmre 30 storsäljande kokböcker och vunnit pris för Årets Svenska Matlitteratur av Måtidsakademien. Hans böcker har även vid hela tre tillfällen nominerats i World Gourmand Cookbook Awards. Frederik har synts frekvent som kock i TV4 Nyhetsmorgon, varit programledare för SVTs Överraskningen, är gitarrist/pianist i bandet Eskobar, författat barnbokstrilogin Drakarnas Land, designar kockknivar och köksredskap för varumärket Satake och driver krogen Zälls Smokehouse på en pråm i Åkers Kanal, Åkersberga. </p>
-
Title:
Time traveler - En osminkad odyssé
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Musik & Dans
-
Format:
Bok
-
Availability:
Finns i lager Leveranstid: från 1 vardag
-
Description:
Likt en reptil ömsade Kiss skinn och gick in i en ny era. Ett band som genom överdrivna ansiktsmålningar och enkla rockdängor gjort sig känt för en hel generation skulle plötsligt förlita sig enbart på musiken. I "Kiss - Time Traveler" reser två gamla vänner, tillika Sveriges ledande Kiss-experter,...
Time traveler - En osminkad odyssé Bok
Likt en reptil ömsade Kiss skinn och gick in i en ny era. Ett band som genom överdrivna ansiktsmålningar och enkla rockdängor gjort sig känt för en hel generation skulle plötsligt förlita sig enbart på musiken.<br/><br/>I "Kiss - Time Traveler" reser två gamla vänner, tillika Sveriges ledande Kiss-experter, tillbaka i tiden för att guida läsaren genom skivorna som släpptes under de osminkade åren. De nosar upp de märkligaste stickspåren och gör nedslag i de lustigaste ögonblicken. Angeläget berättar de om en epok när ett av världens största band fick kämpa i motvind.<br/><br/>Alex Bergdahl ligger bakom den hyllade podcasten Alex Room Service. Carl Linnaeus är en av Sveriges mest välmeriterade rockjournalister. Detta är den dynamiska duons fjärde gemensamma bok om Kiss.
-
Title:
Tårtor, Bakverk Och Desserter
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Övrigt
-
Format:
Bok
-
Availability:
Fåtal i lager Leveranstid: från 1 vardag
-
Description:
På Josephine Baker finns allt gott att önska, allt ifrån stenugnsbakat bröd, en mängd olika kaffebröd, tårtor, bakelser och olika maträtter och smörgåsar. Per Bäckström och Josephine Eriksson öppnade dörren i augusti 2020 och lät de goda dofterna spridas runt i kvarteret, vilket fick hela området a...
Tårtor, Bakverk Och Desserter Bok
<p>På Josephine Baker finns allt gott att önska, allt ifrån stenugnsbakat bröd, en mängd olika kaffebröd, tårtor, bakelser och olika maträtter och smörgåsar. </p><p>Per Bäckström och Josephine Eriksson öppnade dörren i augusti 2020 och lät de goda dofterna spridas runt i kvarteret, vilket fick hela området att vakna till liv. Bageriet blev en naturlig träffpunkt för stora och små där även hunden får följa med.<br/></p><p>Allt bakas på plats och många av de goda recepten finns samlade i denna bok med enkla beskrivningar och små tips. </p><p>Per har en lång bagerikarriär bakom sig. Han har jobbat på Hasselbacken, Villa Källhagen, NK och senast som restaurangkonditor på Winery Hotel. Han har deltagit i Dessertmästarna tre gånger och tagit brons i Årets Konditor 2014.<br/></p><p>Josephine har jobbat som chefskonditor på Wienercafet och NK art bakery. Hon tog hem pokalen i Årets Pralin 2012. </p>
-
Title:
Grilla Grönt
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Finns i lager Leveranstid: från 1 vardag
-
Description:
Grön mat är numera en självklarhet i vår matlagning. Nu är det dags att låta grönsakerna spela huvudrollen även på grillen. Grillade grönsaker är nämligen inte längre enbart ett tillbehör - och långt mycket mer än brända lök- och paprikaspett och foliebakad banan.En grillad grönsak kan vara en mati...
Grilla Grönt Bok
<p>Grön mat är numera en självklarhet i vår matlagning. Nu är det dags att låta grönsakerna spela huvudrollen även på grillen. Grillade grönsaker är nämligen inte längre enbart ett tillbehör - och långt mycket mer än brända lök- och paprikaspett och foliebakad banan.</p><p>En grillad grönsak kan vara en matig och läcker huvudingrediens eller ett tillbehör, den kan utgöra basen i en underbar röra eller soppa med en doft av grillat, eller skillnaden mellan god och otroligt god Baba ganouj - möjligheterna är närmast oändliga.</p><p>I den här boken får du mer än 80 recept på allt från snabbt halstrade primörer till indirekt grillade rotfrukter, bakade pajer och matiga gratänger, efterrätter, röror och tilltugg. Allt tillagat på grillen. Här finns något för alla - nybörjaren och grillveteranen - samlat i den enda grillboken du behöver i sommar. Vad sägs till exempel om Grillad kålrot med smör och mandel, eller Kronärtskocka med mynta och citron? Boken innehåller även menyer med förslag till stora och små middagar tillagde på grillen under bar himmel.</p><p>Dessutom innehåller boken en praktisk grillskola med allt du funderat på kring indirekt, direkt och cirkulär grillning, inklusive konsten att tända grillen och guide till hur du väljer rätt grill: kol- gasol,- eller elgrill. Och ska det vara briketter eller kol?</p><p>Att grilla är ett ursprungligt och härligt sätt att laga mat och nu kan du även grilla grönt med fantastiskt resultat, utan att kompromissa med vare sig smaklökar eller vrålhunger!</p>
- Populärt
- Mest sålda
- Mest bokade
- Senast släppta
- Kommande
- Pris
- A-Ö
- Välj
- 0 - 9
- A
- B
- C
- D
- E
- F
- G
- H
- I
- J
- K
- L
- M
- N
- O
- P
- Q
- R
- S
- T
- U
- V
- W
- X
- Y
- Z
- Å
- Ä
- Ö
- Övrigt