1. 1. I Close My Eyes And Count To Ten
  2. 2. Medley: We Are Family/You Can Do It/On Your Knees
  3. 3. Lose Again
  4. 4. All I See Is You
  5. 5. This Will Be
  6. 6. Medley: Going Back/I Only Want To Be With You/Stay Awhile/Just A Little Lovin'
  7. 7. Son Of A Preacher Man
  8. 8. You Don't Have To Say You Love Me
  9. 9. Quiet Please (There's A Lady On The Stage)
  10. 10. Put Your Hands Together
Denna artikel skickas normalt inom 3-6 vardagar.
Den finns i ett externt lager.
Förbeställ om du vill hämta den i vår butik i Fåglum. Kontakta Kundservice