1. 1. Hold My Breath Until I Die
  2. 2. Hey, I'm Just Like You
  3. 3. I'll Be Back Someday
  4. 4. Don't Believe The Things They Tell You They Lie
  5. 5. Hello, I'm Right Here
  6. 6. I Don't Owe You Anything
  7. 7. I Know I'm Not The Only One
  8. 8. Please Help Me
  9. 9. Keep Them Close 'cause They Will Fu Ck You Too
  10. 10. We Don't Have Fun When We're Togeth Er Anymore
  11. 11. You Go Away And I Don't Mind
  12. 12. All I Have To Give The World Is Me
Denna artikel finns i lager i Fåglum men vi har bara ett fåtal exemplar kvar. Den skickas normalt inom 1-3 vardagar.
Förbeställ om du vill hämta den i vår butik i Fåglum. Kontakta Kundservice