Resor & Geografi
Toppsäljare
-
Title:
Bland Tomtar Och Troll I Ödehusen!
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Resor & Geografi
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 14 vardagar
-
Description:
Bland Tomtar Och Troll I Ödehusen! [Bok / Häftad]
Bland Tomtar Och Troll I Ödehusen! Bok
Bland Tomtar Och Troll I Ödehusen! [Bok / Häftad]
-
Title:
Stockholms Kaféer - Guide Till De Bästa Fiken
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Resor & Geografi
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 3 vardagar
-
Description:
Stockholms Kaféer - Guide Till De Bästa Fiken [Bok / Häftad]
Stockholms Kaféer - Guide Till De Bästa Fiken Bok
Stockholms Kaféer - Guide Till De Bästa Fiken [Bok / Häftad]
-
Title:
Gåtfulla Hälsingland - En Resehandbok
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Resor & Geografi
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 3 vardagar
-
Description:
Gåtfulla Hälsingland - En Resehandbok [Bok / Häftad]
Gåtfulla Hälsingland - En Resehandbok Bok
Gåtfulla Hälsingland - En Resehandbok [Bok / Häftad]
-
Title:
Route 66 Road Trips 3
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Resor & Geografi
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 7 vardagar
-
Description:
Route 66 Road Trips 3 [Bok / Häftad]
Route 66 Road Trips 3 Bok
Route 66 Road Trips 3 [Bok / Häftad]
-
Title:
Tokyo För Foodisar
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Resor & Geografi
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 3 vardagar
-
Description:
Att skriva en krogguide till Tokyo känns nästan som en omöjlighet. Tokyo är nämligen inte bara världens bästa matstad, det är också den största. Det lär finnas över 150 000 restauranger i staden, vilket till och med får New Yorks 10 000 matserveringar att kännas som stadskärnan i en sömnig liten sm...
Tokyo För Foodisar Bok
<p>Att skriva en krogguide till Tokyo känns nästan som en omöjlighet. Tokyo är nämligen inte bara världens bästa matstad, det är också den största. Det lär finnas över 150 000 restauranger i staden, vilket till och med får New Yorks 10 000 matserveringar att kännas som stadskärnan i en sömnig liten småstadshåla. Tokyo har de bästa råvarorna, de skickligaste kockarna och fest Michelinstjärnor i världen.</p> <br/> <p>Den här boken kommer dock inte att handla om dessa. Japans långa historia av zenbuddhism har gett upphov till en kultur av shokunins, »hantverkare«, som alla helhjärtat och omsorgsfullt ägnar sig åt den smala skärva liv som råkar ligga framför dem. För dessa hantverkare är det dagliga arbetet ett slags mindfulness in action och detta gäller inte bara hyllade sushi- och kaisekikockar utan även personen som häller upp ditt kaffe, blandar din drink, grillar ditt yakinikuspett eller slår in din nyinköpta kockkniv.</p> <br/> <p>Tokyo är helt enkelt en stad där extrem omsorg och detaljkänsla inte bara är förbehållet fne dining, utan det fnns överallt. Staden är smockfull av enkla, roliga, billiga och, framförallt, svindlande bra ställen, och denna bok är min ytterst subjektiva guide till dessa.</p> <br/> <p>Det är en guide till trånga gränder, rökiga yakinikuställen, ångande ramenkrogar, garderobsstora cocktailbarer och stökiga punkizakayor med fantastiska smårätter och oklanderligt städade toaletter. Den hjälper dig hitta till de bästa köks- och matbutikerna, dechiffrera menyer och etikettsregler samt hur man äter förstklassigt till och med på sin lokala närbutik.</p> <br/> <p> <strong>Jonas Cramby</strong> är matskribent i Café Magazine och Metro. Han har gett ut fem mycket hyllade kokböcker: <em>Texmex från grunden, Texas BBQ, Mackor, !Taco loco! </em>och <em>Japansk grillning. </em>Böckerna har getts ut i fera länder över hela världen.</p>
-
Title:
Rom För Foodisar
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Resor & Geografi
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 3 vardagar
-
Description:
Ingen annanstans i världen är pastabergen större, glassen godare eller kaffedrickandet en heligare ritual. I Rom för foodisar besöker Peter Loewe sina stamställen, som Trattoria Monti som sedan decennier drivs avsamma familj. Mamma Franca Marziani håller ställningarna i köket, och sönerna Enrico oc...
Rom För Foodisar Bok
<p>Ingen annanstans i världen är pastabergen större, glassen godare eller kaffedrickandet en heligare ritual. I <em>Rom för foodisar</em> besöker Peter Loewe sina stamställen, som Trattoria Monti som sedan decennier drivs avsamma familj. Mamma Franca Marziani håller ställningarna i köket, och sönerna Enrico och Daniele serverar allt från rulader på svärdfsk och carpaccio på ankbröst till beroendeframkallande lättfrusen glass med mandelbiskvier och chokladsås.</p> <br/> <p>Utöver alla stamställen har Peter hittat nya restauranger och sökt sig längst ut i Roms yttersta periferier, till de mest karaktäristiska ställena där de romerska mattraditionerna och familjerecepten fortfarandelever kvar och där priserna är låga.</p> <br/> <p>Idag behövs en krogguide till Rom mer än någonsin. Särskilt i centrum, där turistfällorna har blivit många i takt med att Roms besökare har blivit fler. I boken får du tips på över hundra olika trattorior, restauranger, pizzerior, barer, kaféer, gelaterior och matbutiker. Du kan också läsa om det pågående pizzakriget i Rom, varför italienare inte är fetare och vad som kan dölja sig i en äkta</p> <br/> <p> <strong>Peter Loewe</strong> är journalist och korrespondent för Dagens Nyheter och har bott i Rom i över 30 år. Mat och vin är två av Peters specialintressen och han medverkar regelbundet i bland annat Gourmet och Allt om Vin.</p>
- Populärt
- Mest sålda
- Mest bokade
- Senast släppta
- Kommande
- Pris
- A-Ö
- Välj
- 0 - 9
- A
- B
- C
- D
- E
- F
- G
- H
- I
- J
- K
- L
- M
- N
- O
- P
- Q
- R
- S
- T
- U
- V
- W
- X
- Y
- Z
- Å
- Ä
- Ö
- Övrigt