Mat & Dryck
Toppsäljare

-
Title:
Quanto Basta - Italienska Favoriter Och Familjerecept
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 7 vardagar
-
Description:
I italiensk matlagning betyder quanto basta ungefär så mycket som behövs. Så mycket du vill. Det som är tillräckligt för dig. Med de ledorden vill Oliver lära dig sina bästa tekniker och metoder för att laga fantastiskt god italiensk mat, utan att fokusera på exakta teskedar salt och minutanvisning...
Quanto Basta - Italienska Favoriter Och Familjerecept Bok
I italiensk matlagning betyder <i>quanto basta </i>ungefär så mycket som behövs. Så mycket du vill. Det som är tillräckligt för dig. Med de ledorden vill Oliver lära dig sina bästa tekniker och metoder för att laga fantastiskt god italiensk mat, utan att fokusera på exakta teskedar salt och minutanvisningar. Det blir klassiska pastarätter, familjens favoriter, rätter du slänger ihop på trettio minuter och riktiga långkok. På Olivers egna, varma sätt såklart.<br/><br/>*<br/><br/><b>Oliver Ingrosso</b> är krögare, entreprenör och DJ. Han har det italienska köket i blodet och på hans restaurang Olli i Stockholm serveras klassisk italiensk mat med personlig twist. Det är den vi ska få lära oss att laga i <i>Quanto basta.</i>

-
Title:
Paletas- Pinnglass På Latinamerikanskt Vis
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 3 vardagar
-
Description:
Paletas är pinnglass på latinamerikanskt vis: enkla att göra, lätta att variera, och med perfekt konsistens!I boken Paletas: pinnglass på latinamerikanskt vis finns en lång rad recept på isglass, fruktglass, mjölkglass och vegansk glass. Här finns så klart de klassiska smakerna som jordgubb, citron...
Paletas- Pinnglass På Latinamerikanskt Vis Bok
Paletas är pinnglass på latinamerikanskt vis: enkla att göra, lätta att variera, och med perfekt konsistens!<br/><br/>I boken <i>Paletas: pinnglass på latinamerikanskt vis</i> finns en lång rad recept på isglass, fruktglass, mjölkglass och vegansk glass. Här finns så klart de klassiska smakerna som jordgubb, citron, choklad och pistasch men också lite annorlunda kombinationer som ingefära med sesamfrön, avokado med mörk choklad eller brynt smör och majs. Boken innehåller även grundrecept och inspiration till hur du själv kan experimentera fram dina egna smakkombinationer och favoriter. Och förstås tips till det bästa glasskalaset!<br/><br/>Recepten i denna bok går snabbt och lätt att göra och de kräver inga avancerade maskiner och verktyg. Du ska kunna tillfredsställa ditt glassbehov utan att behöva stå i köket i timmar. Det är lätt och läskande gott, vi lovar!<br/><br/>Maria Borda är antropolog och författare till fem böcker, främst inom föräldraskap och födande. Maria har sina rötter i Bolivia och har tidigare drivit en restaurang i Bolivia.

-
Title:
Vår Kokbok Student
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Obekräftad leveranstid
-
Description:
I Vår kokbok student hittar du billiga och goda middagstips och hundratals recept med noga utvalda råvaror med influenser från hela världen. Du lär dig allt om att spara pengar när du handlar mat, ta vara på rester, hur du förbereder och planerar veckan och letar upp de bästa råvarorna. Du får mer ...
Vår Kokbok Student Bok
I Vår kokbok student hittar du billiga och goda middagstips och hundratals recept med noga utvalda råvaror med influenser från hela världen. Du lär dig allt om att spara pengar när du handlar mat, ta vara på rester, hur du förbereder och planerar veckan och letar upp de bästa råvarorna. Du får mer är 200 härliga recept och handfasta råd på vad du kan göra för att lägga så lite pengar som möjligt och samtidigt få näringsrik, vällagad, god och inspirerande mat.<br/><br/>Vår kokbok student är din uppslagsbok i köket när du pluggar, har kompisar hemma på buffé, vill äta något gott på kvällen eller ha med dig mättande snacks till tentorna. Här hittar du de självklara klassikerna men också helt nya rätter med tydliga smaker till en bra budgetpeng. Rejäl mat som man blir mätt av!

-
Title:
Skål Utan Alkohol
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 3 vardagar
-
Description:
Alkoholfritt för alla tillfällen.Om du inte kan, vill eller får dricka alkohol vad dricker du då? Är du trött på att bli serverad bubbelvatten med citronsmak när de andra skålar i champagne? Vill du veta vilken alkoholfri dryck som passar till maten? Tycker du att recept på drinkar utan alkohol bar...
Skål Utan Alkohol Bok
Alkoholfritt för alla tillfällen.<br/><br/>Om du inte kan, vill eller får dricka alkohol vad dricker du då? <br/><br/>Är du trött på att bli serverad bubbelvatten med citronsmak när de andra skålar i champagne? Vill du veta vilken alkoholfri dryck som passar till maten? Tycker du att recept på drinkar utan alkohol bara innehåller ingredienser du aldrig hört talas om? Alkoholfri sprit finns det på riktigt? <br/><br/>Under Lisbeth Ericssons första två alkoholfria år provade hon en hel del olika dryckesalternativ, vilket ledde till att hon startade ett Instagramkonto där hon testar och tipsar. I den här boken delar hon med sig av sina allra bästa drinkrecept (med ingredienser du faktiskt hittar i matbutiken), listar de godaste alkoholfria vinerna och spritsorterna, och bjuder på mängder av inspiration för dig som vill dricka alkoholfritt.<br/><br/>LISBETH ERICSSON har arbetat länge i bokbranschen. Hon växte upp i Borås men bor sedan snart 40 år i Stockholm. Hon är en kreativ person som sysslat med allt ifrån att sy kläder och renovera möbler till att måla tak och väggar. För några år sedan startade hon Instagramkontot @skal.utan.alkohol, där hon provar olika alkoholfria alternativ. Nu ger hon ut sin första bok.

-
Title:
Min Barndoms Jul - Astrid Lindgrens Julkokbok
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 14 vardagar
-
Description:
Astrid Lindgrens berättelser har präglat de svenska drömmarna om julen, och maten spelar ofta en avgörande roll i dem. Här kommer äntligen en rikt illustrerad julkokbok utifrån hennes värld, att ständigt återvända till. Bakom recepten står Fredrik Eriksson, en av våra mest prisbelönta och rutinerad...
Min Barndoms Jul - Astrid Lindgrens Julkokbok Bok
Astrid Lindgrens berättelser har präglat de svenska drömmarna om julen, och maten spelar ofta en avgörande roll i dem. Här kommer äntligen en rikt illustrerad julkokbok utifrån hennes värld, att ständigt återvända till. Bakom recepten står Fredrik Eriksson, en av våra mest prisbelönta och rutinerade kockar.<br/><br/><em>Min barndoms jul</em> tar avstamp i pepparkaksbak med Bullerbybarnen vid första advent och sedan följer vi karaktärer, berättelser och Astrids egna traditioner genom högtiden, med tabberas och annandagskalas, fram till att Pippi avslutar firandet med en magnifik julgransplundring. På vägen bjuds vi på oemotståndliga recept på klassiska rätter och godsaker. Fokus ligger på julen i Småland under tidigt 1900-tal, i Katthult, Bullerbyn och Junibacken och framför allt Astrids eget barndomshem Näs. Men här finns också plats för avstickare till Saltkråkan, Bråkmakargatan och Dalagatan i Stockholm, där Astrid levde större delen av sitt liv. Måltidshistorikern Richard Tellström bidrar med kulturhistoriska texter om julmat och traditioner.<br/><br/>Även mer okända berättelser om och av Astrid Lindgren återfinns här, liksom flera personliga texter där hon skriver om julen: "Min barndoms jul var den rödaste, gladaste, mest ljustindrande och pepparkaksdoftande jul man kan begära, en hederlig gammaldags jul så som den firades överallt i bondehemmen för inte så otroligt länge sedan. Att berätta om den är som att ramsa upp vilken gammal julberättelse som helst, allt det där med slakt och korvstoppning och byk och brygd och bak och hämta julgran i skogen och sätta upp julkärvar åt sparvarna och gå runt i de små stugorna med smakbitar av julmaten. Jag försäkrar att det var som en gammal julberättelse alltihop."<br/><br/>Boken är rikt illustrerad med bilder ur böckerna, privata foton ur Astrid Lindgrens arkiv samt nytagna mat- och miljöbilder på ett Näs i julskrud.<br/><br/><br/><br/>Astrid Lindgren är en av våra mest älskade författare. Fredrik Eriksson är en av Sveriges mest erfarna kockar och krögare. Han driver Långbro värdshus och restaurangen på Nationalmuseum, är gastronomisk rådgivare åt Nobelstiftelsen och har varit involverad i matutvecklingen på Astrid Lindgrens värld.

-
Title:
Mangia - Pasta Och Annat Gott
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 7 vardagar
-
Description:
Quanto basta är tillbaka — i litet format! Men inte bara det, här finns såklart ett par favoritrecept från första boken men också 16 nya recept! Allas vardagsfavorit — pastan — står i centrum, men här får du även risotto, soppor och en galet god korv med bröd. Mangia är perfekt bå...
Mangia - Pasta Och Annat Gott Bok
<i>Quanto basta</i> är tillbaka — i litet format! Men inte bara det, här finns såklart ett par favoritrecept från första boken men också 16 nya recept! Allas vardagsfavorit — pastan — står i centrum, men här får du även risotto, soppor och en galet god korv med bröd. <i>Mangia</i> är perfekt både för nybörjaren i köket och för vardagsmatlagaren som snabbt och enkelt vill få fram god mat på bordet. Utan mått, men med pedagogiska steg lär du dig att lita på dig själv i köket, och blir en bättre matlagare på köpet.

-
Title:
Holy Smoke Bbq - Tio År Av Eld, Rök & Kött
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 3 vardagar
-
Description:
Under det senaste decenniet har Holy Smoke BBQ finslipat konsten att långsamt röka kött till perfektion och servera tillsammans med grymma side dishes. I den nya boken berättas både historien om hur några containrar på en skånsk åker blev en internationell BBQ-destination och bakgrunden till den am...
Holy Smoke Bbq - Tio År Av Eld, Rök & Kött Bok
Under det senaste decenniet har Holy Smoke BBQ finslipat konsten att långsamt röka kött till perfektion och servera tillsammans med grymma side dishes. I den nya boken berättas både historien om hur några containrar på en skånsk åker blev en internationell BBQ-destination och bakgrunden till den amerikanska barbecue vi älskar idag. <br/><br/>Tio år har alltså gått sedan gänget på Kullahalvön i nordvästra Skåne visade att det går att göra riktigt bra barbecue på andra platser än i Texas. Inte bara har de hängt i USA med Texas bästa pitmasters, de har också haft BBQ-eliten på plats vid de egna rökarna i Bräcke. Den nya boken innehåller, förutom uppdaterade recept på ikoniska rätter som brisket, St. Louis cut ribs och pulled pork, massor med nya recept på deras mest populära specials. <br/><br/>I omarbetade avsnitt om kött, teknik och utrustning lär du dig hemligheterna bakom veden, elden, röken och tiden – och kanske viktigast av allt: hur barbecue kan skapa en stämning som inte liknar någon annan. Alla människor dras helt enkelt till elden. <br/><br/>De två författarna lever verkligen BBQ och gav 2017 ut sin första bok.
- Populärt
- Mest sålda
- Mest bokade
- Senast släppta
- Kommande
- Pris
- A-Ö
- Välj
- 0 - 9
- A
- B
- C
- D
- E
- F
- G
- H
- I
- J
- K
- L
- M
- N
- O
- P
- Q
- R
- S
- T
- U
- V
- W
- X
- Y
- Z
- Å
- Ä
- Ö
- Övrigt