Mat & Dryck
Toppsäljare

-
Title:
Rutiga Kokboken - Grundkokbok Med Över 1500 Recept För Stora Och Små Hushåll
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Finns i lager Leveranstid: från 1 vardag
-
Description:
Med nästan 1,4 miljoner sålda exemplar genom åren är Rutiga kokboken en vanlig syn i svenska kök. Noga provlagade recept, gedigen fakta, smarta tips och pedagogiska steg för steg-bilder gör boken oumbärlig i såväl studentlyan som storfamiljen. Du hittar helt enkelt det mesta du kan tänkas behöva: a...
Rutiga Kokboken - Grundkokbok Med Över 1500 Recept För Stora Och Små Hushåll Bok
<p>Med nästan 1,4 miljoner sålda exemplar genom åren är Rutiga kokboken en vanlig syn i svenska kök. Noga provlagade recept, gedigen fakta, smarta tips och pedagogiska steg för steg-bilder gör boken oumbärlig i såväl studentlyan som storfamiljen. Du hittar helt enkelt det mesta du kan tänkas behöva: allt ifrån hur du gör ketchup till hur du tillagar en festlig trerättersmiddag eller fixar en matig morgongröt.<br/><br/>Nu uppdateras Rutiga kokboken med veckomenyer och inköpslistor så att du lätt kan planera dina måltider. Det finns också tips på hälsosammare mat och fler bufféförslag. Några recept har tagits bort och nya lagts till. Men en sak är säker - du kommer absolut att känna igen dig.<br/><br/>Med över 1 500 recept samlade från klassiker till moderna rätter och livsmedelsfakta är Rutiga kokboken både en fantastisk kokbok och uppslagsbok.</p>

-
Title:
Stora Grytboken
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Fåtal i lager Leveranstid: från 1 vardag
-
Description:
Stora Grytboken innehåller 70 recept som alla tillagas i gjutjärnsgryta, lergryta, kastrull eller ugnsform. Läckra klassiker där Frederik samlat sina favoriter, men även några nya varianter som han knåpat ihop med sitt sätt att "lyxlaga" i fokus. Mysigt för hemmakocken och välsmakande för gästerna....
Stora Grytboken Bok
Stora Grytboken innehåller 70 recept som alla tillagas i gjutjärnsgryta, lergryta, kastrull eller ugnsform. Läckra klassiker där Frederik samlat sina favoriter, men även några nya varianter som han knåpat ihop med sitt sätt att "lyxlaga" i fokus. Mysigt för hemmakocken och välsmakande för gästerna.<br/><br/>Långkok har alltid legat Fredrik varmt om hjärtat då det är en otroligt trevlig känsla att ha en puttrande gryta på spisen under flera timmar, det doftar ljuvligt och man har ingen som helst stress. Att det sedan blir den där varma omfamnande matupplevelsen när man väl låtit grytan njuta klart, det är ju en fantastisk bonus.<br/><br/>Om författaren:<br/>Frederik har tidigare givit ut sex böcker i serien Lyxlagat. Dessutom har han skrivit ett flertal böcker om grytor , stekar och långkok. Han har också en stor förkärlek till det amerikanska köket och har skrvit storsäljaren "BBQ - Amerikansk Barbeque, Öl & Bourbon" samt "Amerikansk Fast Food - Snabbmat i lugn och ro". Nyligen gavs "Korvboken" ut som mottagits mycket väl. Frederik kommer ni även se regelbundet i TV4 lördagsmorgon.

-
Title:
66 Day Challenge Med Medelhavsmat
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Fåtal i lager Leveranstid: från 1 vardag
-
Description:
66 Day Challenge Med Medelhavsmat [Bok / Danskt band]
66 Day Challenge Med Medelhavsmat Bok
66 Day Challenge Med Medelhavsmat [Bok / Danskt band]

-
Title:
Vår Kokbok Vego
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Finns i lager Leveranstid: från 1 vardag
-
Description:
Nu låter vi Vår kokbok vegan flytta in i Vår gröna kokbok och därmed byter den titel. I Vår kokbok vego finns dels lakto-ovo-vegetariska recept, med mjölkprodukter och ägg, dels veganska recept. Vår kokbok vego är en grundkokbok som är till för alla, oavsett om du vill äta mer grönt, hjälpa din ton...
Vår Kokbok Vego Bok
<p>Nu låter vi <em>Vår kokbok vegan</em> flytta in i <em>Vår gröna kokbok</em> och därmed byter den titel. I <em>Vår kokbok vego</em> finns dels lakto-ovo-vegetariska recept, med mjölkprodukter och ägg, dels veganska recept. <em>Vår kokbok vego</em> är en grundkokbok som är till för alla, oavsett om du vill äta mer grönt, hjälpa din tonåring att laga mat utan kött eller varit vegetarian länge och behöver få inspiration till nya smaker.<br/></p><p>Under de senaste åren har den gröna matlagningen definitivt landat i det allmänna medvetandet och är idag mycket mer integrerat i vårt tänkande kring mat. Det är numera självklart att en grönsak kan spela huvudrollen lika bra som kött eller fisk. Husmanskost och favoriter som tacos och våfflor blir minst lika goda i växtbaserade varianter och i matbutikerna finns ett stort utbud av vegetabiliska produkter.<br/></p><p><em>Vår kokbok vego</em> innehåller runt 400 recept, varav 50 är nya, för alla tillfällen enkla vardagsrätter, festmat, tillbehör, mellanmål och frukostar, sötsaker och bröd. Fyra symboler talar om vilka recept som är lakto-ovo-vegetariska, veganska, glutenfria och snabba att göra för att du lätt ska hitta rätt. Näringslära och fakta om olika livsmedel finns förstås också, samt ett säsongshjul som ger dig bra koll på när olika grönsaker, frukter och bär är i säsong.<br/></p><p>Det är enkelt, inspirerande och gott att laga mat med <em>Vår kokbok vego</em>. Välkommen till vår sköna gröna värld</p>

-
Title:
Morberg Bakfickan
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Fåtal i lager Leveranstid: från 1 vardag
-
Description:
"Enkel, okonstlad, genuin. Sådan är maten på de matställen jag gillar bäst: kvarterskrogen, bistron, brasseriet, puben - och köket hemma på Tullgarn.I min nya bok bjuder jag på ett femtiotal traditionella och otraditionella rätter inspirerade av den goda mat som serveras i generösa portioner på bak...
Morberg Bakfickan Bok
<p>"Enkel, okonstlad, genuin. Sådan är maten på de matställen jag gillar bäst: kvarterskrogen, bistron, brasseriet, puben - och köket hemma på Tullgarn.</p><p></p><p>I min nya bok bjuder jag på ett femtiotal traditionella och otraditionella rätter inspirerade av den goda mat som serveras i generösa portioner på bakfickor med kvalitet. Joppes räksallad, steak minute med pommes frites, steambuns med kyckling, sjötunga Morbiére och citrontarte är några exempel. Och naturligtvis är min bakfickebok inte komplett utan pannbiff med lök.</p><p></p><p>Allt är lätt att laga och kan avnjutas i ensam ro eller med trivsamt stimmigt sällskap, precis som det ska vara på en riktigt bra bakficka."</p><p></p><p>Per Morberg</p>

-
Title:
Bamse Familjens Kokbok
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Fåtal i lager Leveranstid: från 1 vardag
-
Description:
I Bamsefamiljens kokbok bjuder Bamse och hans vänner på sina bästa recept. Ni kan till exempel laga Farmors köttbullar, Skalmans vårrullar, Bamses hamburgare eller Vargens tacopaj. Tydliga steg-för-steg-instruktioner gör det lätt även för små kockar att följa med i recepten. Fina illustrationer bla...
Bamse Familjens Kokbok Bok
I Bamsefamiljens kokbok bjuder Bamse och hans vänner på sina bästa recept. Ni kan till exempel laga Farmors köttbullar, Skalmans vårrullar, Bamses hamburgare eller Vargens tacopaj. Tydliga steg-för-steg-instruktioner gör det lätt även för små kockar att följa med i recepten. Fina illustrationer blandas med läckra matfoton.

-
Title:
Vår Tid Är Nu - Mat, Människor Och Möten På Djurgårdskällaren 1955-1965
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Finns i lager Leveranstid: från 1 vardag
-
Description:
Nu kommer del 2 av boken "Vår tid är nu - Mat, människor och möten på Djurgårdskällaren 1955-1965" den är kopplad till säsong 2 av SVT-serien "Vår tid är nu" som sänds under hösten 2018.I boken fortsätter man att djupdyka i den mat och recept som visas eller skymtar förbi i tv-serien, bland annat j...
Vår Tid Är Nu - Mat, Människor Och Möten På Djurgårdskällaren 1955-1965 Bok
<p> Nu kommer del 2 av boken <i>"Vår tid är nu - Mat, människor och möten på Djurgårdskällaren 1955-1965" </i>den är kopplad till säsong 2 av SVT-serien <i>"Vår tid är nu" </i>som sänds under hösten 2018.</p><p>I boken fortsätter man att djupdyka i den mat och recept som visas eller skymtar förbi i tv-serien, bland annat julmeny, nyårssupé, Bella Italia - italiensk afton, påskmeny och kondis-meny.</p><p>Precis som i den första boken varvas recepten av featureartiklar som kopplar till tiden då tv-serien utspelar sig. Exempelvis arkitektu/design (H55, Vällingby, Virr varr), kondis/fika, arbetskraftsinvandring, charterresande/semester/vägkrogar.</p><p>Recepten är inspirerade av sin tid och varsamt uppdaterade. En del nya rätter har fötts under resan, men skulle lika gärna ha funnits då.</p><p>Mycket nöje och smaklig måltid! </p><p>Säsong 1 av Vår tid är nu (1945-1950) gjorde succé när den visades hösten 2017 med ca 2 miljoner tittare per avsnitt. </p>
- Populärt
- Mest sålda
- Mest bokade
- Senast släppta
- Kommande
- Pris
- A-Ö
- Välj
- 0 - 9
- A
- B
- C
- D
- E
- F
- G
- H
- I
- J
- K
- L
- M
- N
- O
- P
- Q
- R
- S
- T
- U
- V
- W
- X
- Y
- Z
- Å
- Ä
- Ö
- Övrigt