Svenska
Mest sålda

-
Title:
Knatteplock - Mat Ditt Barn Kan Äta Själv Från Sex Månader
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 5 vardagar
-
Description:
Knatteplock är kokboken med plockmat för barn - mat som de kan äta själva redan som små. Plockmat och barnstyrd matintroduktion/BLW sätter barnets förmågor och upptäckarlust i centrum och kan både vara komplement och alternativ till puréer och skedmatning. Med plockmat kan de minsta i stort sett ät...
Knatteplock - Mat Ditt Barn Kan Äta Själv Från Sex Månader Bok
<em>Knatteplock</em> är kokboken med plockmat för barn - mat som de kan äta själva redan som små. Plockmat och barnstyrd matintroduktion/BLW sätter barnets förmågor och upptäckarlust i centrum och kan både vara komplement och alternativ till puréer och skedmatning. Med plockmat kan de minsta i stort sett äta samma mat som resten av familjen, med anpassningar för att passa ett litet barn.<br/><br/>Boken innehåller två delar, ett inledande faktaavsnitt och en generös receptsamling där du hittar frukost, luncher och middagar, mellanmål och tillbehör. Allt är anpassat för olika åldersgrupper: 6-9 månader, 9-12 månader samt 12 månader och uppåt. Maten är till för stora som små: i <em>Knatteplock</em> hittar du oemotståndliga recept och smarta lösningar som passar hela familjen.

-
Title:
Skål Utan Alkohol - Alkoholfritt För Alla Tillfällen
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 3 vardagar
-
Description:
Alkoholfritt för alla tillfällen. Om du inte kan, vill eller får dricka alkohol vad dricker du då? Är du trött på att bli serverad bubbelvatten med citronsmak när de andra skålar i champagne? Vill du veta vilken alkoholfri dryck som passar till maten? Tycker du att recept på drinkar utan alkohol ba...
Skål Utan Alkohol - Alkoholfritt För Alla Tillfällen Bok
Alkoholfritt för alla tillfällen.<br/><br/>Om du inte kan, vill eller får dricka alkohol vad dricker du då? <br/><br/>Är du trött på att bli serverad bubbelvatten med citronsmak när de andra skålar i champagne? Vill du veta vilken alkoholfri dryck som passar till maten? Tycker du att recept på drinkar utan alkohol bara innehåller ingredienser du aldrig hört talas om? Alkoholfri sprit finns det på riktigt? <br/><br/>Under Lisbeth Ericssons första två alkoholfria år provade hon en hel del olika dryckesalternativ, vilket ledde till att hon startade ett Instagramkonto där hon testar och tipsar. I den här boken delar hon med sig av sina allra bästa drinkrecept (med ingredienser du faktiskt hittar i matbutiken), listar de godaste alkoholfria vinerna och spritsorterna, och bjuder på mängder av inspiration för dig som vill dricka alkoholfritt.<br/><br/>LISBETH ERICSSON har arbetat länge i bokbranschen. Hon växte upp i Borås men bor sedan snart 40 år i Stockholm. Hon är en kreativ person som sysslat med allt ifrån att sy kläder och renovera möbler till att måla tak och väggar. För några år sedan startade hon Instagramkontot @skal.utan.alkohol, där hon provar olika alkoholfria alternativ. Nu ger hon ut sin första bok.

-
Title:
Myllymäkis Menyer - Vår, Sommar, Höst, Vinter
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 3 vardagar
-
Description:
Tommys styrka som kokboksförfattare ligger i att omvandla de kunskaper han fått under alla år i de bästa krogköken till recept som passar perfekt i hemmaköket. Rätterna är inte onödigt krångliga, men kompromissar trots det inte med smaken. Välj bland förslagen på två- eller trerättermenyer; kanske ...
Myllymäkis Menyer - Vår, Sommar, Höst, Vinter Bok
Tommys styrka som kokboksförfattare ligger i att omvandla de kunskaper han fått under alla år i de bästa krogköken till recept som passar perfekt i hemmaköket. Rätterna är inte onödigt krångliga, men kompromissar trots det inte med smaken. Välj bland förslagen på två- eller trerättermenyer; kanske blir det pilgrimsmusslor med pumpapuré, stekt ankbröst med krämiga cashewnötter och bakad ananas med lakrits nästa gång du bjuder dina vänner på middag. Eller plocka ihop en egen meny bland de över 100 recepten.

-
Title:
Såser
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 3 vardagar
-
Description:
Såsen är den viktigaste komponenten för att skapa balans och harmoni i en maträtt – att laga bra såser är den smarta vägen till framgång i köket för både hemmakockar och proffs. Tommy Myllymäki visar hur du hittar rätt smak, doft, konsistens och textur på såsen för att perfekt möta upp övriga...
Såser Bok
Såsen är den viktigaste komponenten för att skapa balans och harmoni i en maträtt – att laga bra såser är den smarta vägen till framgång i köket för både hemmakockar och proffs. Tommy Myllymäki visar hur du hittar rätt smak, doft, konsistens och textur på såsen för att perfekt möta upp övriga råvaror i en maträtt. <br/><br/>I denna nyutgåva av succén<em> Såser</em>, som det senaste decenniet blivit ett självklart standardverk, hittar du förutom den första utgåvans alla klassiker – från vit - och rödvinssås, portvinssås och bearnaisesås till kalla såser, vinägretter, salsor och efterrättssåser – och även ett 30-tal helt nya såsrecept.

-
Title:
Kött, Vilt, Fågel
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 3 vardagar
-
Description:
"Den unga åldern till trots börjar Tommy Myllymäki redan bli en nestor på kokböcker." Gourmet Kött, vilt & fågel innehåller ett urval riktigt bra recept. De cirka 100 recepten är fördelade på lika många vardags som festrätter, till exempel fläskkotlett med plommon och radicchio, biff Lindst...
Kött, Vilt, Fågel Bok
<em> <strong>"Den unga åldern till trots börjar Tommy Myllymäki redan bli en nestor på kokböcker."</strong> </em><br/>Gourmet <br/> <br/><br/> <em>Kött, vilt &amp; fågel </em>innehåller ett urval riktigt bra recept. De cirka 100 recepten är fördelade på lika många vardags som festrätter, till exempel fläskkotlett med plommon och radicchio, biff Lindström, olika varianter på råbiff och helstekt fågel. Recepten är oftast ganska enkla, både klassiker och moderna varianter.<br/> <br/><br/>Det viktigaste när du lagar mat hemma är att få till brytningen mellan två olika smaker. Det är det som lyfter fram råvaran och gör en rätt riktigt bra. Många tips och smakkombinationer kommer från restaurangvärlden och ger nyskapande och spännande smaker. Välj ditt kött med omsorg, och ät hellre riktigt bra kött mer sällan.<br/> <br/><br/>Boken inkluderar även vilt- och fågelrecept, och dessutom ägnas ett kapitel åt grillning.<br/> <br/><br/> <strong>Tommy Myllymäki </strong>är en av Sveriges mest meriterade kockar och medverkar regelbundet i TV4:s Nyhetsmorgon och Mitt kök. 2007 vann Tommy Årets kock, 2014 guld i Bocuse d'Or EM, 2011 silver i Bocuse d'Or VM och 2015 brons i samma tävling. Han ligger bakom en rad restauranger, bland annat Julita utanför Katrineholm, och är kreativ ledare för Svenska Brasseriet där bland annat Taverna Brillo, Sturehof, Riche och Teatergrillen i Stockholm ingår. Tommy har tidigare gett ut <em>Såser</em>, <em>Grönsaker </em>och <em>Fisk &amp; skaldjur</em>.<br/><br/> <br/><br/>"Tommy Myllymäki håller med sin serie grundläggande kokböcker på att bli den yngre kockgenerationens Mannerström."<br/><em>Allt om Vin </em><br/> <br/><br/>"Välrenommerade King-favoriten Tommy Myllymäki fortsätter att beta av råvarulistan och släpper nu uppföljaren till uppskattade <em>Såser, Grönsaker</em> och <em>Fisk &amp; skaldjur</em>."<br/><em>King Magazine </em><br/> <br/><br/>"I varje kokbok av Tommy Myllymäki finns det något recept som förändrar tillvaron i mitt kök helt."<em><br/>Residence </em><br/> <br/><br/>"Prisade kocken Tommy Myllymäki fulländar härmed sin tematiska kokbokskvartett. Och det är inte utan att problematisera köttkonsumtionen - han förespråkar att använda mindre mängd men bättre kvalitet. Låt dig inspireras av hela skalan från vardagsklassiker som köttfärssås till lyxiga konfiterade anklår, allt illustrerat med vackert foto."<br/><em>MatMagasinet</em><br/> <br/><br/> <em><br/> </em> <br/><br/>Allt är mycket tidlöst och pedagogiskt. <em>Gourmet</em>

-
Title:
Soppa, Potage & Buljong
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 3 vardagar
-
Description:
Boken om soppor och dess varianter är Tommy Myllymäkis sjätte kokbok och kanske den allra bästa. Dels har hanintresserat sig för soppor och de är utmärkta. Dels är sopporna mycket varierade, vilket gör boken i högsta gradanvändbar. Recepten är tydliga och lätta att följa. Per Björgell,BTJ-häftet nr...
Soppa, Potage & Buljong Bok
<blockquote> <br/><br/>Boken om soppor och dess varianter är Tommy Myllymäkis sjätte kokbok och kanske den allra bästa. Dels har hanintresserat sig för soppor och de är utmärkta. Dels är sopporna mycket varierade, vilket gör boken i högsta gradanvändbar. Recepten är tydliga och lätta att följa. <br/><br/><em>Per Björgell,BTJ-häftet nr 23, 2018</em> </blockquote> <br/><br/>En soppa kan vara den mest vardagliga och okomplicerade rätten, snabblagad, billig och praktisk. En annan soppa kan istället vara oerhört exklusiv och komplex, en rätt där den klassiska matlagningskonsten verkligen kan blixtra till och göra rätten till en riktigt stor upplevelse. Båda typerna av soppor fyller sitt syfte. Soppor är oftast inte särskilt komplicerade, men de är heller inte de mest förlåtande av rätter. Därför måste man ha ganska klart för sig hur soppans olika komponenter behöver balanseras mot varandra, hur soppans konsistens påverkar upplevelsen av att äta den, och hur man lyckas landa i ett resultat som blir tillräckligt fylligt och intressant för att inte bli tråkigt. I bokens 80-tal recept ingår klara soppor, gräddiga soppor, mixade soppor, kalla soppor, buljonger och potager. Du lär dig snabbt hur du med några få grundtekniker i bagaget kan variera smaksättningarna i det oändliga. Med en huvudråvara som till exempel blomkål går det att göra hur mycket som helst, och en enkel buljong kan i högsta grad bli något sofistikerat om du ger dig tid att göra ett bra förarbete. Vissa soppor kräver rätt handlag, som till exempel grönsakssoppor, andra som oxsvanssoppa, kräver tid och tålamod. I boken hittar du både svenska husmansklassiker, rustika och exklusiva soppor från de sydeuropeiska köken, ramen och buljonger. <br/><br/><strong>Tommy Myllymäki</strong>är en av Sveriges mest meriterade kockar. 2019 öppnar han en ny restaurang på Djurgården och är kreativ ledare för bland annat Taverna Brillo, Sturehof, Riche och Ulriksdals Wärdshus i Stockholm. Tommy har tidigare gett ut Sallad, Kött, vilt & fågel, Fisk & skaldjur, Grönsaker – tillbehör & garnityr och Såser. <br/><br/> <blockquote> <br/><br/>De bästa kockarna brukar ibland göra kokböcker som är både pretentiösa och komplicerade. Det lysande undantaget är de av Tommy Myllymäki. Denna om soppor är både inspirerande och användbar. Här finns recept på allt från vardaglig korvsoppa till elegant vichyssoise med löjrom. Instruktionerna är tydliga och enkla att följa. Och visst borde vi alla äta mer soppa. <br/><br/><em>SvD</em> <br/><br/>Med stjärnkocken Tommy Myllymäkis nya kokbok kan du bli ett riktigt sopp-proffs, både till vardag och fest. /…/Med kokboken i handen kan du också bli en soppkonnässör. <br/><br/><em>TARA</em> <br/><br/>Lär dig laga höstens hippaste soppor! <br/><br/><em>KingMagazine</em> <br/><br/>Superrecept på soppor - såväl klassiska som moderna. Passar både nybörjare och mer vana. <br/><br/><em>Allt om mat</em> <br/><br/>Stjärnkocken Tommy Myllymäkis nya kokbok fokuserar på en rätt som kan vara både vardaglig och snabblagad, men även oerhört exklusiv och komplex. <br/><br/><em>Västerbottenskuriren</em> </blockquote>

-
Title:
Grönsaker - Tillbehör Och Garnityr
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 3 vardagar
-
Description:
"Mästerkocken Tommy Myllymäki går på djupet med sina favoritgrönsaker och visar hur elegant en grönsaksrätt också kan vara." Allt om Mat "Det är i princip omöjligt att inte bli sugen på att laga och äta mat när man bläddrar igenom Tillbehör och garnityr av Sveriges kanske främste kock just nu: Tomm...
Grönsaker - Tillbehör Och Garnityr Bok
"Mästerkocken Tommy Myllymäki går på djupet med sina favoritgrönsaker och visar hur elegant en grönsaksrätt också kan vara."<br/>Allt om Mat<br/><br/>"Det är i princip omöjligt att inte bli sugen på att laga och äta mat när man bläddrar igenom Tillbehör och garnityr av Sveriges kanske främste kock just nu: Tommy Myllymäki."<br/>Svenska Dagbladet<br/><br/>När du börjar laga hela grönsaker i ugn upptäcker du många nya smaker...
Utvalt - Svenska
Global Matkultur I Sverige - Nysvenskarnas Recept Och Berättelser Från Hela Världen, Och Möten Med Lokala Producenter
Möt nysvenskar från hela världen när de bjuder på sina mattraditioner. Deras berättelser gör recepten extra spännande att laga.Från Övertorneå i norr till Malmö i söder har Marloes Öhrnell, inom rame...
- Populärt
- Mest sålda
- Mest bokade
- Senast släppta
- Kommande
- Pris
- A-Ö
- Välj
- 0 - 9
- A
- B
- C
- D
- E
- F
- G
- H
- I
- J
- K
- L
- M
- N
- O
- P
- Q
- R
- S
- T
- U
- V
- W
- X
- Y
- Z
- Å
- Ä
- Ö
- Övrigt