Svenska
Mest sålda
-
Title:
Airfryer - Introduktion Och 70 Enkla Recept För Svenska Smaklökar
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 3 vardagar
-
Description:
Vill du laga mat och baka på kort tid, fettsnålt och med enkla och goda basrecept? Gärna energisnålt och med minimalt av disk? Välkommen till airfryerns underbara värld! I Airfryer - Introduktion och enkla recept får du allt du behöver för att komma igång direkt. Den cirkulerande varmluften i en ai...
Airfryer - Introduktion Och 70 Enkla Recept För Svenska Smaklökar Bok
Vill du laga mat och baka på kort tid, fettsnålt och med enkla och goda basrecept? Gärna energisnålt och med minimalt av disk? Välkommen till airfryerns underbara värld! I Airfryer - Introduktion och enkla recept får du allt du behöver för att komma igång direkt. Den cirkulerande varmluften i en airfryer gör att maten blir både smakfrik, saftig och krispig, och du kan tillaga allt från härliga frukostar till hela middagar och bakverk i den. I tillägg till de beprövade och goda basrecepten med typiska svenska favoriter, som helstekt kyckling, hasselbackspotatis och tacopaj, får du även - tabeller över tillagningstid och temperatur - konverteringstabeller för att omvandla dina egna favoritrecept till airfryer - veta hur du tillagar råvaror direkt från frysen - samt mina bästa tips och tricks för att lyckas. Jag tror att du kommer att bli överraskad över hur enkelt det är och hur gott det blir! Kristina Söderström är kokboksförfattare och skribent och bor i Sundsvall. På Isaberg Förlag har hon tidigare gett ut Café Västernorrland och BRUNCH Året runt.
-
Title:
Chokladikum
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 3 vardagar
-
Description:
Chokladikum är en ny samling med pralinrecept från Nora Chokladskola. Alla instruktioner i boken är klimatsmarta. Gör praliner av hantverkschoklad från nio olika svenska tillverkare, testa på växtfärgning eller framställ fikapraliner inspirerande av klassiska bakverk. Boken rymmer både enkla recept...
Chokladikum Bok
Chokladikum är en ny samling med pralinrecept från Nora Chokladskola. Alla instruktioner i boken är klimatsmarta. Gör praliner av hantverkschoklad från nio olika svenska tillverkare, testa på växtfärgning eller framställ fikapraliner inspirerande av klassiska bakverk. Boken rymmer både enkla recept som inte kräver termometer eller pralinform och lite svårare tekniker. Pralinerna blir veganska samt alkoholfria och kan göras glutenfria. Ingela Svedbro har även skrivit Grundbok i pralintillverkning.
-
Title:
Hirams Gröna Kokbok
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 3 vardagar
-
Description:
Märit Huldt, alias Hiram, var en av Sveriges genom tiderna främsta matskribenter. Hennes enkla och roliga recept byggde på filosofin att matlagning ska vara opretentiös och lustfylld, och hon var tidig med att påtala vikten av råvaror med hög kvalitet. Precis som med alla annan matlagning var Hiram...
Hirams Gröna Kokbok Bok
Märit Huldt, alias Hiram, var en av Sveriges genom tiderna främsta matskribenter. Hennes enkla och roliga recept byggde på filosofin att matlagning ska vara opretentiös och lustfylld, och hon var tidig med att påtala vikten av råvaror med hög kvalitet. Precis som med alla annan matlagning var Hiram före sin tid när det gällde vetetariska rätter.<br/><br/>Hirams tidigare utgivning innehåller massor av...
-
Title:
Tekniker, Tips & Genvägar - 50 Recept
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 5 vardagar
-
Description:
Tareq Taylor är en av Sveriges skickligaste kockar och det är en fröjd att se honom arbeta i ett kök. Med det rätta handlaget och en djup känsla för smaker får han det att se så enkelt ut. Här kombinerar han 50 riktigt smarriga recept med tekniker som gör dig till en vassare hemmakock. Ta del av Ta...
Tekniker, Tips & Genvägar - 50 Recept Bok
Tareq Taylor är en av Sveriges skickligaste kockar och det är en fröjd att se honom arbeta i ett kök. Med det rätta handlaget och en djup känsla för smaker får han det att se så enkelt ut. Här kombinerar han 50 riktigt smarriga recept med tekniker som gör dig till en vassare hemmakock. Ta del av Tareqs egna knep för att sätta smakerna och enkla handgrepp som gör det ännu roligare att laga mat. Hur ser du att köttet är klart när du tillagar en perfekt biff med bea? Och kan man rädda en skuren sås? Finns det en hemlig genväg förbi det konstanta rörandet av svamprisotton? Hur lyckas du med flammorna när du ska servera flamberade äpplen med glass? Med bokens tips kan du plocka russinen ur en kaka som är bakad av en av våra mest omtyckta kockar.
-
Title:
Rökning - Så Röker Du Kött Och Fisk
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 3 vardagar
-
Description:
Nu kommer RÖKNING som har varit en försäljningssuccé genom åren, i en ny omarbetad utgåva, helt i färg. En faktabok som passar alla - från nybörjare till kunniga rökare. Författaren Alf Andersson tar upp allt - från rökningens kemi och teknik, bakteriologi, förberedelser av kött och fisk - till sjä...
Rökning - Så Röker Du Kött Och Fisk Bok
Nu kommer RÖKNING som har varit en försäljningssuccé genom åren, i en ny omarbetad utgåva, helt i färg.<br/><br/>En faktabok som passar alla - från nybörjare till kunniga rökare.<br/>Författaren Alf Andersson tar upp allt - från rökningens kemi och teknik, bakteriologi, förberedelser av kött och fisk - till själva rökningsprocessen och olika rökmetoder. Boken visar hur du varm- och kallröker fisk som t.ex. lax, böckling och ål. Även rökning av kött så som kassler, rådjurslår, kyckling, fläsk och skinka. Du får också lära dig hur du tillreder och röker korv och charketurivaror. Författaren lämnar inget åt slumpen. Med den här boken i hand får du den bästa vägledning du kan önska.<br/><br/>Bygg din egen rök För den som vill bygga sin egen rök finns ett par kapitel med utförlig text och konstruktiva illustrationer, vilka beskriver hur man själv enkelt kan bygga olika sorters rökar.<br/><br/>Som alltid i sina handböcker är Alf Andersson noggrann, pedagogisk och lätt att förstå.
-
Title:
Baka Till Jul Med Lindas Bakskola
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 7 vardagar
-
Description:
Doften av nybakade pepparkakor och smaken av en saftig saffransbulle hör verkligen till julens njutningar. I denna bok hittar du 50 enkla recept med steg-för-steg-bilder som skapar den perfekta julstämningen i köket. Här finns klassiska måsten som lussebullar och knäck samt nya favoriter till både ...
Baka Till Jul Med Lindas Bakskola Bok
Doften av nybakade pepparkakor och smaken av en saftig saffransbulle hör verkligen till julens njutningar. I denna bok hittar du 50 enkla recept med steg-för-steg-bilder som skapar den perfekta julstämningen i köket.<br/><br/><br/><br/>Här finns klassiska måsten som lussebullar och knäck samt nya favoriter till både adventsfikat och gottebordet. Välj mellan godsaker som apelsincheesecake, saffransmorotskaka, polkabräck och pepparkakscookies. Dessutom bjuder Linda Andersson, känd för sin populära blogg Lindas bakskola, på ett gäng läckra brödrecept. Vörtbröd, filmjölkskavring, kanelknäcke och juliga scones är bara några exempel!
-
Title:
Bettys Bästa - Recept, Tips & Tankar
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 5 vardagar
-
Description:
I Bettys bästa har Katarina Widholm samlat ett trettiotal recept på rätter som har lagats i succéromanerna Räkna hjärtslag, Värma händer, Käraste vänner och Älskade Betty. Det bjuds på allt från skinkstrutar, stekt strömming och laxpudding till Bellini, strassburgare och pariservåfflor. Men Bettys ...
Bettys Bästa - Recept, Tips & Tankar Bok
I <i>Bettys bästa</i> har Katarina Widholm samlat ett trettiotal recept på rätter som har lagats i succéromanerna <i>Räkna hjärtslag, Värma händer, Käraste vänner</i> och <i>Älskade Betty</i>. Det bjuds på allt från skinkstrutar, stekt strömming och laxpudding till Bellini, strassburgare och pariservåfflor.<br/><br/>Men <i>Bettys bästa</i> är mer än en kokbok. Vi får en inblick i vardagslivet under mitten av 1900-talet: kafferepens komplicerade umgängesform, vikten av att truga och hur man placerade gästerna vid matsalsbordet. Och hur planerade man matlagningen utan halvfabrikat och kylskåp? Många av dåtidens knep för att hushålla med pengar och undvika svinn är idag mer aktuella än någonsin – här får du tips om hur du kan piffa till tråkiga rester, ta vara på frukt och bär och koka eget kaffesurrogat.<br/><br/>Det finns mycket vi kan lära oss av äldre tiders matlagning, inte minst när det handlar om att spara pengar och tänka klimatanpassat.
Utvalt - Svenska
Tacka Tore! - En Liten Hyllning Till Vår Störste Gastronom - Tore Wretman
»Det känns som om Tore Wretman alltid funnits i mitt liv«, inleder författaren sin bok. Mamman lagade välsmakande måltider efter Tore Wretmans recept. Tore Wretman fanns närvarande i tv, böcker och t...
- Populärt
- Mest sålda
- Mest bokade
- Senast släppta
- Kommande
- Pris
- A-Ö
- Senast tillagda
- Välj
- 0 - 9
- A
- B
- C
- D
- E
- F
- G
- H
- I
- J
- K
- L
- M
- N
- O
- P
- Q
- R
- S
- T
- U
- V
- W
- X
- Y
- Z
- Å
- Ä
- Ö
- Övrigt