Svenska
Mest sålda
-
Title:
Vår Kokbok
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställd från leverantör
-
Description:
Vår kokbok gavs ut första gången 1951 och har sedan dess blivit en av Sveriges mest populära kokböcker. Det är inte konstigt, för det är grundkokboken som har allt! Här hittar du både våra klassiska husmansrätter och nyare matinfluenser från hela världen. Den innehåller massor av snabba vardagsmidd...
Vår Kokbok Bok
<em>Vår kokbok</em> gavs ut första gången 1951 och har sedan dess blivit en av Sveriges mest populära kokböcker. Det är inte konstigt, för det är grundkokboken som har allt! Här hittar du både våra klassiska husmansrätter och nyare matinfluenser från hela världen. Den innehåller massor av snabba vardagsmiddagar, festmåltider och bufférätter liksom frukostar, mellanmål, mat- och kaffebröd samt ett kapitel om hur man syltar och saftar. Sist men inte minst en rejäl faktadel med bland annat näringslära, råvaruinformation och matlagningstermer.<br/><br/>Den här jubileumsutgåvan har inte bara ett glänsande yttre, utan också 150 nya recept och cirka 60 nya bilder. Det ekologiska och gröna säsongstänket poängteras ytterligare med ett säsongshjul, där du får inspiration och tips om vilka recept som passar bäst att göra just nu. Med över 1 000 recept är detta den enda kokboken du behöver.
-
Title:
Matlagning På Riktigt - Våra Mest Älskade Matklassiker Lagade Utomhus
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställd från leverantör
-
Description:
Kan man laga all mat på stekhäll? Visst kan man det. I den här boken lyfter jag ut många av de absolut mest klassiska krogrätterna och husmanskosten från köket till stekhällen. För det är just vid stekhällen det blir som allra bäst. Utomhusmatlagning handlar om mer än att bara laga mat och äta. Det...
Kan man laga all mat på stekhäll? Visst kan man det. I den här boken lyfter jag ut många av de absolut mest klassiska krogrätterna och husmanskosten från köket till stekhällen. För det är just vid stekhällen det blir som allra bäst. Utomhusmatlagning handlar om mer än att bara laga mat och äta. Det är hela upplevelsen, att planera vad man ska äta, gå till affären och välja ut bra råvaror, för att sedan stå i godan ro och laga ihop något riktigt gott. Att sedan dela den glädjen med nära och kära är oslagbart. Jag får dagligen meddelanden från de som följer min Youtubekanal att jag har varit med och förändrat deras liv. Ja, det är stora ord men jag vågar påstå att det är något speciellt det här med utomhusmatlagning. Det är en ren terapi. Har du ingen stekhäll så går det naturligtvis lika bra att laga alla mina recept i den här boken inne i ditt kök. Det är också terapi på riktigt.
-
Title:
Mackans Kost - Goda Och Enkla Recept För Veckans Alla Dagar
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Fåtal i lager Leveranstid: från 1 vardag
-
Description:
"Gör det smarrigt, inte komplicerat!" Äntligen en kokbok för alla som vill att mat ska vara gott, enkelt, färgglatt och roligt. I Mackans kost är det matglädjen som står i fokus. Här finns allt från vardagsräddare, fredagsmiddagar och utflyktsfavoriter till frukostar, kvällsskålar och såklart snack...
Mackans Kost - Goda Och Enkla Recept För Veckans Alla Dagar Bok
"<i>Gör det smarrigt, inte komplicerat</i>!"<br/><br/>Äntligen en kokbok för alla som vill att mat ska vara gott, enkelt, färgglatt och roligt. I Mackans kost är det matglädjen som står i fokus. Här finns allt från vardagsräddare, fredagsmiddagar och utflyktsfavoriter till frukostar, kvällsskålar och såklart snacks.<br/><br/>Bokens över 70 recept innehåller få ingredienser och går snabbt att svänga ihop - perfekt för alla som vill njuta av gott käk utan krångel.<br/><br/><b>Marcus Frank</b> inspirerar med kontot @mackanskost dagligen över 800 000 följare på sociala medier med sina enkla och goda recept. 2024 rankades hans konto som det mest inflytelserika inom kategorin mat och dryck på Instagram. Det innebär att han är den av alla matinfluencers som når ut och engagerar flest personer i Sverige.
-
Title:
Portionen Under Tian - Mellanmålen - Recept Och Tips För En Enklare Vardag
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 3 vardagar
-
Description:
En hel bok fylld med mellanmål! Varför? Hanna Olvenmark, författare till de omåttligt populära Portionen under tian-böckerna, har under åren hon varit verksam som matinspiratör och kokboksförfattare märkt att mellanmål hör till det som folk vill ha allra mest inspiration och tips kring. Mellanmålsr...
Portionen Under Tian - Mellanmålen - Recept Och Tips För En Enklare Vardag Bok
En hel bok fylld med mellanmål! Varför? <br/><br/>Hanna Olvenmark, författare till de omåttligt populära<i> Portionen under tian</i>-böckerna, har under åren hon varit verksam som matinspiratör och kokboksförfattare märkt att mellanmål hör till det som folk vill ha allra mest inspiration och tips kring. Mellanmålsrecept är helt enkelt populära! Kanske beror det på att det är sällan man hinner få inspiration till att laga det där snackset mellan måltiderna, maten i farten, det som man så lätt glömmer bort att det också är viktigt. <br/><br/>Hanna Olvenmarks nya kokbok är tänkt att vara en konkret hjälp till att preppa mellanmål som en självklar del i en livsstil där man vill spara pengar, äta och må bra och dessutom vara klimatsmart. Tänk hur stort utbudet av snacks är i alla mataffärer och kvällsöppna småbutiker - här finns både pengar att spara och tips på bra alternativ som gör gott för kroppen - för både stora och små. <br/><br/>Och förstås är det också mumsigt och mysigt med mellanmål. Vad sägs om till exempel peanutbutter cookies på gula ärtor, chiapudding med havreris eller en härlig grön röra av linser - som inte smakar linser alls? <br/><br/>Dags att inpränta meningen med mellanmål. Mellan målen förstås! <br/><br/><i>"Recepten är varierade och mellanmålen kan ibland även användas som efterrätt eller middagstillbehör. Förutom att de är helt lysande, nyskapande, roliga och enkla eller ganska enkla att följa så är boken mycket snygg. Fotografierna av Ulrika Pousette och formgivningen av Emilie Ekström är mycket fina. En fantastiskt inspirerande bok! Betyg 5 (av 5)."</i> BTJ, Erika Storme Martinger<br/><br/><i>"nyttiga, läckra och prissnåla recept på sådant som får vardagen att gå runt."</i> Allas, boktips
-
Title:
Knatteplock - Mat Ditt Barn Kan Äta Själv Från Sex Månader
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställd från leverantör
-
Description:
Knatteplock är kokboken med plockmat för barn - mat som de kan äta själva redan som små. Plockmat och barnstyrd matintroduktion/BLW sätter barnets förmågor och upptäckarlust i centrum och kan både vara komplement och alternativ till puréer och skedmatning. Med plockmat kan de minsta i stort sett ät...
Knatteplock - Mat Ditt Barn Kan Äta Själv Från Sex Månader Bok
<em>Knatteplock</em> är kokboken med plockmat för barn - mat som de kan äta själva redan som små. Plockmat och barnstyrd matintroduktion/BLW sätter barnets förmågor och upptäckarlust i centrum och kan både vara komplement och alternativ till puréer och skedmatning. Med plockmat kan de minsta i stort sett äta samma mat som resten av familjen, med anpassningar för att passa ett litet barn.<br/><br/>Boken innehåller två delar, ett inledande faktaavsnitt och en generös receptsamling där du hittar frukost, luncher och middagar, mellanmål och tillbehör. Allt är anpassat för olika åldersgrupper: 6-9 månader, 9-12 månader samt 12 månader och uppåt. Maten är till för stora som små: i <em>Knatteplock</em> hittar du oemotståndliga recept och smarta lösningar som passar hela familjen.
-
Title:
Airfryer - Introduktion Och 70 Enkla Recept För Svenska Smaklökar
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 3 vardagar
-
Description:
Vill du laga mat och baka på kort tid, fettsnålt och med enkla och goda basrecept? Gärna energisnålt och med minimalt av disk? Välkommen till airfryerns underbara värld! I Airfryer - Introduktion och enkla recept får du allt du behöver för att komma igång direkt. Den cirkulerande varmluften i en ai...
Airfryer - Introduktion Och 70 Enkla Recept För Svenska Smaklökar Bok
Vill du laga mat och baka på kort tid, fettsnålt och med enkla och goda basrecept? Gärna energisnålt och med minimalt av disk? Välkommen till airfryerns underbara värld! I Airfryer - Introduktion och enkla recept får du allt du behöver för att komma igång direkt. Den cirkulerande varmluften i en airfryer gör att maten blir både smakfrik, saftig och krispig, och du kan tillaga allt från härliga frukostar till hela middagar och bakverk i den. I tillägg till de beprövade och goda basrecepten med typiska svenska favoriter, som helstekt kyckling, hasselbackspotatis och tacopaj, får du även - tabeller över tillagningstid och temperatur - konverteringstabeller för att omvandla dina egna favoritrecept till airfryer - veta hur du tillagar råvaror direkt från frysen - samt mina bästa tips och tricks för att lyckas. Jag tror att du kommer att bli överraskad över hur enkelt det är och hur gott det blir! Kristina Söderström är kokboksförfattare och skribent och bor i Sundsvall. På Isaberg Förlag har hon tidigare gett ut Café Västernorrland och BRUNCH Året runt.
-
Title:
Svensk Sprit - Groggar, Bål & Cocktails
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 5 vardagar
-
Description:
Sverige har lyckats bli ett spritland att räkna med och både stora och små svenska destillerier har nu hamnat i det internationella rampljuset. I den här boken ger sig Emil Åreng, en av landets bästa bartenders, ut på en resa genom landet för att blanda klassiska cocktails, styva groggar och helt n...
Svensk Sprit - Groggar, Bål & Cocktails Bok
Sverige har lyckats bli ett spritland att räkna med och både stora och små svenska destillerier har nu hamnat i det internationella rampljuset. I den här boken ger sig Emil Åreng, en av landets bästa bartenders, ut på en resa genom landet för att blanda klassiska cocktails, styva groggar och helt nya drinkar på enbart svensk sprit och svenska ingredienser. <br/><br/>"De 15 senaste åren har vi bartenders i Sverige gjort klassiska cocktails från grunden samtidigt som vi rest runt jorden för att hitta ny sprit, nya tekniker och annorlunda ingredienser för att ge gästerna nya upplevelser – men har vi verkligen gett Sverige en chans?" frågar sig Emil som driver Facit bar i Umeå och som uteslutande jobbar svenskt. <br/><br/>Följ med till de bästa svenska destillerierna och grotta ner dig i nya sätt att blanda cocktails på med ledord som spritigt & stökigt, syrligt & fräscht, sött, bål och drinkar med lite alkohol. Lär dig rätt handgrepp och teknikerna som inte går att vara utan, och få tips på smarta genvägar – som gör att du kan blanda bra drinkar hemma utan att behöva köpa en hel bar. <br/><br/><strong>Emil Åreng</strong>är en prisbelönt bartender med 20 års erfarenhet. Han är dryckesredaktör påCafé, har startat legendariska baren Open/Closed, varit kreativ ledare för Cadierbaren på Grand Hotel i Stockholm och nu senast grundat Facit Bar i Umeå.
Utvalt - Svenska
Tacka Tore! - En Liten Hyllning Till Vår Störste Gastronom - Tore Wretman
»Det känns som om Tore Wretman alltid funnits i mitt liv«, inleder författaren sin bok. Mamman lagade välsmakande måltider efter Tore Wretmans recept. Tore Wretman fanns närvarande i tv, böcker och t...
- Populärt
- Mest sålda
- Mest bokade
- Senast släppta
- Kommande
- Pris
- A-Ö
- Senast tillagda
- Välj
- 0 - 9
- A
- B
- C
- D
- E
- F
- G
- H
- I
- J
- K
- L
- M
- N
- O
- P
- Q
- R
- S
- T
- U
- V
- W
- X
- Y
- Z
- Å
- Ä
- Ö
- Övrigt