Svenska
Mest sålda

-
Title:
Medelhavsköket - Goda Recept Från Medelhavets Alla Hörn
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 3 vardagar
-
Description:
Bouillabaisse från Frankrike, tortilla från Spanien, pasta från Italien, moussaka från Grekland, räktagine från Nordafrika och baklava från Turkiet - våra recept ger matlagningen en fläkt av Södern! Gör en resa med oss genom Medelhavsområdet och låt dig förtrollas av de mångsidiga kökens variations...
Bouillabaisse från Frankrike, tortilla från Spanien, pasta från Italien, moussaka från Grekland, räktagine från Nordafrika och baklava från Turkiet - våra recept ger matlagningen en fläkt av Södern!<br/><br/>Gör en resa med oss genom Medelhavsområdet och låt dig förtrollas av de mångsidiga kökens variationsrika rätter.

-
Title:
Mat För Hand - Tumregler, Handlag Och Gammal Erfarenhet
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 3 vardagar
-
Description:
Mathantverk för alla tider Mat för hand är en berättande handbok som vill locka in läsaren i mathantverket, få oss att känna historien bakom förädlingssätten och se råvarorna och deras möjligheter. Det är en metodisk och spännande genomgång full med skildringar av doft, textur, smak och djup. Att b...
Mat För Hand - Tumregler, Handlag Och Gammal Erfarenhet Bok
<b>Mathantverk för alla tider </b> <br/><br/><i>Mat för hand</i> är en berättande handbok som vill locka in läsaren i mathantverket, få oss att känna historien bakom förädlingssätten och se råvarorna och deras möjligheter. Det är en metodisk och spännande genomgång full med skildringar av doft, textur, smak och djup. <br/><br/>Att bevara och förädla mat för hand har folk gjort i alla tider och många av metoderna är förvånansvärt lätta att utföra, bara man får tydliga förklaringar, vettiga instruktioner och nödvändiga fakta. Mat för hand innehåller allt detta. Från tabeller över beredningstider, saltmängder och temperaturer till beskrivningar av tumregler, gammal erfarenhet och handlag. En bok för både nybörjaren och den som redan provat på metoderna. <br/><br/>Du lär dig att torka, röka, syra, rimma, luta, grava, pickla, konfitera, sylta, safta, infusera och fermentera. <br/><br/>JENS LINDER är en välkänd och prisbelönt matskribent, kock och författare som i otaliga artiklar i Dagens Nyheter och Gourmet slagit ett slag för ämnen som bär, svamp, långkok och mat från exempelvis Korea, Norden, Storbritannien, Frankrike, ja snart sagt varje del av världen. Ofta har han återkommit till traditionella metoder för förädling och konservering, inte minst i den klassiska boken Det glömda köket. Han är sedan många år juryordförande i SM i mathanverk där man tävlar i klasser som syrat, pastejer, korv med mera. Han håller också föredrag och kurser i dessa ämnen.<br/><br/><b><i>Röster om boken: </i></b><br/><br/><i>Jens Linders Mat för hand är ett måste i varje kök. Bara att slå upp när du vill röka, grava, rimma, torka, pickla eller torka något! / Expressen Söndag</i>

-
Title:
Videgårds Bästa Mexiko
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara. Ej släppt ännu
-
Description:
Videgårds Bästa Mexiko [Bok / Flexband]
Videgårds Bästa Mexiko Bok
Videgårds Bästa Mexiko [Bok / Flexband]

-
Title:
Wok - De Bästa Recepten Från Det Asiatiska Köket
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 3 vardagar
-
Description:
Läckra wokrätter hittar man numera över hela världen. Det snabba och skonsamma tillagningssättet garanterar en sund måltid, samtidigt som exotiska kryddor öppnar helt nya smakhorisonter. Woken förenar på ett mästerligt sätt österländsk matlagningsfilosofi med en snabb, lätt och fräsch kokkonst. Upp...
Läckra wokrätter hittar man numera över hela världen. Det snabba och skonsamma tillagningssättet garanterar en sund måltid, samtidigt som exotiska kryddor öppnar helt nya smakhorisonter. Woken förenar på ett mästerligt sätt österländsk matlagningsfilosofi med en snabb, lätt och fräsch kokkonst.<br/><br/> Upptäck wokens närapå obegränsade användningsområden och låt dig förtjusas av många härliga grönsaks-, kött-, fisk- och fågelrecept.<br/><br/> Med sitt utförliga avsnitt om varukunskap, en omfattande introduktion och strålande receptfoton erbjuder den här boken såväl nybörjaren som den Asienfrälste mängder av matnyttiga kunskaper - du kommer att lyckas i köket!

-
Title:
Vildplockat Kokboken
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 3 vardagar
-
Description:
Vinnare i kategorin Mat, klimat och miljöi Årets Svenska Måltidslitteratur 2023! En vacker, viktig och rik kokbok som inspirerar till att ta vara på det som växer runt omkring oss, och som utbildar i naturvård och uppmuntrar till återknytning till naturen på köpet. BTJ Genom åren har det kommit ett...
Vildplockat Kokboken Bok
<strong>Vinnare i kategorin <em>Mat, klimat och miljö</em>i Årets Svenska Måltidslitteratur 2023!</strong> <blockquote> <br/><br/>En vacker, viktig och rik kokbok som inspirerar till att ta vara på det som växer runt omkring oss, och som utbildar i naturvård och uppmuntrar till återknytning till naturen på köpet. <br/><br/>BTJ <br/><br/>Genom åren har det kommit ett antal böcker om hur man plockar ätbarheter i skog och mark. Men Vildplockat – kokboken av Niki Sjölund och Lena Flaten är den mest lärorika och omfattande i skaran. <br/><br/>Gastronaut<br/><br/> </blockquote> <br/><br/>Utifrån ett 50-tal vilda växter och svampar delar Niki Sjölund och Lena Flaten med sig av drygt 250 recept med smaker och råvaror från skog, fjäll och ängsmark. Du hittar recept på allt från rönnbärskapris och inlagda fläderbär till svampkebab i pitabröd och kallrörd lingondricka. Läs också om hur du tar hand om det du har plockat genom att torka, lägga in och syra för att på så sätt bygga upp ett eget skafferi. Till varje växt finns information om bland annat växtplats och skördetid. <br/><br/>Författarna vill inspirera till att vi ger oss ut i naturen och hittar de ätbara växter som ofta står där mitt framför ögonen på oss. Ett no waste-tänk genomsyrar hela boken – det mesta går att ta vara på! <br/><br/><strong>Niki Sjölund</strong> är kocken som sadlade om och valde skogen som arbetsplats. Han har tidigare skrivit <em>Vildplockat </em>och <em>Vildplockad svamp</em>. <strong>Lena Flaten</strong> driver Flammans Skafferi i Storlien och brinner för mathantverk. <br/><br/>........................................ <blockquote> <br/><br/>Med hjälp av ’Vildplockat kokboken’ öppnar sig en spännande matvärld med recept på allt från fusk-skagentoast av sillkremla till myskmadraglass. <br/><br/>Allt om Mat <br/><br/>en guldklimp när det kommer till vildplockade växter och svampar. Lägg därtill spännande recept att använda allt till. <br/><br/>VEGO <br/><br/>ständigt aktuell med sitt tema om att ta vara på det som växer runt omkring oss. … Perfekt för dig som gillar att botanisera i naturens eget skafferi! <br/><br/>Hemmets Journal <br/><br/>Matlagningskunniga Niki Sjölund och Lena Flaten har skrivit en kokbok som visar att det går att skapa både enkla och mer avancerade rätter av ingredienser från naturen året om. <br/><br/>Allt om Trädgård </blockquote>
Utvalt - Svenska
Vildplockat Kokboken
Vinnare i kategorin Mat, klimat och miljöi Årets Svenska Måltidslitteratur 2023! En vacker, viktig och rik kokbok som inspirerar till att ta vara på det som växer runt omkring oss, och som utbildar i...
- Populärt
- Mest sålda
- Mest bokade
- Senast släppta
- Kommande
- Pris
- A-Ö
- Välj
- 0 - 9
- A
- B
- C
- D
- E
- F
- G
- H
- I
- J
- K
- L
- M
- N
- O
- P
- Q
- R
- S
- T
- U
- V
- W
- X
- Y
- Z
- Å
- Ä
- Ö
- Övrigt