Svenska
Mest sålda

-
Title:
Paletas- Pinnglass På Latinamerikanskt Vis
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Fåtal i lager Leveranstid: från 1 vardag
-
Description:
Paletas är pinnglass på latinamerikanskt vis: enkla att göra, lätta att variera, och med perfekt konsistens! I boken Paletas: pinnglass på latinamerikanskt vis finns en lång rad recept på isglass, fruktglass, mjölkglass och vegansk glass. Här finns så klart de klassiska smakerna som jordgubb, citro...
Paletas- Pinnglass På Latinamerikanskt Vis Bok
Paletas är pinnglass på latinamerikanskt vis: enkla att göra, lätta att variera, och med perfekt konsistens!<br/><br/>I boken <i>Paletas: pinnglass på latinamerikanskt vis</i> finns en lång rad recept på isglass, fruktglass, mjölkglass och vegansk glass. Här finns så klart de klassiska smakerna som jordgubb, citron, choklad och pistasch men också lite annorlunda kombinationer som ingefära med sesamfrön, avokado med mörk choklad eller brynt smör och majs. Boken innehåller även grundrecept och inspiration till hur du själv kan experimentera fram dina egna smakkombinationer och favoriter. Och förstås tips till det bästa glasskalaset!<br/><br/>Recepten i denna bok går snabbt och lätt att göra och de kräver inga avancerade maskiner och verktyg. Du ska kunna tillfredsställa ditt glassbehov utan att behöva stå i köket i timmar. Det är lätt och läskande gott, vi lovar!<br/><br/>Maria Borda är antropolog och författare till fem böcker, främst inom föräldraskap och födande. Maria har sina rötter i Bolivia och har tidigare drivit en restaurang i Bolivia.

-
Title:
Sju Sorters Kakor - Sveriges Bästa Recept På Klassiska Bakverk Och Nya Favoriter
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Fåtal i lager Leveranstid: från 1 vardag
-
Description:
Sju sorters kakor behöver kanske ingen närmare presentation. Boken kom ut första gången 1945 och med noggrannhet, varsam hand och stor kompetens har boken redigerats flera gånger och lotsats in i vår tid. Den här utgåvan har uppdaterats med ett antal nya recept och bilder, och innehåller massor av ...
<em>Sju sorters kakor</em> behöver kanske ingen närmare presentation. Boken kom ut första gången 1945 och med noggrannhet, varsam hand och stor kompetens har boken redigerats flera gånger och lotsats in i vår tid. Den här utgåvan har uppdaterats med ett antal nya recept och bilder, och innehåller massor av tips för lyckade bak, en praktisk omvandlingstabell, baklexikon och ett register där du lätt hittar glutenfria recept, julkakor, snabba kakor samt bakverk utan nötter och mandel.<br/><br/><em>Sju sorters kakor</em> behåller det bästa och uppdaterar med det nya samtidigt som vi känner igen våra klassiska kakor, vackra tårtor och långpannefavoriterna. Boken är ett unikt stycke bakverkshistoria som aldrig har tappat greppet om sina följare.

-
Title:
66 Day Challenge Med Medelhavsmat
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Fåtal i lager Leveranstid: från 1 vardag
-
Description:
66 Day Challenge Med Medelhavsmat [Bok / Danskt band]
66 Day Challenge Med Medelhavsmat Bok
66 Day Challenge Med Medelhavsmat [Bok / Danskt band]

-
Title:
Billiga Veckan - Goda Och Prisvänliga Recept Från Måndag Till Söndag
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Fåtal i lager Leveranstid: från 1 vardag
-
Description:
Med Billiga veckan visar Emilia Milosavljevic att det går att äta riktigt gott även på en snävare budget. Hon lagar färgstark mat till en överkomlig kostnad för hela veckan, varje veckodag utifrån ett tema som matlådemat, världens mat och middagar på max 30 minuter. Här finns lördagslyx på budget o...
Billiga Veckan - Goda Och Prisvänliga Recept Från Måndag Till Söndag Bok
Med Billiga veckan visar Emilia Milosavljevic att det går att äta riktigt gott även på en snävare budget. Hon lagar färgstark mat till en överkomlig kostnad för hela veckan, varje veckodag utifrån ett tema som matlådemat, världens mat och middagar på max 30 minuter. Här finns lördagslyx på budget och middagar för under 50-lappen, men också inspiration och recept till frukost, mellanmål och bakverk.<br/><br/><br/><br/>I en tid då allt fler ser över sin ekonomi och sina matkostnader erbjuds här budgetmatlagning för matnjutaren - allt ifrån en japansk okonomiyaki, en BLT-sandwich och citronrisoni med rostad spetskål till hur du gör en tropisk smoothie och hallongrottspaj med glass. Billiga veckan matinspirerar till nya rätter som alla kan laga och njuta av.

-
Title:
Bröd, Bröd, Bröd - Recept, Råd Och Genvägar
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Fåtal i lager Leveranstid: från 1 vardag
-
Description:
Få saker sprider samma välbefinnande som doften och smaken av nygräddat bröd. Är det dessutom du som har bakat brödet själv så känner du garanterat dubbel tillfredsställelse. I Bröd, bröd, bröd ger Martin Johansson dig alla recept, råd och genvägar du behöver för att baka ett makalöst gott bröd i d...
Bröd, Bröd, Bröd - Recept, Råd Och Genvägar Bok
Få saker sprider samma välbefinnande som doften och smaken av nygräddat bröd. Är det dessutom du som har bakat brödet själv så känner du garanterat dubbel tillfredsställelse. I Bröd, bröd, bröd ger Martin Johansson dig alla recept, råd och genvägar du behöver för att baka ett makalöst gott bröd i din hemmaugn. Martin Johansson är sällsynt bra på att förklara hur du ska göra för att lyckas med bakningen. Recepten är tydliga, enkla och smart skrivna så att alla kan förstå. Och varje recept visar hur man ska göra om man bakar för hand eller med degblandare. De omkring hundra recepten är varierade - här finns alltifrån scones, rostbröd och gotlandslimpa till knäckebröd, vörtlimpa, baguetter och den optimala pizzadegen. Alla de klassiska bröden är med, men också några ovanliga och spännande. Och för att förgylla tillvaron lite extra är också de bästa sötebröden med. Många av matbröden är helt knådfria och långjästa. Den långa jästiden ger på ett okomplicerat sätt ett bröd med fantastisk konsistens och smak. Men här finns förstås också många bröd som är mer konventionella och som är ätfärdiga på någon timme. Bröd, bröd, bröd är full av fantastiska foton som visar de färdiga resultaten - även som uppskurna, så att man kan se de olika brödens inkråm. Och som ett extra plus har boken dessutom en stor mängd instruktiva steg för steg-illustrationer. Det är en bakbok som fungerar, som avdramatiserar bakningen och som ger inspiration och mod att testa och improvisera. Det är helt enkelt boken för alla hemmabagare. Så fram med bunke och mjöl och njut av hantverket, dofterna och smakerna!

-
Title:
52 Viner Du Måste Dricka Innan Du Dör
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Fåtal i lager Leveranstid: från 1 vardag
-
Description:
Här har författaren och sommelieren Andreas Kjörling samlat sina favoriter från vinvärldens alla hörn. Kärleken till Italien lyser igenom vinvalen som alla är återgivna med smakbeskrivningar, serveringsförslag och utrymme för egna anteckningar. Vinerna i boken är sorterade från lätta till kraftiga ...
52 Viner Du Måste Dricka Innan Du Dör Bok
<p>Här har författaren och sommelieren Andreas Kjörling samlat sina favoriter från vinvärldens alla hörn. Kärleken till Italien lyser igenom vinvalen som alla är återgivna med smakbeskrivningar, serveringsförslag och utrymme för egna anteckningar. </p><p>Vinerna i boken är sorterade från lätta till kraftiga för att göra den så lättanvänd som bara möjligt. Ljusa lätta viner i början och tunga fylliga viner i slutet. Det är bara att bläddra, välja och korka upp! </p><p>Juryn i den internationella mat- och dryckesboktävlingen Gourmand Awards för 2024 har utsett "52 Viner"till vinnare i Sverige bland mat- och dryckesböcker i kategorin "vinguider", boken är nu med i den internationella finalen i Gourmand Awards för att tävla om att bli bäst i världen, finalen går av stapeln den 8:e november 2024 i Shanghai.<br/></p><p>Andreas Kjörling är Sommelier och författare. Hans karriär I gastronomins värld började för ett kvarts sekel sedan på en krog i Uppsala. Idag har Andreas mer än två decennier bakom sig som mycket uppskattad föredragshållare och skribent inom både gastronomi och individuell hållbarhet. När Andreas inte ägnar sig åt vinets värld är han doktorand i Arbetshälsovetenskap vid Högskolan i Gävle. Han driver även byrån Cognoscenti AB med fokus på coachning, utbildning och produktion av text, tal och bild. Gastronomi, balans och individuell hållbarhet är ledord i allt Andreas gör. Läs mer på www.cognoscenti.se </p>

-
Title:
Sommarmat - Sill, Fisk & Skaldjur - Frederik Zälls Bästa
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Fåtal i lager Leveranstid: från 1 vardag
-
Description:
Sommarmat ett stort ord med väldigt god innebörd. Fisk med lite extra fokus på sill tillsammans med skaldjur är ju något av det bästa som finns. Krämiga och klara sillar, strömming, krabba, lax och även tips på rökta räkor och tillbehör därtill. En bok fylld av värmande sommarbilder och framförallt...
Sommarmat - Sill, Fisk & Skaldjur - Frederik Zälls Bästa Bok
<p>Sommarmat ett stort ord med väldigt god innebörd. Fisk med lite extra fokus på sill tillsammans med skaldjur är ju något av det bästa som finns. </p><p>Krämiga och klara sillar, strömming, krabba, lax och även tips på rökta räkor och tillbehör därtill. En bok fylld av värmande sommarbilder och framförallt Sommarmat!</p><p>Livsnjutaren, Musikern, TV-kocken, Designern, Krögaren & Författaren Frederik Zäll har i denna bok samlat sina allra bästa tips som förgyller sommarmiddagen. Vi får med oss klassiker som Klassisk Senapssill, Löksill, Skaldjurscrêpes, Bellmansströmming & Rökta räkor, men även en hel del andra inspirerande rätter som till exempel Krabbtartar, Whiskysill, Ost- & Räkfyllda Kronärtskocksbottnar och Lingonsill. Välkommen till en Sommar i bokformat! </p><p>Om Författaren:</p><p>Frederik Zäll har skrivit närmre 30 storsäljande kokböcker och vunnit pris för Årets Svenska Matlitteratur av Måtidsakademien. Hans böcker har även vid hela tre tillfällen nominerats i World Gourmand Cookbook Awards. Frederik har synts frekvent som kock i TV4 Nyhetsmorgon, varit programledare för SVTs Överraskningen, är gitarrist/pianist i bandet Eskobar, författat barnbokstrilogin Drakarnas Land, designar kockknivar och köksredskap för varumärket Satake och driver krogen Zälls Smokehouse på en pråm i Åkers Kanal, Åkersberga. </p>
Utvalt - Svenska
Paletas- Pinnglass På Latinamerikanskt Vis
Paletas är pinnglass på latinamerikanskt vis: enkla att göra, lätta att variera, och med perfekt konsistens!I boken Paletas: pinnglass på latinamerikanskt vis finns en lång rad recept på isglass, fru...
- Populärt
- Mest sålda
- Mest bokade
- Senast släppta
- Kommande
- Pris
- A-Ö
- Välj
- 0 - 9
- A
- B
- C
- D
- E
- F
- G
- H
- I
- J
- K
- L
- M
- N
- O
- P
- Q
- R
- S
- T
- U
- V
- W
- X
- Y
- Z
- Å
- Ä
- Ö
- Övrigt