Svenska
Mest sålda
-
Title:
Gottigheter - En Kokbok Till
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställd från leverantör
-
Description:
Äntligen är uppföljaren till succékokboken Gottigheter - En kokbok här! Här hittar du goda grejer att äta innan middagen, till middagen och något sött efteråt, gött va? I denna kokbok har Jennifer Eriksson samlat sextio favoritrecept som med fördel lagas till många. Vi snackar inga smårätter! Vågar...
Gottigheter - En Kokbok Till Bok
<b>Äntligen är uppföljaren till succékokboken <i>Gottigheter - En kokbok</i> här!</b><br/><br/>Här hittar du goda grejer att äta innan middagen, till middagen och något sött efteråt, gött va? I denna kokbok har Jennifer Eriksson samlat sextio favoritrecept som med fördel lagas till många. Vi snackar inga smårätter! Vågar det sägas högt att smårätter är ute? Vi vill inte behöva dela med någon som äter dubbelt så fort eller behöva laga 400 olika grejer. Vi vill ha en rätt, en egen tallrik, en rejäl portion. Får man lov att fresta med krämig kräftpasta, spicy vodka risoni med krispig salsiccia, långbakad högrev dränkt i rödvin, seg blåbärskaka, eller karamelliserad gochujangsoppa? <br/><br/>God mat behöver inte vara svår. Här bjuder Jennifer på allt hon själv gillar, och det är mycket och varierat. En samling recept som på ett sätt helt saknar en röd tråd, men å andra sidan den rödaste tråden av dem alla allt som är gött.<br/><br/>Recepten passar för alla tillfällen, för såväl nybörjare som gourmand, vardag som fest, vegetarian som köttätare. I Gottigheter : En kokbok till finns något för alla. Här ligger fokus på att mat är mat. Och mat är gött!<br/><br/><b>Jennifer Eriksson</b> och hennes Instagramkonto @gottigheter inspirerar hundratusentals människor dagligen med matglädje, kul recept, uppläggning med steg för steg-bilder och spännande smakkombinationer. Hennes första kokbok, <i>Gottigheter : En kokbok</i>, blev en succé och här är nu uppföljaren.
-
Title:
Vår Kokbok Student
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Fåtal i lager Leveranstid: från 1 vardag
-
Description:
I Vår kokbok student hittar du billiga och goda middagstips och hundratals recept med noga utvalda råvaror med influenser från hela världen. Du lär dig allt om att spara pengar när du handlar mat, ta vara på rester, hur du förbereder och planerar veckan och letar upp de bästa råvarorna. Du får mer ...
Vår Kokbok Student Bok
I Vår kokbok student hittar du billiga och goda middagstips och hundratals recept med noga utvalda råvaror med influenser från hela världen. Du lär dig allt om att spara pengar när du handlar mat, ta vara på rester, hur du förbereder och planerar veckan och letar upp de bästa råvarorna. Du får mer är 200 härliga recept och handfasta råd på vad du kan göra för att lägga så lite pengar som möjligt och samtidigt få näringsrik, vällagad, god och inspirerande mat.<br/><br/>Vår kokbok student är din uppslagsbok i köket när du pluggar, har kompisar hemma på buffé, vill äta något gott på kvällen eller ha med dig mättande snacks till tentorna. Här hittar du de självklara klassikerna men också helt nya rätter med tydliga smaker till en bra budgetpeng. Rejäl mat som man blir mätt av!
-
Title:
Fredagsdrinken - Ni Kanske Undrar Vad Fredagsdrinken Är?
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Fåtal i lager Leveranstid: från 1 vardag
-
Description:
Fredagsdrinken - lika gott, lite billigare! Magnus Ugglas "Fredagsdrinken" har varit ett fenomen på sociala medier i många år, och är en självklar start på helgen för många. I den här boken har vi samlat de allra bästa - och ibland överraskande - drinkarna, från givna klassiker till nya favoriter. ...
Fredagsdrinken - Ni Kanske Undrar Vad Fredagsdrinken Är? Bok
Fredagsdrinken - lika gott, lite billigare!<br/><br/><br/><br/>Magnus Ugglas "Fredagsdrinken" har varit ett fenomen på sociala medier i många år, och är en självklar start på helgen för många. I den här boken har vi samlat de allra bästa - och ibland överraskande - drinkarna, från givna klassiker till nya favoriter. Fredagsdrinken bjuder på recept, tips och några personliga betraktelser av Magnus Uggla själv. Inget är svårt, det mesta är gott och alltihop får fredagskänslan att gå i taket. Skål!
-
Title:
Baka Med Squishmallows
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 5 vardagar
-
Description:
Upptäck dina nya favoritsötsaker med 50 läckra recept inspirerade av Squishmallows! Baka med Squishmallows passar alla bagare, både nybörjare och erfarna. I boken hittar du fantastiska recept som: Cams trefärgade kakor Hans chokladtryfflar med strössel Lesedis kanelbullar Bethanys hjärtformade linz...
Baka Med Squishmallows Bok
Upptäck dina nya favoritsötsaker med 50 läckra recept inspirerade av Squishmallows! Baka med Squishmallows passar alla bagare, både nybörjare och erfarna. <br/><br/>I boken hittar du fantastiska recept som:<br/><br/>Cams trefärgade kakor<br/>Hans chokladtryfflar med strössel<br/>Lesedis kanelbullar<br/>Bethanys hjärtformade linzerkakor<br/>Macs whoopies med pumpa.<br/><br/>Här finns även recept på himmelskt god smörkräm, ljuvlig kolasås och oemotståndliga marshmallows! I boken finns också ett kapitel med härliga och uppfriskande drycker. Varje recept innehåller illustrationer av gulliga Squishmallows och inspirerande foton av varje bakverk.<br/><br/>Hej, vi är Squishmallows! Dessa supersofta, supersöta, samlarbara gosedjur är perfekta kramkompisar för alla åldrar. Varje Squishmallow har sin egen stil och personlighet som uppmuntrar till rolig och fantasifull lek. När du väl har fått din första kramvänliga Squishmallow-vän, kommer du snabbt att förstå varför kramen är på riktigt!
-
Title:
Paletas- Pinnglass På Latinamerikanskt Vis
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Fåtal i lager Leveranstid: från 1 vardag
-
Description:
Paletas är pinnglass på latinamerikanskt vis: enkla att göra, lätta att variera, och med perfekt konsistens! I boken Paletas: pinnglass på latinamerikanskt vis finns en lång rad recept på isglass, fruktglass, mjölkglass och vegansk glass. Här finns så klart de klassiska smakerna som jordgubb, citro...
Paletas- Pinnglass På Latinamerikanskt Vis Bok
Paletas är pinnglass på latinamerikanskt vis: enkla att göra, lätta att variera, och med perfekt konsistens!<br/><br/>I boken <i>Paletas: pinnglass på latinamerikanskt vis</i> finns en lång rad recept på isglass, fruktglass, mjölkglass och vegansk glass. Här finns så klart de klassiska smakerna som jordgubb, citron, choklad och pistasch men också lite annorlunda kombinationer som ingefära med sesamfrön, avokado med mörk choklad eller brynt smör och majs. Boken innehåller även grundrecept och inspiration till hur du själv kan experimentera fram dina egna smakkombinationer och favoriter. Och förstås tips till det bästa glasskalaset!<br/><br/>Recepten i denna bok går snabbt och lätt att göra och de kräver inga avancerade maskiner och verktyg. Du ska kunna tillfredsställa ditt glassbehov utan att behöva stå i köket i timmar. Det är lätt och läskande gott, vi lovar!<br/><br/>Maria Borda är antropolog och författare till fem böcker, främst inom föräldraskap och födande. Maria har sina rötter i Bolivia och har tidigare drivit en restaurang i Bolivia.
-
Title:
Min Receptsamling
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 3 vardagar
-
Description:
"Den här fina receptsamlingsboken är perfekt! Full med fina bilder, roliga citat, nyttiga tips. Dessutom gott om plats för egna favoriter." Tidningen MAT "Jippi!!!" Tidningen Hus&Hem Nu kan man äntligen skapa sin egen receptsamling. Allt från mormors pepparkaksrecept till TV-kockens råd om GI-m...
"Den här fina receptsamlingsboken är perfekt! Full med fina bilder, roliga citat, nyttiga tips. Dessutom gott om plats för egna favoriter." <br/><br/>Tidningen MAT <br/><br/><br/><br/>"Jippi!!!" Tidningen Hus&Hem <br/><br/><br/><br/>Nu kan man äntligen skapa sin egen receptsamling. Allt från mormors pepparkaksrecept till TV-kockens råd om GI-mat kan du spara på ett säkert och lätt överskådligt ställe. Boken är indelad i olika avsnitt fisk & kött, grönsaker & sallader, soppor & såser, desserter & bakning m m. Där kan de egna favoritrecepten förvaras och organiseras. <br/><br/><br/><br/>Recepten kan skrivas in på linjerade sidor. Lösa lappar och tidningsurklipp kan förvaras i särskilda fickor. <br/><br/><br/><br/>- Elastiskt gummiband runt pärmen <br/><br/>- Tygrygg med spiralbindning <br/><br/>- Fickor för förvaring av lappar <br/><br/>- Gott om plats att skriva på <br/><br/><br/><br/>Här finns också en förteckning över sådant som är bra att ha i köket . Allra sist finns tips på nyttiga hemsidor, omvandlingstabeller och plats för egna adresser. <br/><br/><br/><br/>Den här vackra och lyxiga boken är fylld med de bästa citaten om mat. <br/><br/>"Bordsskick: det är det som inte hörs när man äter soppa." Thorvald Gahlin <br/><br/>"Vi bör nog inte gå för långt i vår strävan efter äkthet. Vill vi egentligen att det ska finnas sjömän i sjömansbiff?" Carl Hammarén <br/><br/>"Jag lagar alltid mat med vin. Ibland häller jag det till och med i maten." W C Fields
-
Title:
Krusbärsboken
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 3 vardagar
-
Description:
Säg krusbär och många minns med saknad sin barndoms somrar då krusbärsbusken var ett obligatoriskt inslag i trädgården. Men krusbärets tid är knappast förbi. Tvärtom har detta inhemska superbär fått ett uppsving, inte bara inom hälsokretsar utan även i kulinariska sammanhang. Krusbärsboken är det m...
Krusbärsboken Bok
<br/><br/><br/><br/>Säg krusbär och många minns med saknad sin barndoms somrar då krusbärsbusken var ett obligatoriskt inslag i trädgården. Men krusbärets tid är knappast förbi. Tvärtom har detta inhemska superbär fått ett uppsving, inte bara inom hälsokretsar utan även i kulinariska sammanhang. <br/><br/><i>Krusbärsboken</i> är det mest omfattande verk på ämnet som publicerats på över ett sekel på något språk. Här får vi följa krusbärets historia från vikingatiden via Darwin och fram till idag. Dessutom bjuder Jens Linder på ett fyrtiotal recept på allt från klassisk krusbärskräm som krusbärsmarinerad strömming, drycker som saft, snaps och mjöd och givetvis, den snart legendariska krusbärsmazarinen. <br/><br/>Jens Linder är flerfaldigt prisbelönt kock, författare och journalist i bland annat Dagens Nyheter. <br/><br/>Martin Ragnar är forskare, författare och entreprenör. Han är grundare av Kålrotsakademien, som främjar den svenska matens kulturarv, och av Svenska Dryckesakademien som gynnar produktionen av drycker gjorda av svenska råvaror. Han är även ledamot av Skåneländska Gastronomiska Akademien som värnar om matkulturen i Skåne, Halland, Blekinge och Bornholm. <br/><br/><br/><br/>"En utmärkt och intressant bok, väl värd att läsas och det inte bara av trädgårdsvänner! Därtill en vacker bok."<br/><br/>BTJ, Bodil Enoksson
Utvalt - Svenska
66 Day Challenge - Kostschema, Recept, Motivation
ÖVER 50 000 SÅLDA EXEMPLAR! NU SOM MJUKBAND!Förändra ditt liv och starta en hälsosam livsstil häng på Ulrikas 66 Day Challenge redan idag! Anta utmaningen under 66 dagar med lättlagade, goda lågkolhy...
- Populärt
- Mest sålda
- Mest bokade
- Senast släppta
- Kommande
- Pris
- A-Ö
- Senast tillagda
- Välj
- 0 - 9
- A
- B
- C
- D
- E
- F
- G
- H
- I
- J
- K
- L
- M
- N
- O
- P
- Q
- R
- S
- T
- U
- V
- W
- X
- Y
- Z
- Å
- Ä
- Ö
- Övrigt