Mat & Dryck
Toppsäljare

-
Title:
Rutiga Kokboken - Grundkokbok Med Över 1500 Recept För Stora Och Små Hushåll
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Finns i lager Leveranstid: från 1 vardag
-
Description:
Med nästan 1,4 miljoner sålda exemplar genom åren är Rutiga kokboken en vanlig syn i svenska kök. Noga provlagade recept, gedigen fakta, smarta tips och pedagogiska steg för steg-bilder gör boken oumbärlig i såväl studentlyan som storfamiljen. Du hittar helt enkelt det mesta du kan tänkas behöva: a...
Rutiga Kokboken - Grundkokbok Med Över 1500 Recept För Stora Och Små Hushåll Bok
<p>Med nästan 1,4 miljoner sålda exemplar genom åren är Rutiga kokboken en vanlig syn i svenska kök. Noga provlagade recept, gedigen fakta, smarta tips och pedagogiska steg för steg-bilder gör boken oumbärlig i såväl studentlyan som storfamiljen. Du hittar helt enkelt det mesta du kan tänkas behöva: allt ifrån hur du gör ketchup till hur du tillagar en festlig trerättersmiddag eller fixar en matig morgongröt.<br/><br/>Nu uppdateras Rutiga kokboken med veckomenyer och inköpslistor så att du lätt kan planera dina måltider. Det finns också tips på hälsosammare mat och fler bufféförslag. Några recept har tagits bort och nya lagts till. Men en sak är säker - du kommer absolut att känna igen dig.<br/><br/>Med över 1 500 recept samlade från klassiker till moderna rätter och livsmedelsfakta är Rutiga kokboken både en fantastisk kokbok och uppslagsbok.</p>

-
Title:
Matlagning På Riktigt - Våra Mest Älskade Matklassiker Lagade Utomhus
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställd från leverantör
-
Description:
Kan man laga all mat på stekhäll? Visst kan man det. I den här boken lyfter jag ut många av de absolut mest klassiska krogrätterna och husmanskosten från köket till stekhällen. För det är just vid stekhällen det blir som allra bäst. Utomhusmatlagning handlar om mer än att bara laga mat och äta. Det...
Matlagning På Riktigt - Våra Mest Älskade Matklassiker Lagade Utomhus Bok
Kan man laga all mat på stekhäll? Visst kan man det. I den här boken lyfter jag ut många av de absolut mest klassiska krogrätterna och husmanskosten från köket till stekhällen. För det är just vid stekhällen det blir som allra bäst. Utomhusmatlagning handlar om mer än att bara laga mat och äta. Det är hela upplevelsen, att planera vad man ska äta, gå till affären och välja ut bra råvaror, för att sedan stå i godan ro och laga ihop något riktigt gott. Att sedan dela den glädjen med nära och kära är oslagbart. Jag får dagligen meddelanden från de som följer min Youtubekanal att jag har varit med och förändrat deras liv. Ja, det är stora ord men jag vågar påstå att det är något speciellt det här med utomhusmatlagning. Det är en ren terapi. Har du ingen stekhäll så går det naturligtvis lika bra att laga alla mina recept i den här boken inne i ditt kök. Det är också terapi på riktigt.

-
Title:
Holy Smoke Bbq - Tio År Av Eld, Rök & Kött
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Ej släppt ännu
-
Description:
Under det senaste decenniet har Holy Smoke BBQ finslipat konsten att långsamt röka kött till perfektion och servera tillsammans med grymma side dishes. I den nya boken berättas både historien om hur några containrar på en skånsk åker blev en internationell BBQ-destination och bakgrunden till den am...
Holy Smoke Bbq - Tio År Av Eld, Rök & Kött Bok
Under det senaste decenniet har Holy Smoke BBQ finslipat konsten att långsamt röka kött till perfektion och servera tillsammans med grymma side dishes. I den nya boken berättas både historien om hur några containrar på en skånsk åker blev en internationell BBQ-destination och bakgrunden till den amerikanska barbecue vi älskar idag. <br/><br/>Tio år har alltså gått sedan gänget på Kullahalvön i nordvästra Skåne visade att det går att göra riktigt bra barbecue på andra platser än i Texas. Inte bara har de hängt i USA med Texas bästa pitmasters, de har också haft BBQ-eliten på plats vid de egna rökarna i Bräcke. Den nya boken innehåller, förutom uppdaterade recept på ikoniska rätter som brisket, St. Louis cut ribs och pulled pork, massor med nya recept på deras mest populära specials. <br/><br/>I omarbetade avsnitt om kött, teknik och utrustning lär du dig hemligheterna bakom veden, elden, röken och tiden – och kanske viktigast av allt: hur barbecue kan skapa en stämning som inte liknar någon annan. Alla människor dras helt enkelt till elden. <br/><br/>De två författarna lever verkligen BBQ och gav 2017 ut sin första bok.

-
Title:
Stora Grytboken
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Fåtal i lager Leveranstid: från 1 vardag
-
Description:
Stora Grytboken innehåller 70 recept som alla tillagas i gjutjärnsgryta, lergryta, kastrull eller ugnsform. Läckra klassiker där Frederik samlat sina favoriter, men även några nya varianter som han knåpat ihop med sitt sätt att "lyxlaga" i fokus. Mysigt för hemmakocken och välsmakande för gästerna....
Stora Grytboken Bok
Stora Grytboken innehåller 70 recept som alla tillagas i gjutjärnsgryta, lergryta, kastrull eller ugnsform. Läckra klassiker där Frederik samlat sina favoriter, men även några nya varianter som han knåpat ihop med sitt sätt att "lyxlaga" i fokus. Mysigt för hemmakocken och välsmakande för gästerna.<br/><br/>Långkok har alltid legat Fredrik varmt om hjärtat då det är en otroligt trevlig känsla att ha en puttrande gryta på spisen under flera timmar, det doftar ljuvligt och man har ingen som helst stress. Att det sedan blir den där varma omfamnande matupplevelsen när man väl låtit grytan njuta klart, det är ju en fantastisk bonus.<br/><br/>Om författaren:<br/>Frederik har tidigare givit ut sex böcker i serien Lyxlagat. Dessutom har han skrivit ett flertal böcker om grytor , stekar och långkok. Han har också en stor förkärlek till det amerikanska köket och har skrvit storsäljaren "BBQ - Amerikansk Barbeque, Öl & Bourbon" samt "Amerikansk Fast Food - Snabbmat i lugn och ro". Nyligen gavs "Korvboken" ut som mottagits mycket väl. Frederik kommer ni även se regelbundet i TV4 lördagsmorgon.

-
Title:
Queen Green - Vinnare Av Sveriges Mästerkock 2025
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 3 vardagar
-
Description:
Det finns mängder av anledningar att äta mer grönsaker - det är bra för planeten, det är bra för kroppen och de är snygga - men i Queen Green tar Matilda Klarqvist avstamp i den roligaste anledningen: för att det är GOTT! Queen Green är en nästan vegetarisk kokbok där grönsaker är huvudråvaran i sn...
Queen Green - Vinnare Av Sveriges Mästerkock 2025 Bok
Det finns mängder av anledningar att äta mer grönsaker - det är bra för planeten, det är bra för kroppen och de är snygga - men i Queen Green tar Matilda Klarqvist avstamp i den roligaste anledningen: för att det är GOTT! Queen Green är en nästan vegetarisk kokbok där grönsaker är huvudråvaran i snacks, röror, förrätter, middagar och desserter. Med ett nyskapande tänk kring vegetariska råvaror bjuder Matilda här på allt från rödlökstarte, socca med tomat och ost, sesamdressad aubergine och majskaka med misokola.

-
Title:
Fredagsdrinken - Ni Kanske Undrar Vad Fredagsdrinken Är?
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 3 vardagar
-
Description:
Magnus Ugglas "Fredagsdrinken" har varit ett fenomen på sociala medier i många år, och är en självklar start på helgen för många. I den här boken har vi samlat de allra bästa - och ibland överraskande - drinkarna, från givna klassiker till nya favoriter. Fredagsdrinken bjuder på recept, tips och nå...
Fredagsdrinken - Ni Kanske Undrar Vad Fredagsdrinken Är? Bok
<p>Magnus Ugglas "Fredagsdrinken" har varit ett fenomen på sociala medier i många år, och är en självklar start på helgen för många. I den här boken har vi samlat de allra bästa - och ibland överraskande - drinkarna, från givna klassiker till nya favoriter. Fredagsdrinken bjuder på recept, tips och några personliga betraktelser av Magnus Uggla själv. Inget är svårt, det mesta är gott och alltihop får fredagskänslan att gå i taket. Skål!</p>

-
Title:
Haja Havre - Supergrynet För Hjärtat, Immunförsvaret Och Vikten. Viktig Vetenskap, Smarta Tips Och Läckra Recept
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 3 vardagar
-
Description:
»Haja havre är en faktaspäckad, underhållande och inspirerande bok som vänder sig till en bred läsekrets.« BibliotekstjänstSupergrynet som kan förändra ditt liv!Det stärker hjärtat och immunförsvaret, hjälper oss att hålla vikten och är smart för både klimatet och plånboken. Vi pratar om havre vårt...
Haja Havre - Supergrynet För Hjärtat, Immunförsvaret Och Vikten. Viktig Vetenskap, Smarta Tips Och Läckra Recept Bok
<b><i>»Haja havre är en faktaspäckad, underhållande och inspirerande bok som vänder sig till en bred läsekrets.« Bibliotekstjänst</i></b><br/><br/><b>Supergrynet som kan förändra ditt liv!</b><br/><br/>Det stärker hjärtat och immunförsvaret, hjälper oss att hålla vikten och är smart för både klimatet och plånboken. Vi pratar om havre vårt supergryn som växer runt hörnet och står i rampljuset som aldrig förr. På kaféer och restauranger är åtgången strykande på havrelatte och pimpad havregrynsgröt. På livsmedelshyllorna trängs havreris och havrebröd med havreolja och havredryck. <br/><br/>Havre är trendigare än någonsin, och med all rätt: få livsmedel är så hälsobringande som detta. Ett och samma gryn innehåller inte bara stärkande vitaminer och mineraler utan även välgörande kolhydrater, fibrer och fetter och relativt mycket protein. Men den viktigaste nyckeln är ändå betaglukan, ett ämne som det forskas på flitigt och har visat sig sänka såväl kolesterol, som blodsocker och blodtryck. I den här boken hjälper dietisten Emma Lindblom oss att haja havrets enastående effekter på vår hälsa. Hon berättar hur vi genom att addera havre till våra måltider håller oss piggare och mättare, får friskare tarmflora och förebygger såväl hjärt-kärlsjukdom som diabetes. Hon bjuder också på sina allra läckraste havrerecept.<br/><br/>EMMA LINDBLOM är näringsfysiolog och legitimerad dietist och har en master i exercise science på University of Houston i USA. Hon föreläser och skriver regelbundet i olika tidningar om kost och hälsa och coachar våra landslagsidrottare i hur de ska äta. Hon har skrivit ett flertal böcker, bland annat <i>Bosöns Kokbok</i> och <i>Ät rätt när du tränar</i>.<br/><br/><b>Fler pressröster om boken: </b><br/><br/>»Med glimten i ögat men på fullt allvar hävdar näringsfysiologen Emma Lindblom att vill vi leva ett friskt och aktivt liv, måste vi se till att vårda vår hälsa, äta mat som inte bara mättar utan också skapar förutsättningar för att nå målet. I nio kapitel reder Emma Lindblom ut hur det förhåller sig med havrens fantastiska egenskaper. Hon avslutar sin havrebok med recept som får det att vattnas i munnen på läsaren. Det som är mest intressant när kristider gör maten dyrare, är att man kan spara både pengar och hjälpa miljön genom att byta ut vissa råvaror mot havre. Att Haja Havre som grund för en smartare, hälsosam diet och på samma gång värna naturen är suveränt. Hajar Du?« <i>Ölandsbladet</i>
- Populärt
- Mest sålda
- Mest bokade
- Senast släppta
- Kommande
- Pris
- A-Ö
- Välj
- 0 - 9
- A
- B
- C
- D
- E
- F
- G
- H
- I
- J
- K
- L
- M
- N
- O
- P
- Q
- R
- S
- T
- U
- V
- W
- X
- Y
- Z
- Å
- Ä
- Ö
- Övrigt