Katy Kimbell
Mest sålda
-
Title:
Skörd - 41 Grönsaker 810 Recept Från Ekolådan
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 3 vardagar
-
Description:
"Det här är en ovärderlig tillgång i kokbokshyllan." Vegourmet Ända sedan starten 2003 har Ekolådan levererat flera tusen lådor med ekologiska grönsaker och frukter till hem runt om i Sverige. De cirka 600 smårecepten som presenteras är dels ett urval av Ekolådans bästa, dels framtagna specifikt fö...
Skörd - 41 Grönsaker 810 Recept Från Ekolådan Bok
<p> <em> <strong>"Det här är en ovärderlig tillgång i kokbokshyllan."</strong> </em> <br/>Vegourmet </p> <br/> <p>Ända sedan starten 2003 har Ekolådan levererat flera tusen lådor med ekologiska grönsaker och frukter till hem runt om i Sverige. De cirka 600 smårecepten som presenteras är dels ett urval av Ekolådans bästa, dels framtagna specifikt för boken. Recepten är inte nödvändigtvis helt vegetariska, men har alltid grönt i fokus.</p> <br/> <p>Varje grönsak presenteras med recept, praktiska tips på förvaring, när grönsaken är som godast, vad som passar ihop med vad och vad som är gott att äta till de färdiga rätterna.</p> <br/> <p>De flesta av oss lagar grönsaker på ungefär samma vis varje gång. Den här boken ger dig möjlighet att lära känna råvarorna bättre och du får kunskap om hur du kan laga till dem på nya sätt och servera dem i nya smakkombinationer - kålrabbi är till exempel jättegott tillsammans med päron, lök, flagad mandel och honungsvinägrett, och råstekt broccoli blandad med vitlök, chili, cashewnötter och soja passar väldigt bra som tillbehör till fisk.</p> <br/> <p>Recepten i boken är ingen exakt vetenskap. De är korta, enkla och har inga precisa mått. Tanken är att du snabbt ska kunna laga till något gott av det du har hemma. Merparten av rätterna är tillbehör, men de flesta fungerar utmärkt även på egen hand. Eller så serverar du flera små grönsaksrätter som en måltid.</p> <br/> <p> <br/> <strong>Anette Dieng </strong>har tidigare arbetat som kock och var med och startade Ekolådan. Idag är hon skribent och har en vilja att förmedla kunskap om hur mat och råvaror kan produceras på ett hållbart sätt. Anette är också medförfattare till boken <em>Handbok i naturlig biodling</em> (2015).<br/><strong>Ingela Persson</strong> är kock och krögare och skriver nya recept för Ekolådan varje vecka. Hon har tidigare gett ut böckerna <em>Dags för dessert </em>(2006) och <em>Frukt och bär</em> (2008) och driver Brasserie Bobonne i Stockholm.</p> <br/> <br/> <p>"Grönsaker på nytt sätt."<br/><em>Nya Kristinehamns Posten </em></p> <br/> <p>"Det här är en smart kokbok för den som inte alltid orkar läsa omfattande recept. Den utgår från 41 vanliga grönsaker och föreslår till varje grönsak en rad olika sätt som den kan tillagas på. Den kan med andra ord användas liter som ett uppslagsverk när inspirationen känns svårfångad."<br/><em>Plaza Interiör</em></p> <p>Det här är en ovärderlig tillgång i kokbokshyllan.</p>
-
Title:
Första Hjälpen Vid Matbordet - Om Barns Matkrångel, Näringsbehov Och Smakfavoriter
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Hälsa
- Skönhet & Sex
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 3 vardagar
-
Description:
Första Hjälpen Vid Matbordet - Om Barns Matkrångel, Näringsbehov Och Smakfavoriter [Bok / Inbunden]
Första Hjälpen Vid Matbordet - Om Barns Matkrångel, Näringsbehov Och Smakfavoriter Bok
Första Hjälpen Vid Matbordet - Om Barns Matkrångel, Näringsbehov Och Smakfavoriter [Bok / Inbunden]
-
Title:
Franska Bakverk
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 3 vardagar
-
Description:
I Franska bakverk finns recept på alla sorters bakverk – vetebröd och smördegsbakverk, bakelser, tårtor och pajer, småkakor, mjuka kakor och desserter. Mia Öhrn har anpassat alla de klassiska franska bakverken till svenska förhållanden och före...
Franska Bakverk Bok
<p>I <em>Franska bakverk</em> finns recept på alla sorters bakverk – vetebröd och smördegsbakverk, bakelser, tårtor och pajer, småkakor, mjuka kakor och desserter. Mia Öhrn har anpassat alla de klassiska franska bakverken till svenska förhållanden och förenklat recepten, men nallar för den sakens skull vare sig på smak eller kvalitet. Följ med på en utflykt till de franska sötsakernas värld och bjud på hembakta croissanter, eclairer och florentiner!<br/><br/>Känslan i boken är rustik med en blandning av franskt lantliv och bistro, och receptbilderna varvas med Ulrika Ekbloms fina miljöbilder från Frankrike. <em>Franska bakverk</em> gavs första gången ut 2013 och ges nu ut i ett efterlängtat nytryck.</p>
Utvalt - Katy Kimbell
Franska Bakverk
I Franska bakverk finns recept på alla sorters bakverk – vetebröd och smördegsbakverk, bakelser, tårtor och pajer, småkakor, mjuka kakor och desserter. Mia Öhrn...
- Populärt
- Mest sålda
- Mest bokade
- Senast släppta
- Kommande
- Pris
- A-Ö
- Välj
- 0 - 9
- A
- B
- C
- D
- E
- F
- G
- H
- I
- J
- K
- L
- M
- N
- O
- P
- Q
- R
- S
- T
- U
- V
- W
- X
- Y
- Z
- Å
- Ä
- Ö
- Övrigt