Svenska
Mest sålda

-
Title:
Korken Ur I Apulien - En Vinbok Från Italiens Klack
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Ej släppt ännu
-
Description:
I Apulien - på den italienska klacken - produceras stora mängder vin som aldrig eller sällan når det svenska Systembolaget. Här hittar man gamla vintraditioner och druvor som inte finns någon annanstans i världen. Regionen har en rikedom av vin och druvor som få andra platser kan uppvisa. 300 solda...
Korken Ur I Apulien - En Vinbok Från Italiens Klack Bok
I Apulien - på den italienska klacken - produceras stora mängder vin som aldrig eller sällan når det svenska Systembolaget. Här hittar man gamla vintraditioner och druvor som inte finns någon annanstans i världen. Regionen har en rikedom av vin och druvor som få andra platser kan uppvisa. 300 soldagar per år skapar bra förhållanden. <br/><br/>Här produceras i allt högre grad kvalitetsviner. På den soldränkta klacken har många av de tongivande producenterna de senaste decennierna lämnat de socker- och alkoholstinna vinerna bakom sig - för att lyfta fram de unika druvornas karaktär och tydliggöra jordmånens inverkan på smak och doft. I dag står kvalitet i fokus före volym. <br/><br/>Men för att ta del av dessa skatter är det nödvändigt att själv bege sig dit. Följ med på en resa bland bortglömda, natursköna och historiskt intressanta orter, till vingårdar - och här hemma okända vinproducenter. Författarna guidar, förklarar och beskriver såväl viner som vinupplevelser. Och lämnar kontaktuppgifter till intressanta besöksmål. <br/><br/>De konstaterar: Apulien är väl förberett att ta emot vinsugna turister. Bästa tiden att besöka regionen är vår och höst. <br/><br/>Affe Molin är pensionär med ett långvarigt intresse för vin och mat. Han importerar sedan ett decennium vin från Apulien i Italien. Drick mindre men bättre, är hans devis.<br/><br/>Mats Olofsson är pensionerad journalist med vinintresse. Mousserande och vita viner upplever han som särskilt spännande. Apuliens vinvärld kom han i kontakt med för något år sedan.<br/><br/>Hanna Eriksson är utbildad och prisbelönt sommelier. Hon var tidigare verksam vid gastronomiska programmet vid Umeå universitet och jobbar nu som restaurangchef på Tornhuset i Umeå, Mathias Dahlgrens nyöppnade restaurang i Umeå.

-
Title:
66 Day Challenge - Kostschema, Recept, Motivation
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Ej släppt ännu
-
Description:
66 Day Challenge - Kostschema, Recept, Motivation [Bok / Danskt band]
66 Day Challenge - Kostschema, Recept, Motivation Bok
66 Day Challenge - Kostschema, Recept, Motivation [Bok / Danskt band]

-
Title:
Hälsomat - Gott, Lättlagat, Näringsrikt
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Ej släppt ännu
-
Description:
Vägen till ett mer näringsrikt liv! Mat ska vara glädje, närande och lätt. I denna bok får du familjevänliga recept för hela dagen - lättlagade måltider med naturliga, färgglada och antiinflammatoriska råvaror! Vad sägs om frukost med blåbärspannkaka och frölimpa på mungbönor, mättande och närande ...
Hälsomat - Gott, Lättlagat, Näringsrikt Bok
Vägen till ett mer näringsrikt liv!<br/><br/><br/><br/>Mat ska vara glädje, närande och lätt. I denna bok får du familjevänliga recept för hela dagen - lättlagade måltider med naturliga, färgglada och antiinflammatoriska råvaror!<br/><br/><br/><br/>Vad sägs om frukost med blåbärspannkaka och frölimpa på mungbönor, mättande och närande nässelsoppa till lunch och mustig champinjongryta med svart linsknäcke till middag? Boken innehåller också övningar där du får verktyg för att lära känna din kropp och vad den mår bra av. Alla recept är naturligt fria från gluten, mjölk och vitt raffinerat socker.<br/><br/><br/><br/>Hälsa är brett, komplext och innefattar många olika delar i en livsstil. Vi är olika och mår bra av olika saker. Men att äta växtbaserad mat lagad från grunden med näring och färg är bra för både oss alla, klimatet och djuren. Det handlar om att göra medvetna val i vardagen - hälsa har inga pekpinnar, endast du vet vad som är hälsosamt för dig!<br/><br/><br/><br/>Madelene Lennartsson är hälsoinspiratör, receptkreatör och fotograf. Hon driver bloggen och instagramkontot cleanlifestyle.se. Här sprider hon glädje och enkelhet kring näringsrik mat, hälsa och personlig utveckling. Förutom fantastiskt goda och näringstäta recept, ger hon också kurser och inspiration kring en livsstil mot ett friskare liv! Madelene vill lyfta matens förmåga till läkning och de fantastiska egenskaper den har för vår kropp.

-
Title:
Laga Glutenfritt
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Ej släppt ännu
-
Description:
Laga Glutenfritt [Bok / Danskt band]
Laga Glutenfritt Bok
Laga Glutenfritt [Bok / Danskt band]

-
Title:
Middag Hela Veckan - Recept Från Vardag Till Helg
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Ej släppt ännu
-
Description:
Middag Hela Veckan - Recept Från Vardag Till Helg [Bok / Danskt band]
Middag Hela Veckan - Recept Från Vardag Till Helg Bok
Middag Hela Veckan - Recept Från Vardag Till Helg [Bok / Danskt band]
- Populärt
- Mest sålda
- Mest bokade
- Senast släppta
- Kommande
- Pris
- A-Ö
- Välj
- 0 - 9
- A
- B
- C
- D
- E
- F
- G
- H
- I
- J
- K
- L
- M
- N
- O
- P
- Q
- R
- S
- T
- U
- V
- W
- X
- Y
- Z
- Å
- Ä
- Ö
- Övrigt