Svenska
Mest sålda
-
Title:
Wok, Ris, Nudlar
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 7 vardagar
-
Description:
I "Wok, ris, nudlar" finns asiatiska favoriter som vardagsbibimbap och teriyakikyckling men du får också lära dig att göra egna handdragna nudlar och hur du gör kimchi på bästa sätt. Jennie Walldén har rötter i Korea, hon driver restaurangen Namu i Malmö och är en van och smaksäker matlagare i tv-p...
Wok, Ris, Nudlar Bok
I "Wok, ris, nudlar" finns asiatiska favoriter som vardagsbibimbap och teriyakikyckling men du får också lära dig att göra egna handdragna nudlar och hur du gör kimchi på bästa sätt.<br/><br/>Jennie Walldén har rötter i Korea, hon driver restaurangen Namu i Malmö och är en van och smaksäker matlagare i tv-program såväl som för sin familj och vänner. Hon vet vilka rätter som är genuint asiatiska och hur man kan anpassa dem till våra svenska kök. Vad sägs till exempel om pad thai med räkor, koreansk sashimisallad, kålwok med biff och basilika eller sobasallad med miso och wakame?
-
Title:
Passion Whisky & Whiskey
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 3 vardagar
-
Description:
Denna handbok är ett måste för den passionerade whiskykonässören. Författaren John Lamond pekar ut alla nödvändiga särdrag: namn, platser, traditioner och smaker. Här finns all den kunskap som upphöjer whiskyn till en konst. Författaren ger goda råd beträffande alla aspekter på detta ärevördiga nju...
Passion Whisky & Whiskey Bok
Denna handbok är ett måste för den passionerade whiskykonässören. Författaren John Lamond pekar ut alla nödvändiga särdrag: namn, platser, traditioner och smaker. Här finns all den kunskap som upphöjer whiskyn till en konst. Författaren ger goda råd beträffande alla aspekter på detta ärevördiga njutningsmedel. Här finns dessutom de främsta märkena angivna, med uttalsangivelser, samt information om hur man professionellt avsmakar denna gudabenådade dryck.
-
Title:
101 Cocktails Du Måste Dricka Innan Du Dör
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 3 vardagar
-
Description:
Årets bästa Cocktailbok! I årets uppdaterade utgåva av "101 cocktails du måste dricka innan du dör" har Eliq Maranik och Stefan Lindström trendspanat i cocktailvärlden och tagit med flera nya drinkar som nu serveras på etablerade cocktailbarer världen över. Bland recepten finns förstås också odödli...
101 Cocktails Du Måste Dricka Innan Du Dör Bok
Årets bästa Cocktailbok!<br/><br/><br/>I årets uppdaterade utgåva av "101 cocktails du måste dricka innan du dör" har Eliq Maranik och Stefan Lindström trendspanat i cocktailvärlden och tagit med flera nya drinkar som nu serveras på etablerade cocktailbarer världen över.<br/><br/>Bland recepten finns förstås också odödliga klassiker som "Bloody mary", "Cosmopolitan" och "Dry Martini", men även alkoholfria drinkar och nyskapande, fräscha kreationer som blivit populära i New York, Paris och London.<br/><br/>Till varje recept hör användbara tips eller rolig kuriosa om drinken, bland annat kvicka kändiscitat om cocktaildrickande. Utöver cocktailrecepten finns handfast info om vad varje bartender med stil bör känna till om drinktyper, specialuttryck och glasvarianter. Här ges också tips på redskap, ingredienser och vad som är bra att tänka på vid ingrediensval och tillredning. Med andra ord allt en cocktailälskare behöver veta!<br/><br/>Boken ingår i samma serie som storsäljarna "101 Whisky du måste dricka innan du dör", "101 Öl du måste dricka innan du dör", "101 Viner du måste dricka innan du dör", "101 Bubbel" och "101 Likörer". <br/><br/>Gourmand Awards har utsett denna till årets bästa Cocktailbok i Sverige, i och med det är den nominerad till att tävla i finalen om titeln Best in the World, finalen går av stapeln våren 2020. <br/><br/>Om författarna:<br/><br/>Eliq Maranik har skrivit flera storsäljande mat- och dryckesböcker som fått priser både i Sverige och internationellt. Idag är böckerna översatta till 15 språk och utgivna i närmare 30 länder. <br/><br/>Stefan Lindström har varit bokförläggare för Grenadine de senaste 10 åren och gett ut mer än 150 titlar om mat och dryck. Många har fått priser både i Sverige och internationellt. Grenadines böcker har sålt i över 25 länder och i mer än 3 miljoner exemplar.
-
Title:
Gott Käk Utan Krångel - Rätter Med Få Ingredienser
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 7 vardagar
-
Description:
Med få ingredienser och en bra bas i skafferiet kan du med Tinas hjälp snabbt få till en härlig måltid utan att lägga en massa timmar framför spisen. Tinas devis är att det ska vara roligt att laga mat och det får gärna vara lätt - och självklart ska det vara gott. Här bjussar hon som alltid på vär...
Gott Käk Utan Krångel - Rätter Med Få Ingredienser Bok
Med få ingredienser och en bra bas i skafferiet kan du med Tinas hjälp snabbt få till en härlig måltid utan att lägga en massa timmar framför spisen. Tinas devis är att det ska vara roligt att laga mat och det får gärna vara lätt - och självklart ska det vara gott.<br/><br/><br/><br/>Här bjussar hon som alltid på värdefulla tips förutom de många fantastiska recepten, samtidigt som hon är ett stort stöd i köket för oss alla, oavsett om vi är nybörjare eller mästerkockar. Smakkombinationerna är spännande och ibland oväntade, och matglädjen, humorn och lusten att testa nytt genomsyrar den här kokboken på samma sätt som hennes tidigare. Mycket grönt, men också kött, fisk och fågel och en och annan efterrätt när man är sugen på det. God mat utan krångel, helt enkelt.
-
Title:
Baka Med Squishmallows
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 5 vardagar
-
Description:
Upptäck dina nya favoritsötsaker med 50 läckra recept inspirerade av Squishmallows! Baka med Squishmallows passar alla bagare, både nybörjare och erfarna. I boken hittar du fantastiska recept som: Cams trefärgade kakor Hans chokladtryfflar med strössel Lesedis kanelbullar Bethanys hjärtformade linz...
Baka Med Squishmallows Bok
Upptäck dina nya favoritsötsaker med 50 läckra recept inspirerade av Squishmallows! Baka med Squishmallows passar alla bagare, både nybörjare och erfarna. <br/><br/>I boken hittar du fantastiska recept som:<br/><br/>Cams trefärgade kakor<br/>Hans chokladtryfflar med strössel<br/>Lesedis kanelbullar<br/>Bethanys hjärtformade linzerkakor<br/>Macs whoopies med pumpa.<br/><br/>Här finns även recept på himmelskt god smörkräm, ljuvlig kolasås och oemotståndliga marshmallows! I boken finns också ett kapitel med härliga och uppfriskande drycker. Varje recept innehåller illustrationer av gulliga Squishmallows och inspirerande foton av varje bakverk.<br/><br/>Hej, vi är Squishmallows! Dessa supersofta, supersöta, samlarbara gosedjur är perfekta kramkompisar för alla åldrar. Varje Squishmallow har sin egen stil och personlighet som uppmuntrar till rolig och fantasifull lek. När du väl har fått din första kramvänliga Squishmallow-vän, kommer du snabbt att förstå varför kramen är på riktigt!
-
Title:
Min Receptsamling
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 3 vardagar
-
Description:
"Den här fina receptsamlingsboken är perfekt! Full med fina bilder, roliga citat, nyttiga tips. Dessutom gott om plats för egna favoriter." Tidningen MAT "Jippi!!!" Tidningen Hus&Hem Nu kan man äntligen skapa sin egen receptsamling. Allt från mormors pepparkaksrecept till TV-kockens råd om GI-m...
"Den här fina receptsamlingsboken är perfekt! Full med fina bilder, roliga citat, nyttiga tips. Dessutom gott om plats för egna favoriter." <br/><br/>Tidningen MAT <br/><br/><br/><br/>"Jippi!!!" Tidningen Hus&Hem <br/><br/><br/><br/>Nu kan man äntligen skapa sin egen receptsamling. Allt från mormors pepparkaksrecept till TV-kockens råd om GI-mat kan du spara på ett säkert och lätt överskådligt ställe. Boken är indelad i olika avsnitt fisk & kött, grönsaker & sallader, soppor & såser, desserter & bakning m m. Där kan de egna favoritrecepten förvaras och organiseras. <br/><br/><br/><br/>Recepten kan skrivas in på linjerade sidor. Lösa lappar och tidningsurklipp kan förvaras i särskilda fickor. <br/><br/><br/><br/>- Elastiskt gummiband runt pärmen <br/><br/>- Tygrygg med spiralbindning <br/><br/>- Fickor för förvaring av lappar <br/><br/>- Gott om plats att skriva på <br/><br/><br/><br/>Här finns också en förteckning över sådant som är bra att ha i köket . Allra sist finns tips på nyttiga hemsidor, omvandlingstabeller och plats för egna adresser. <br/><br/><br/><br/>Den här vackra och lyxiga boken är fylld med de bästa citaten om mat. <br/><br/>"Bordsskick: det är det som inte hörs när man äter soppa." Thorvald Gahlin <br/><br/>"Vi bör nog inte gå för långt i vår strävan efter äkthet. Vill vi egentligen att det ska finnas sjömän i sjömansbiff?" Carl Hammarén <br/><br/>"Jag lagar alltid mat med vin. Ibland häller jag det till och med i maten." W C Fields
-
Title:
Krusbärsboken
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 3 vardagar
-
Description:
Säg krusbär och många minns med saknad sin barndoms somrar då krusbärsbusken var ett obligatoriskt inslag i trädgården. Men krusbärets tid är knappast förbi. Tvärtom har detta inhemska superbär fått ett uppsving, inte bara inom hälsokretsar utan även i kulinariska sammanhang. Krusbärsboken är det m...
Krusbärsboken Bok
<br/><br/><br/><br/>Säg krusbär och många minns med saknad sin barndoms somrar då krusbärsbusken var ett obligatoriskt inslag i trädgården. Men krusbärets tid är knappast förbi. Tvärtom har detta inhemska superbär fått ett uppsving, inte bara inom hälsokretsar utan även i kulinariska sammanhang. <br/><br/><i>Krusbärsboken</i> är det mest omfattande verk på ämnet som publicerats på över ett sekel på något språk. Här får vi följa krusbärets historia från vikingatiden via Darwin och fram till idag. Dessutom bjuder Jens Linder på ett fyrtiotal recept på allt från klassisk krusbärskräm som krusbärsmarinerad strömming, drycker som saft, snaps och mjöd och givetvis, den snart legendariska krusbärsmazarinen. <br/><br/>Jens Linder är flerfaldigt prisbelönt kock, författare och journalist i bland annat Dagens Nyheter. <br/><br/>Martin Ragnar är forskare, författare och entreprenör. Han är grundare av Kålrotsakademien, som främjar den svenska matens kulturarv, och av Svenska Dryckesakademien som gynnar produktionen av drycker gjorda av svenska råvaror. Han är även ledamot av Skåneländska Gastronomiska Akademien som värnar om matkulturen i Skåne, Halland, Blekinge och Bornholm. <br/><br/><br/><br/>"En utmärkt och intressant bok, väl värd att läsas och det inte bara av trädgårdsvänner! Därtill en vacker bok."<br/><br/>BTJ, Bodil Enoksson
Utvalt - Svenska
66 Day Challenge - Kostschema, Recept, Motivation
ÖVER 50 000 SÅLDA EXEMPLAR! NU SOM MJUKBAND!Förändra ditt liv och starta en hälsosam livsstil häng på Ulrikas 66 Day Challenge redan idag! Anta utmaningen under 66 dagar med lättlagade, goda lågkolhy...
- Populärt
- Mest sålda
- Mest bokade
- Senast släppta
- Kommande
- Pris
- A-Ö
- Senast tillagda
- Välj
- 0 - 9
- A
- B
- C
- D
- E
- F
- G
- H
- I
- J
- K
- L
- M
- N
- O
- P
- Q
- R
- S
- T
- U
- V
- W
- X
- Y
- Z
- Å
- Ä
- Ö
- Övrigt