Svenska
Mest sålda
-
Title:
Baka Med Squishmallows
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 5 vardagar
-
Description:
Upptäck dina nya favoritsötsaker med 50 läckra recept inspirerade av Squishmallows! Baka med Squishmallows passar alla bagare, både nybörjare och erfarna. I boken hittar du fantastiska recept som: Cams trefärgade kakor Hans chokladtryfflar med strössel Lesedis kanelbullar Bethanys hjärtformade linz...
Baka Med Squishmallows Bok
Upptäck dina nya favoritsötsaker med 50 läckra recept inspirerade av Squishmallows! Baka med Squishmallows passar alla bagare, både nybörjare och erfarna. <br/><br/>I boken hittar du fantastiska recept som:<br/><br/>Cams trefärgade kakor<br/>Hans chokladtryfflar med strössel<br/>Lesedis kanelbullar<br/>Bethanys hjärtformade linzerkakor<br/>Macs whoopies med pumpa.<br/><br/>Här finns även recept på himmelskt god smörkräm, ljuvlig kolasås och oemotståndliga marshmallows! I boken finns också ett kapitel med härliga och uppfriskande drycker. Varje recept innehåller illustrationer av gulliga Squishmallows och inspirerande foton av varje bakverk.<br/><br/>Hej, vi är Squishmallows! Dessa supersofta, supersöta, samlarbara gosedjur är perfekta kramkompisar för alla åldrar. Varje Squishmallow har sin egen stil och personlighet som uppmuntrar till rolig och fantasifull lek. När du väl har fått din första kramvänliga Squishmallow-vän, kommer du snabbt att förstå varför kramen är på riktigt!
-
Title:
Tekniker, Tips & Genvägar - 50 Recept
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 5 vardagar
-
Description:
Tareq Taylor är en av Sveriges skickligaste kockar och det är en fröjd att se honom arbeta i ett kök. Med det rätta handlaget och en djup känsla för smaker får han det att se så enkelt ut. Här kombinerar han 50 riktigt smarriga recept med tekniker som gör dig till en vassare hemmakock. Ta del av Ta...
Tekniker, Tips & Genvägar - 50 Recept Bok
Tareq Taylor är en av Sveriges skickligaste kockar och det är en fröjd att se honom arbeta i ett kök. Med det rätta handlaget och en djup känsla för smaker får han det att se så enkelt ut. Här kombinerar han 50 riktigt smarriga recept med tekniker som gör dig till en vassare hemmakock. Ta del av Tareqs egna knep för att sätta smakerna och enkla handgrepp som gör det ännu roligare att laga mat. Hur ser du att köttet är klart när du tillagar en perfekt biff med bea? Och kan man rädda en skuren sås? Finns det en hemlig genväg förbi det konstanta rörandet av svamprisotton? Hur lyckas du med flammorna när du ska servera flamberade äpplen med glass? Med bokens tips kan du plocka russinen ur en kaka som är bakad av en av våra mest omtyckta kockar.
-
Title:
Rökning - Så Röker Du Kött Och Fisk
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 3 vardagar
-
Description:
Nu kommer RÖKNING som har varit en försäljningssuccé genom åren, i en ny omarbetad utgåva, helt i färg. En faktabok som passar alla - från nybörjare till kunniga rökare. Författaren Alf Andersson tar upp allt - från rökningens kemi och teknik, bakteriologi, förberedelser av kött och fisk - till sjä...
Rökning - Så Röker Du Kött Och Fisk Bok
Nu kommer RÖKNING som har varit en försäljningssuccé genom åren, i en ny omarbetad utgåva, helt i färg.<br/><br/>En faktabok som passar alla - från nybörjare till kunniga rökare.<br/>Författaren Alf Andersson tar upp allt - från rökningens kemi och teknik, bakteriologi, förberedelser av kött och fisk - till själva rökningsprocessen och olika rökmetoder. Boken visar hur du varm- och kallröker fisk som t.ex. lax, böckling och ål. Även rökning av kött så som kassler, rådjurslår, kyckling, fläsk och skinka. Du får också lära dig hur du tillreder och röker korv och charketurivaror. Författaren lämnar inget åt slumpen. Med den här boken i hand får du den bästa vägledning du kan önska.<br/><br/>Bygg din egen rök För den som vill bygga sin egen rök finns ett par kapitel med utförlig text och konstruktiva illustrationer, vilka beskriver hur man själv enkelt kan bygga olika sorters rökar.<br/><br/>Som alltid i sina handböcker är Alf Andersson noggrann, pedagogisk och lätt att förstå.
-
Title:
Baka Till Jul Med Lindas Bakskola
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 7 vardagar
-
Description:
Doften av nybakade pepparkakor och smaken av en saftig saffransbulle hör verkligen till julens njutningar. I denna bok hittar du 50 enkla recept med steg-för-steg-bilder som skapar den perfekta julstämningen i köket. Här finns klassiska måsten som lussebullar och knäck samt nya favoriter till både ...
Baka Till Jul Med Lindas Bakskola Bok
Doften av nybakade pepparkakor och smaken av en saftig saffransbulle hör verkligen till julens njutningar. I denna bok hittar du 50 enkla recept med steg-för-steg-bilder som skapar den perfekta julstämningen i köket.<br/><br/><br/><br/>Här finns klassiska måsten som lussebullar och knäck samt nya favoriter till både adventsfikat och gottebordet. Välj mellan godsaker som apelsincheesecake, saffransmorotskaka, polkabräck och pepparkakscookies. Dessutom bjuder Linda Andersson, känd för sin populära blogg Lindas bakskola, på ett gäng läckra brödrecept. Vörtbröd, filmjölkskavring, kanelknäcke och juliga scones är bara några exempel!
-
Title:
Min Receptsamling
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 3 vardagar
-
Description:
"Den här fina receptsamlingsboken är perfekt! Full med fina bilder, roliga citat, nyttiga tips. Dessutom gott om plats för egna favoriter." Tidningen MAT "Jippi!!!" Tidningen Hus&Hem Nu kan man äntligen skapa sin egen receptsamling. Allt från mormors pepparkaksrecept till TV-kockens råd om GI-m...
"Den här fina receptsamlingsboken är perfekt! Full med fina bilder, roliga citat, nyttiga tips. Dessutom gott om plats för egna favoriter." <br/><br/>Tidningen MAT <br/><br/><br/><br/>"Jippi!!!" Tidningen Hus&Hem <br/><br/><br/><br/>Nu kan man äntligen skapa sin egen receptsamling. Allt från mormors pepparkaksrecept till TV-kockens råd om GI-mat kan du spara på ett säkert och lätt överskådligt ställe. Boken är indelad i olika avsnitt fisk & kött, grönsaker & sallader, soppor & såser, desserter & bakning m m. Där kan de egna favoritrecepten förvaras och organiseras. <br/><br/><br/><br/>Recepten kan skrivas in på linjerade sidor. Lösa lappar och tidningsurklipp kan förvaras i särskilda fickor. <br/><br/><br/><br/>- Elastiskt gummiband runt pärmen <br/><br/>- Tygrygg med spiralbindning <br/><br/>- Fickor för förvaring av lappar <br/><br/>- Gott om plats att skriva på <br/><br/><br/><br/>Här finns också en förteckning över sådant som är bra att ha i köket . Allra sist finns tips på nyttiga hemsidor, omvandlingstabeller och plats för egna adresser. <br/><br/><br/><br/>Den här vackra och lyxiga boken är fylld med de bästa citaten om mat. <br/><br/>"Bordsskick: det är det som inte hörs när man äter soppa." Thorvald Gahlin <br/><br/>"Vi bör nog inte gå för långt i vår strävan efter äkthet. Vill vi egentligen att det ska finnas sjömän i sjömansbiff?" Carl Hammarén <br/><br/>"Jag lagar alltid mat med vin. Ibland häller jag det till och med i maten." W C Fields
-
Title:
Bettys Bästa - Recept, Tips & Tankar
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 5 vardagar
-
Description:
I Bettys bästa har Katarina Widholm samlat ett trettiotal recept på rätter som har lagats i succéromanerna Räkna hjärtslag, Värma händer, Käraste vänner och Älskade Betty. Det bjuds på allt från skinkstrutar, stekt strömming och laxpudding till Bellini, strassburgare och pariservåfflor. Men Bettys ...
Bettys Bästa - Recept, Tips & Tankar Bok
I <i>Bettys bästa</i> har Katarina Widholm samlat ett trettiotal recept på rätter som har lagats i succéromanerna <i>Räkna hjärtslag, Värma händer, Käraste vänner</i> och <i>Älskade Betty</i>. Det bjuds på allt från skinkstrutar, stekt strömming och laxpudding till Bellini, strassburgare och pariservåfflor.<br/><br/>Men <i>Bettys bästa</i> är mer än en kokbok. Vi får en inblick i vardagslivet under mitten av 1900-talet: kafferepens komplicerade umgängesform, vikten av att truga och hur man placerade gästerna vid matsalsbordet. Och hur planerade man matlagningen utan halvfabrikat och kylskåp? Många av dåtidens knep för att hushålla med pengar och undvika svinn är idag mer aktuella än någonsin – här får du tips om hur du kan piffa till tråkiga rester, ta vara på frukt och bär och koka eget kaffesurrogat.<br/><br/>Det finns mycket vi kan lära oss av äldre tiders matlagning, inte minst när det handlar om att spara pengar och tänka klimatanpassat.
-
Title:
Krusbärsboken
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 3 vardagar
-
Description:
Säg krusbär och många minns med saknad sin barndoms somrar då krusbärsbusken var ett obligatoriskt inslag i trädgården. Men krusbärets tid är knappast förbi. Tvärtom har detta inhemska superbär fått ett uppsving, inte bara inom hälsokretsar utan även i kulinariska sammanhang. Krusbärsboken är det m...
Krusbärsboken Bok
<br/><br/><br/><br/>Säg krusbär och många minns med saknad sin barndoms somrar då krusbärsbusken var ett obligatoriskt inslag i trädgården. Men krusbärets tid är knappast förbi. Tvärtom har detta inhemska superbär fått ett uppsving, inte bara inom hälsokretsar utan även i kulinariska sammanhang. <br/><br/><i>Krusbärsboken</i> är det mest omfattande verk på ämnet som publicerats på över ett sekel på något språk. Här får vi följa krusbärets historia från vikingatiden via Darwin och fram till idag. Dessutom bjuder Jens Linder på ett fyrtiotal recept på allt från klassisk krusbärskräm som krusbärsmarinerad strömming, drycker som saft, snaps och mjöd och givetvis, den snart legendariska krusbärsmazarinen. <br/><br/>Jens Linder är flerfaldigt prisbelönt kock, författare och journalist i bland annat Dagens Nyheter. <br/><br/>Martin Ragnar är forskare, författare och entreprenör. Han är grundare av Kålrotsakademien, som främjar den svenska matens kulturarv, och av Svenska Dryckesakademien som gynnar produktionen av drycker gjorda av svenska råvaror. Han är även ledamot av Skåneländska Gastronomiska Akademien som värnar om matkulturen i Skåne, Halland, Blekinge och Bornholm. <br/><br/><br/><br/>"En utmärkt och intressant bok, väl värd att läsas och det inte bara av trädgårdsvänner! Därtill en vacker bok."<br/><br/>BTJ, Bodil Enoksson
Utvalt - Svenska
Tacka Tore! - En Liten Hyllning Till Vår Störste Gastronom - Tore Wretman
»Det känns som om Tore Wretman alltid funnits i mitt liv«, inleder författaren sin bok. Mamman lagade välsmakande måltider efter Tore Wretmans recept. Tore Wretman fanns närvarande i tv, böcker och t...
- Populärt
- Mest sålda
- Mest bokade
- Senast släppta
- Kommande
- Pris
- A-Ö
- Senast tillagda
- Välj
- 0 - 9
- A
- B
- C
- D
- E
- F
- G
- H
- I
- J
- K
- L
- M
- N
- O
- P
- Q
- R
- S
- T
- U
- V
- W
- X
- Y
- Z
- Å
- Ä
- Ö
- Övrigt