Svenska
Mest sålda

-
Title:
Mackans Kost - Goda Och Enkla Recept För Veckans Alla Dagar
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Ej släppt ännu
-
Description:
"Gör det smarrigt, inte komplicerat!" Äntligen en kokbok för alla som vill att mat ska vara gott, enkelt, färgglatt och roligt. I Mackans kost är det matglädjen som står i fokus. Här finns allt från vardagsräddare, fredagsmiddagar och utflyktsfavoriter till frukostar, kvällsskålar och såklart snack...
Mackans Kost - Goda Och Enkla Recept För Veckans Alla Dagar Bok
"<i>Gör det smarrigt, inte komplicerat</i>!"<br/><br/>Äntligen en kokbok för alla som vill att mat ska vara gott, enkelt, färgglatt och roligt. I Mackans kost är det matglädjen som står i fokus. Här finns allt från vardagsräddare, fredagsmiddagar och utflyktsfavoriter till frukostar, kvällsskålar och såklart snacks.<br/><br/>Bokens över 70 recept innehåller få ingredienser och går snabbt att svänga ihop - perfekt för alla som vill njuta av gott käk utan krångel.<br/><br/><b>Marcus Frank</b> inspirerar med kontot @mackanskost dagligen över 800 000 följare på sociala medier med sina enkla och goda recept. 2024 rankades hans konto som det mest inflytelserika inom kategorin mat och dryck på Instagram. Det innebär att han är den av alla matinfluencers som når ut och engagerar flest personer i Sverige.

-
Title:
Gottigheter - En Kokbok Till
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Ej släppt ännu
-
Description:
Äntligen är uppföljaren till succékokboken Gottigheter - En kokbok här! Här hittar du goda grejer att äta innan middagen, till middagen och något sött efteråt, gött va? I denna kokbok har Jennifer Eriksson samlat sextio favoritrecept som med fördel lagas till många. Vi snackar inga smårätter! Vågar...
Gottigheter - En Kokbok Till Bok
<b>Äntligen är uppföljaren till succékokboken <i>Gottigheter - En kokbok</i> här!</b><br/><br/>Här hittar du goda grejer att äta innan middagen, till middagen och något sött efteråt, gött va? I denna kokbok har Jennifer Eriksson samlat sextio favoritrecept som med fördel lagas till många. Vi snackar inga smårätter! Vågar det sägas högt att smårätter är ute? Vi vill inte behöva dela med någon som äter dubbelt så fort eller behöva laga 400 olika grejer. Vi vill ha en rätt, en egen tallrik, en rejäl portion. Får man lov att fresta med krämig kräftpasta, spicy vodka risoni med krispig salsiccia, långbakad högrev dränkt i rödvin, seg blåbärskaka, eller karamelliserad gochujangsoppa? <br/><br/>God mat behöver inte vara svår. Här bjuder Jennifer på allt hon själv gillar, och det är mycket och varierat. En samling recept som på ett sätt helt saknar en röd tråd, men å andra sidan den rödaste tråden av dem alla allt som är gött.<br/><br/>Recepten passar för alla tillfällen, för såväl nybörjare som gourmand, vardag som fest, vegetarian som köttätare. I Gottigheter : En kokbok till finns något för alla. Här ligger fokus på att mat är mat. Och mat är gött!<br/><br/><b>Jennifer Eriksson</b> och hennes Instagramkonto @gottigheter inspirerar hundratusentals människor dagligen med matglädje, kul recept, uppläggning med steg för steg-bilder och spännande smakkombinationer. Hennes första kokbok, <i>Gottigheter : En kokbok</i>, blev en succé och här är nu uppföljaren.

-
Title:
Global Matkultur I Sverige
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Ej släppt ännu
-
Description:
Möt nysvenskar från hela världen när de bjuder på sina mattraditioner. Deras berättelser gör recepten extra spännande att laga. Från Övertorneå i norr till Malmö i söder har Marloes Öhrnell, inom ramen för projektet Global Matkultur, samlat recept från personer som idag kallar Sverige för sitt hem....
Global Matkultur I Sverige Bok
Möt nysvenskar från hela världen när de bjuder på sina mattraditioner. Deras berättelser gör recepten extra spännande att laga.<br/><br/>Från Övertorneå i norr till Malmö i söder har Marloes Öhrnell, inom ramen för projektet Global Matkultur, samlat recept från personer som idag kallar Sverige för sitt hem. De har flyttat hit från bland annat Chile, Ukraina, Finland och Armenien för att arbeta, som flyktingar eller för kärlekens skull och tagit med sig ett levande kulturarv i form av gamla recept. <br/><br/>Du får också möta mathantverkare och småskaliga, lokala bönder som alla brinner för en hållbar värld med förstklassiga produkter. <br/><br/>I den här kokboken skapar vi det bästa av två världar ett möte mellan global matkultur och närproducerad mat.

-
Title:
Videgårds Bästa Vietnam
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Ej släppt ännu
-
Description:
Videgårds Bästa Vietnam [Bok / Häftad]
Videgårds Bästa Vietnam Bok
Videgårds Bästa Vietnam [Bok / Häftad]

-
Title:
Vinnaren Av Sveriges Mästerkock
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Ej släppt ännu
-
Description:
Boken från vinnaren av Sveriges mästerkock hösten 2025!
Vinnaren Av Sveriges Mästerkock Bok
Boken från vinnaren av Sveriges mästerkock hösten 2025!

-
Title:
Klona Öl - Brygg Och Återskapa Bryggeriernas Fantastiska Öl
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Ej släppt ännu
-
Description:
Klona Öl - Brygg Och Återskapa Bryggeriernas Fantastiska Öl [Bok / Inbunden]
Klona Öl - Brygg Och Återskapa Bryggeriernas Fantastiska Öl Bok
Klona Öl - Brygg Och Återskapa Bryggeriernas Fantastiska Öl [Bok / Inbunden]

-
Title:
Vikingatidens Mat Och Dryck - Överlevnad Och Överflöd I Okristen Tid
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Ej släppt ännu
-
Description:
Vad bjöds den hemvändande nordmannen på vid hemkomsten och vilka helt andra smaker hade hans gom fått erfara under den långa färden? Vad vet vi egentligen om mat och dryck i Norden under vikingatiden? Faktum är att arkeologiska fynd och skriftliga källor tillsammans ger oss en ganska god bild av hu...
Vikingatidens Mat Och Dryck - Överlevnad Och Överflöd I Okristen Tid Bok
Vad bjöds den hemvändande nordmannen på vid hemkomsten och vilka helt andra smaker hade hans gom fått erfara under den långa färden? Vad vet vi egentligen om mat och dryck i Norden under vikingatiden? Faktum är att arkeologiska fynd och skriftliga källor tillsammans ger oss en ganska god bild av hur en måltid kunde te sig. <br/><br/>Vikingatiden utgör den sista delen av järnåldern och introduktionen av järnplogen får en minst lika stor betydelse som svärdet. De ur havet långsamt uppstigande bördiga men tunga jordarna ger nu en långt större åkerareal för odling av korn. Med större tillgång till korn blir bröd och öl allt mer centrala i mathållningen, samtidigt som man fortsätter att bo i långhus som under bronsåldern, och samtidigt som man fortsätter livet som jägare-samlare genom att ströva genom skogarna för att vittja fällor och plocka lingon. <br/><br/>Roger Lindegren är fil dr i kemi med mångårig erfarenhet av undervisning i nutrition på universitetsnivå och har utgivit flera böcker i ämnet. Han har även undervisat om vikingatidens mat och dryck som en del i EU-projektet att bygga Ale vikingagård, byggd nära Äskekärr där ett skepp från 800-talet påträffades 1933. Han har även varit med på färder med Vidfamne, den fullskaliga kopian av Äskekärrsskeppet.
- Populärt
- Mest sålda
- Mest bokade
- Senast släppta
- Kommande
- Pris
- A-Ö
- Välj
- 0 - 9
- A
- B
- C
- D
- E
- F
- G
- H
- I
- J
- K
- L
- M
- N
- O
- P
- Q
- R
- S
- T
- U
- V
- W
- X
- Y
- Z
- Å
- Ä
- Ö
- Övrigt