Svenska
Mest sålda

-
Title:
Vår Kokbok
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Fåtal i lager Leveranstid: från 1 vardag
-
Description:
Vår kokbok gavs ut första gången 1951 och har sedan dess blivit en av Sveriges mest populära kokböcker. Det är inte konstigt, för det är grundkokboken som har allt! Här hittar du både våra klassiska husmansrätter och nyare matinfluenser från hela världen. Den innehåller massor av snabba vardagsmidd...
Vår Kokbok Bok
<em>Vår kokbok</em> gavs ut första gången 1951 och har sedan dess blivit en av Sveriges mest populära kokböcker. Det är inte konstigt, för det är grundkokboken som har allt! Här hittar du både våra klassiska husmansrätter och nyare matinfluenser från hela världen. Den innehåller massor av snabba vardagsmiddagar, festmåltider och bufférätter liksom frukostar, mellanmål, mat- och kaffebröd samt ett kapitel om hur man syltar och saftar. Sist men inte minst en rejäl faktadel med bland annat näringslära, råvaruinformation och matlagningstermer.<br/><br/>Den här jubileumsutgåvan har inte bara ett glänsande yttre, utan också 150 nya recept och cirka 60 nya bilder. Det ekologiska och gröna säsongstänket poängteras ytterligare med ett säsongshjul, där du får inspiration och tips om vilka recept som passar bäst att göra just nu. Med över 1 000 recept är detta den enda kokboken du behöver.

-
Title:
Mackans Kost - Goda Och Enkla Recept För Veckans Alla Dagar
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställd från leverantör
-
Description:
"Gör det smarrigt, inte komplicerat!" Äntligen en kokbok för alla som vill att mat ska vara gott, enkelt, färgglatt och roligt. I Mackans kost är det matglädjen som står i fokus. Här finns allt från vardagsräddare, fredagsmiddagar och utflyktsfavoriter till frukostar, kvällsskålar och såklart snack...
Mackans Kost - Goda Och Enkla Recept För Veckans Alla Dagar Bok
"<i>Gör det smarrigt, inte komplicerat</i>!"<br/><br/>Äntligen en kokbok för alla som vill att mat ska vara gott, enkelt, färgglatt och roligt. I Mackans kost är det matglädjen som står i fokus. Här finns allt från vardagsräddare, fredagsmiddagar och utflyktsfavoriter till frukostar, kvällsskålar och såklart snacks.<br/><br/>Bokens över 70 recept innehåller få ingredienser och går snabbt att svänga ihop - perfekt för alla som vill njuta av gott käk utan krångel.<br/><br/><b>Marcus Frank</b> inspirerar med kontot @mackanskost dagligen över 800 000 följare på sociala medier med sina enkla och goda recept. 2024 rankades hans konto som det mest inflytelserika inom kategorin mat och dryck på Instagram. Det innebär att han är den av alla matinfluencers som når ut och engagerar flest personer i Sverige.

-
Title:
Knäck Koden Till Glutenfritt Bröd
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 3 vardagar
-
Description:
GLUTENFRITT BRÖD - TILL HELA FAMILJEN Den här boken är till dig, som är trött på torrt, tråkigt och kladdigt glutenfritt bröd, som smakar starkt av hirs och bovete. Och till dig som är frustrerad över att inte kunna baka ett gott glutenfritt bröd till dina närmaste. Med utgångspunkt från strukturme...
Knäck Koden Till Glutenfritt Bröd Bok
GLUTENFRITT BRÖD - TILL HELA FAMILJEN Den här boken är till dig, som är trött på torrt, tråkigt och kladdigt glutenfritt bröd, som smakar starkt av hirs och bovete. Och till dig som är frustrerad över att inte kunna baka ett gott glutenfritt bröd till dina närmaste. Med utgångspunkt från strukturmetoden(c) ger Karina dig en helt ny förståelse för glutenfri bakning. I boken guidas du igenom fyra enkla sätt att baka luftigt och smakrikt glutenfritt bröd, som hela familjen kan samlas runt. Med ett lättförståeligt språk sänker Karina nivån på glutenfri bakning, så att alla kan vara med. När du har läst Knäck koden till glutenfritt bröd och prövat recepten, kommer du att förstå varför ditt glutenfria bröd tidigare blev torrt, smakade illa, sjönk ihop och blev kladdigt. Med den här boken i handen kan du se fram emot luftiga och saftiga glutenfria bröd med god smak, varje gång! om författaren Karina Baagø är en dansk bestsellerförfattare och mamma till ett barn som inte tål gluten, hon lever själv glutenfritt. Sedan 2016 har hon hållit kurser i glutenfri bakning och har gett ut 4 böcker i ämnet. Hon har utvecklat Strukturmetoden(c), som ger ett luftigt glutenfritt bröd varje gång. Med utgångspunkt både från egna erfarenheter och fackkompetens från sin utbildning i kost och hälsa, ger Karina familjer goda råd om vardagen med glutenfri kost på: www.karinabaagoe.dk.

-
Title:
Gottigheter - En Kokbok
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 3 vardagar
-
Description:
»Erikssons favoriter delas in i snacks, smått, stort, sött och dryck, och ger möjlighet till variation och nya smakkombinationer. (...) ett så positivt tilltal och en avsaknad av pekpinnar så även det som kan se krångligt ut är möjligt.« BTJ Hur skriver man en kokbok då? Du måste skriva en matsked ...
Gottigheter - En Kokbok Bok
»<b>Erikssons favoriter delas in i snacks, smått, stort, sött och dryck, och ger möjlighet till variation och nya smakkombinationer. (...) ett så positivt tilltal och en avsaknad av pekpinnar så även det som kan se krångligt ut är möjligt.</b>« BTJ<i></i><br/><br/><i>Hur skriver man en kokbok då? </i><br/><br/><i>Du måste skriva en matsked smör. Så man vet exakt. </i><br/><br/><i>Jag tittar på min bästis.</i><br/><br/><i>Det blir en klick, säger jag och ler.</i><br/><br/><i>För mig är det inte så himla noga. Det är måttenheter som en klick, en näve och en nypa.</i><br/><br/><i>Recepten i boken innehåller givetvis ordentliga mått, men jag tycker om att låta rätterna få bli lite som det blir. Att tillsätta lite mer citron, låta en vardagsmiddag bli till en festlig helgmåltid, byta ut ris till nudlar, fritera fetaost i stället för kyckling, veva ihop en egen majo ibland samtidigt som Hellmans färdiga är toppen. Lägg till, ta bort, byt ut. Du fattar grejen! Jag hoppas kunna ge dig en stor dos inspiration och vägleda dig i matlagningen, men jag vägrar uppmuntra till att recept är den enda rätta vägen.</i><br/><br/>Bara gottigheter! Här är kokboken för dig som älskar allt som är gött, enkelt va? Vad sägs om kanderade jalapeños, öppen kantarellasagne med bränd grädde eller chili cheese-churros? I <i>Gottigheter</i> har matkreatören <b>J</b><b>ennifer Eriksson</b> samlat sina allra godaste recept, allt från smått till stort, salt till sött, mat till dryck. Hon bjuder in till att testa lite av allt, dela eller inte dela, låta maträtterna komma in lite pö om pö eller sätta ihop en riktigt go, hederlig trerättersmeny.<br/><br/>Man kan så lätt få för sig att god mat måste vara svår att laga, men här motbevisas det. Under helgen äter du kanske grillad tonfisktacos och skålar i egengjord fläderchampagne tillsammans med dina vänner, och på tisdagenskvällen vill du i stället ro ihop en snabb bearnaisepasta och slänga dig på soffan. Recepten passar för alla tillfällen, för såväl nybörjaren som gourmanden, vardag som fest, vegetarianen som köttätaren. I <i>Gottigheter</i> finns något för alla. Här ligger fokus på att mat är mat. Och mat är gött!<br/><br/><b>Jennifer Eriksson</b> och hennes Instagramkonto @gottigheter inspirerar tiotusentals människor dagligen med matglädje, kul recept, upplägg med steg för steg-bilder och spännande smakkombinationer.

-
Title:
Köksalmanack 2026
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Ej släppt ännu
-
Description:
Vad ska vi äta till middag? Köksalmanack har alltid svaret! I denna kombinerade kokbok och almanacka hittar du förslag på årets alla måltider med hundratals läckra, lättlagade och säsongsanpassade recept. I årets utgåva bjuds du på allt från modern husmanskost och smakrika rätter från Indien till l...
Köksalmanack 2026 Bok
Vad ska vi äta till middag? Köksalmanack har alltid svaret! I denna kombinerade kokbok och almanacka hittar du förslag på årets alla måltider med hundratals läckra, lättlagade och säsongsanpassade recept. I årets utgåva bjuds du på allt från modern husmanskost och smakrika rätter från Indien till läckra bakverk med kola och bröd från hela världen. Dessutom inspirerande krönikor, artiklar och gott om plats för egna anteckningar!

-
Title:
Knatteplock - Mat Ditt Barn Kan Äta Själv Från Sex Månader
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Fåtal i lager Leveranstid: från 1 vardag
-
Description:
Knatteplock är kokboken med plockmat för barn - mat som de kan äta själva redan som små. Plockmat och barnstyrd matintroduktion/BLW sätter barnets förmågor och upptäckarlust i centrum och kan både vara komplement och alternativ till puréer och skedmatning. Med plockmat kan de minsta i stort sett ät...
Knatteplock - Mat Ditt Barn Kan Äta Själv Från Sex Månader Bok
<em>Knatteplock</em> är kokboken med plockmat för barn - mat som de kan äta själva redan som små. Plockmat och barnstyrd matintroduktion/BLW sätter barnets förmågor och upptäckarlust i centrum och kan både vara komplement och alternativ till puréer och skedmatning. Med plockmat kan de minsta i stort sett äta samma mat som resten av familjen, med anpassningar för att passa ett litet barn.<br/><br/>Boken innehåller två delar, ett inledande faktaavsnitt och en generös receptsamling där du hittar frukost, luncher och middagar, mellanmål och tillbehör. Allt är anpassat för olika åldersgrupper: 6-9 månader, 9-12 månader samt 12 månader och uppåt. Maten är till för stora som små: i <em>Knatteplock</em> hittar du oemotståndliga recept och smarta lösningar som passar hela familjen.

-
Title:
Halo-halo - Det Filippinska Köket
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 3 vardagar
-
Description:
Det filippinska köket är otroligt mångfacetterat och spännande, med starka lokala traditioner och tropiska råvaror som möter influenser från olika delar av världen. Örikets brokiga historia, i kombination med det geografiska läget, har skapat något helt unikt. Resultatet är sött, salt, syrligt och ...
Halo-halo - Det Filippinska Köket Bok
Det filippinska köket är otroligt mångfacetterat och spännande, med starka lokala traditioner och tropiska råvaror som möter influenser från olika delar av världen. Örikets brokiga historia, i kombination med det geografiska läget, har skapat något helt unikt. Resultatet är sött, salt, syrligt och kryddigt – helt enkelt oemotståndligt. Det kan vara en ikonisk adobo, mörk, simmig och glansig, med syran och umamin uppskruvade till max, eller en halo-halo, desserternas galna och supersöta påfågel som ärligt talat inte liknar något annat. <br/><br/>Vi skulle kunna säga att det här är vår hyllning till den filippinska maten, men det skulle inte vara hela sanningen. Det här är egentligen en hyllning till våra mammor, de som lämnade sitt hemland för kärleken och för Sverige. Och kanske en hälsning till våra yngre jag, de brunögda pojkarna som växte upp här, men som inte såg ut som alla andra. <br/><br/>Joel Åhlin har förutom internationell kökserfarenhet varit verksam i Stockholm i snart 20 år som bland annat köksmästare på Tjoget och medgrundare av Agrikultur och Bar Agrikultur – med en stjärna och Bib Gourmand i <em>Guide Michelin</em>. <br/><br/>Lennart Weibull är en av Sveriges bästa matfotografer och har gjort flera kokböcker i Sverige – men även internationellt för exempelvis Martha Stewart och <em>Bon Appétit</em> i USA.
Utvalt - Svenska
Airfryer Budget - 70 Goda Och Billiga Recept
Uppföljaren till den populära boken Airfryer - Introduktion och 70 enkla recept för svenska smaklökar Vällagad, enkel och snabb mat som tilltalar dina smaklökar - och din plånbok! Airfryern är inte b...
- Populärt
- Mest sålda
- Mest bokade
- Senast släppta
- Kommande
- Pris
- A-Ö
- Välj
- 0 - 9
- A
- B
- C
- D
- E
- F
- G
- H
- I
- J
- K
- L
- M
- N
- O
- P
- Q
- R
- S
- T
- U
- V
- W
- X
- Y
- Z
- Å
- Ä
- Ö
- Övrigt