Svenska
Mest sålda

-
Title:
Morberg Lagar Husmanskost Ii - Klassiker Från Europas Kök
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Ej släppt ännu
-
Description:
"Planen var att göra en ny bok om svensk husmanskost. Det blir lätt, tänkte jag. Men snart märkte jag att alla raggmunkar, fläskläggar, kalopser och stekta strömmingar tagit slut. Jag hade lagat ALLA de mest älskade godingarna redan. Men om jag kikade runt hörnet? Därute i Europa finns ju massor av...
Morberg Lagar Husmanskost Ii - Klassiker Från Europas Kök Bok
"Planen var att göra en ny bok om svensk husmanskost. Det blir lätt, tänkte jag. Men snart märkte jag att alla raggmunkar, fläskläggar, kalopser och stekta strömmingar tagit slut. Jag hade lagat ALLA de mest älskade godingarna redan. Men om jag kikade runt hörnet? Därute i Europa finns ju massor av rätter med rötter som kärleksfullt förädlats i generationer och aldrig blir omoderna. Boeuf bourguignon, choucroute garnie, polska dumplings, torsk på norsk, apfelstrudel - genuin och välkomponerad mat med tradition, lika självklar som vår egen husmanskost. Det är det jag lagat här.<br/><br/><br/><br/>Det finns en anledning till att vissa rätter blivit klassiker. De är goda."

-
Title:
En Bok Fylld Med Falukorv
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Ej släppt ännu
-
Description:
Falukorv - Trygg, enkel, alldeles självklar men också ifrågasatt, hånad och missförstådd. I denna bok fylld av Falukorv gräver Frederik Zäll djupt i en av Sveriges mest ikoniska råvaror. En kulturskatt med smak av tradition, vardag och barndom. Och trots sin folkliga enkelhet visar det sig att falu...
En Bok Fylld Med Falukorv Bok
Falukorv - Trygg, enkel, alldeles självklar men också ifrågasatt, hånad och missförstådd. I denna bok fylld av Falukorv gräver Frederik Zäll djupt i en av Sveriges mest ikoniska råvaror. En kulturskatt med smak av tradition, vardag och barndom. Och trots sin folkliga enkelhet visar det sig att falukorven rymmer mer personliga åsikter, hemliga knep och regionala tolkningar än de flesta stjärnkockar orkar hantera. <br/><br/>Frederik har samlat sina 23 absolut bästa falukorvsrecept från klassiker som Stroganoff och Gratinerad falukorv, till mer oväntade och inspirerande varianter med chèvre och honung, Falukorvspizza med BBQ-sås, Kentucky Fried Falukorv, Falukorvsspett med jordnötssås. Det är nostalgi och nytänk i perfekt balans. <br/><br/>Författaren Frederik Zäll är en av Sveriges mest produktiva kokboksförfattare med ett 30-tal kokböcker i ryggsäcken, designer av prisbelönta köksknivar, musiker i banden Eskobar och nya The River och dessutom en återkommande tv-kock. Med humor, nyfikenhet och en rejäl dos kärlek till falukorven tar han dig med på en smakresa som både bjuder in till skratt och ny inspiration i köket. <br/><br/>Oavsett om du älskar falukorv, avskyr den eller bara undrar varför skinnet är rött det här är boken du inte visste att du behövde.

-
Title:
Fredagsdrinken - Ni Kanske Undrar Vad Fredagsdrinken Är?
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Ej släppt ännu
-
Description:
Fredagsdrinken - lika gott, lite billigare! Magnus Ugglas "Fredagsdrinken" har varit ett fenomen på sociala medier i många år, och är en självklar start på helgen för många. I den här boken har vi samlat de allra bästa - och ibland överraskande - drinkarna, från givna klassiker till nya favoriter. ...
Fredagsdrinken - Ni Kanske Undrar Vad Fredagsdrinken Är? Bok
Fredagsdrinken - lika gott, lite billigare!<br/><br/><br/><br/>Magnus Ugglas "Fredagsdrinken" har varit ett fenomen på sociala medier i många år, och är en självklar start på helgen för många. I den här boken har vi samlat de allra bästa - och ibland överraskande - drinkarna, från givna klassiker till nya favoriter. Fredagsdrinken bjuder på recept, tips och några personliga betraktelser av Magnus Uggla själv. Inget är svårt, det mesta är gott och alltihop får fredagskänslan att gå i taket. Skål!

-
Title:
Gin & Tonic - Allt Du Behöver Veta Och Lite Till
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Ej släppt ännu
-
Description:
Örjan Westerlund kommer här med en nyutgåva av sin välsäljande Gin & Tonic från 2022. Nyutgåvan innehåller ett tjugotal läckra drinkrecept med enkla gin och tonic-drinkar. Till dem kommer också rekommendationer om hur drinkarna kan piffas till så de passar även nyårsfest och galamiddagar. Nytt ...
Gin & Tonic - Allt Du Behöver Veta Och Lite Till Bok
Örjan Westerlund kommer här med en nyutgåva av sin välsäljande Gin & Tonic från 2022. <br/><br/>Nyutgåvan innehåller ett tjugotal läckra drinkrecept med enkla gin och tonic-drinkar. Till dem kommer också rekommendationer om hur drinkarna kan piffas till så de passar även nyårsfest och galamiddagar. <br/><br/>Nytt i denna utgåva är tips och råd till dig som bartender. Ska drinkar skakas eller röras? Hur gör jag sour-drinkar på bästa sätt? Hur får jag ett krämigt skum på mina drinkar? Vilka glas och verktyg behövs och vad fyller jag barskåpet med? <br/><br/>Denna gin och tonic-bok har inte bara det uppenbara, med recept och historik kring gin och tonic. Boken har också som titeln avslöjar allt du behöver och lite till för bra drinkar till dig själv och vännerna!

-
Title:
Masterclass- Champagne
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Ej släppt ännu
-
Description:
Masterclass- Champagne [Bok / Kartonnage]
Masterclass- Champagne Bok
Masterclass- Champagne [Bok / Kartonnage]

-
Title:
Masterclass- Stroganoff
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Ej släppt ännu
-
Description:
Masterclass- Stroganoff [Bok / Kartonnage]
Masterclass- Stroganoff Bok
Masterclass- Stroganoff [Bok / Kartonnage]

-
Title:
Käka Grönt!
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Ej släppt ännu
-
Description:
Säg hejdå till tallriksmodellen och hej till en uppsättning gröna modeller! I Käka Grönt! vänder Julia Tuvesson på allt vi tidigare har lärt oss om tallriksmodellen för att istället hitta andra sätt att komponera dina måltider på som är bättre anpassade för den gröna matlagningen. I denna bok får d...
<b>Säg hejdå till tallriksmodellen och hej till en uppsättning gröna modeller!</b><br/><br/>I <i>Käka Grönt!</i> vänder Julia Tuvesson på allt vi tidigare har lärt oss om tallriksmodellen för att istället hitta andra sätt att komponera dina måltider på som är bättre anpassade för den gröna matlagningen. I denna bok får du verktygen för att gå mot en grönare livsstil med recept på såväl matprepp som snabba vardagsmåltider, festmat och tapas. <br/><br/>Förutom 50 goda, gröna recept lär du dig även på ett pedagogiskt sätt hur du går tillväga för att minska din köttkonsumtion och hittar nya vegetariska måltidsmodeller för att förenkla din matplanering allt från inköp till hur du bygger det ultimata basskafferiet och vad som bör ingå i ditt vegetariska startkit. Du blir introducerad till vegokoncept, modeller och inspirationsguider såsom mellanrättskonceptet, ersättningsmodellen, skåpmat och brödmat så att du på ett överskådligt sätt kan se vilka möjligheter du har att variera dina måltider med råvaror som du oftast redan har hemma.<br/><br/>Boken passar både som en köttätares första nybörjarguide till det gröna köket samt som en handbok för den redan frälsta vegoälskaren. <br/><br/><b>JULIA TUVESSON</b>, ofta mer känd som @tuvessonskan, är en av Sveriges främsta matprofiler inom det gröna köket. År 2018 debuterande hon som författare med försäljningssuccén <i>Plåtmat</i> och har sedan dess skrivit <i>Käka grönt</i> (2019), <i>Brynt smör</i> (2020), <i>Tomat Tomat</i> (2023) och <i>Plåtmat 2</i> (2024).
- Populärt
- Mest sålda
- Mest bokade
- Senast släppta
- Kommande
- Pris
- A-Ö
- Välj
- 0 - 9
- A
- B
- C
- D
- E
- F
- G
- H
- I
- J
- K
- L
- M
- N
- O
- P
- Q
- R
- S
- T
- U
- V
- W
- X
- Y
- Z
- Å
- Ä
- Ö
- Övrigt