Svenska
Mest sålda

-
Title:
Mackans Kost - Goda Och Enkla Recept För Veckans Alla Dagar
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställd från leverantör
-
Description:
"Gör det smarrigt, inte komplicerat!" Äntligen en kokbok för alla som vill att mat ska vara gott, enkelt, färgglatt och roligt. I Mackans kost är det matglädjen som står i fokus. Här finns allt från vardagsräddare, fredagsmiddagar och utflyktsfavoriter till frukostar, kvällsskålar och såklart snack...
Mackans Kost - Goda Och Enkla Recept För Veckans Alla Dagar Bok
"<i>Gör det smarrigt, inte komplicerat</i>!"<br/><br/>Äntligen en kokbok för alla som vill att mat ska vara gott, enkelt, färgglatt och roligt. I Mackans kost är det matglädjen som står i fokus. Här finns allt från vardagsräddare, fredagsmiddagar och utflyktsfavoriter till frukostar, kvällsskålar och såklart snacks.<br/><br/>Bokens över 70 recept innehåller få ingredienser och går snabbt att svänga ihop - perfekt för alla som vill njuta av gott käk utan krångel.<br/><br/><b>Marcus Frank</b> inspirerar med kontot @mackanskost dagligen över 800 000 följare på sociala medier med sina enkla och goda recept. 2024 rankades hans konto som det mest inflytelserika inom kategorin mat och dryck på Instagram. Det innebär att han är den av alla matinfluencers som når ut och engagerar flest personer i Sverige.

-
Title:
Vår Kokbok
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Finns i lager Leveranstid: från 1 vardag
-
Description:
Vår kokbok gavs ut första gången 1951 och har sedan dess blivit en av Sveriges mest populära kokböcker. Det är inte konstigt, för det är grundkokboken som har allt! Här hittar du både våra klassiska husmansrätter och nyare matinfluenser från hela världen. Den innehåller massor av snabba vardagsmidd...
Vår Kokbok Bok
<em>Vår kokbok</em> gavs ut första gången 1951 och har sedan dess blivit en av Sveriges mest populära kokböcker. Det är inte konstigt, för det är grundkokboken som har allt! Här hittar du både våra klassiska husmansrätter och nyare matinfluenser från hela världen. Den innehåller massor av snabba vardagsmiddagar, festmåltider och bufférätter liksom frukostar, mellanmål, mat- och kaffebröd samt ett kapitel om hur man syltar och saftar. Sist men inte minst en rejäl faktadel med bland annat näringslära, råvaruinformation och matlagningstermer.<br/><br/>Den här jubileumsutgåvan har inte bara ett glänsande yttre, utan också 150 nya recept och cirka 60 nya bilder. Det ekologiska och gröna säsongstänket poängteras ytterligare med ett säsongshjul, där du får inspiration och tips om vilka recept som passar bäst att göra just nu. Med över 1 000 recept är detta den enda kokboken du behöver.

-
Title:
Jul Med Guldkant
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Ej släppt ännu
-
Description:
Jul med Guldkant är fylld med smaker, dofter och julstämning när mästerkocken Catarina König bjuder in till en magisk december och en oförglömlig jul. Här hittar du allt från adventsmingel med festliga tilltugg och lyxiga drinkar till julbak med hembakta bröd, frallor, bullar och klassiska julkakor...
Jul Med Guldkant Bok
Jul med Guldkant är fylld med smaker, dofter och julstämning när mästerkocken Catarina König bjuder in till en magisk december och en oförglömlig jul. Här hittar du allt från adventsmingel med festliga tilltugg och lyxiga drinkar till julbak med hembakta bröd, frallor, bullar och klassiska julkakor. Julbordet får en extra guldkant med både traditionella rätter i ny tappning och spännande tillskott som fräscha sallader, nya sillfavoriter och julens kanske godaste köttbullar. Självklart avslutas det hela med ljuvliga desserter som kommer att imponera på vänner och familj, som en krämig saffransparfait med varma hallon och en len crème brûlée med kanel och kardemumma. Jul med Guldkant bjuder in till en jul full av smak, värme och festlig njutning. En bok att återvända till, år efter år!<br/><br/><br/><br/>CATARINA KÖNIG är matbloggare, TV-kock och kokboksförfattare. Resan in i matvärlden började på allvar 2016 när Catarina vann Sveriges Mästerkock, en upplevelse som förändrade hennes liv. År 2020 gick hon även segrande ur all-star säsongen Decenniets mästerkock. Catarina vill att vardagen skall förgyllas med de små, men betydelsefulla sakerna - god mat, fint vin, en uppfriskande promenad eller kvalitetstid med familjen. Filosofin har lett henne till att författa sex kokböcker.

-
Title:
Bettys Bästa - Recept, Tips & Tankar
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 7 vardagar
-
Description:
I Bettys bästa har Katarina Widholm samlat ett trettiotal recept på rätter som har lagats i succéromanerna Räkna hjärtslag, Värma händer, Käraste vänner och Älskade Betty. Det bjuds på allt från skinkstrutar, stekt strömming och laxpudding till Bellini, strassburgare och pariservåfflor. Men Bettys ...
Bettys Bästa - Recept, Tips & Tankar Bok
I <i>Bettys bästa</i> har Katarina Widholm samlat ett trettiotal recept på rätter som har lagats i succéromanerna <i>Räkna hjärtslag, Värma händer, Käraste vänner</i> och <i>Älskade Betty</i>. Det bjuds på allt från skinkstrutar, stekt strömming och laxpudding till Bellini, strassburgare och pariservåfflor.<br/><br/>Men <i>Bettys bästa</i> är mer än en kokbok. Vi får en inblick i vardagslivet under mitten av 1900-talet: kafferepens komplicerade umgängesform, vikten av att truga och hur man placerade gästerna vid matsalsbordet. Och hur planerade man matlagningen utan halvfabrikat och kylskåp? Många av dåtidens knep för att hushålla med pengar och undvika svinn är idag mer aktuella än någonsin – här får du tips om hur du kan piffa till tråkiga rester, ta vara på frukt och bär och koka eget kaffesurrogat.<br/><br/>Det finns mycket vi kan lära oss av äldre tiders matlagning, inte minst när det handlar om att spara pengar och tänka klimatanpassat.

-
Title:
Gottigheter - En Kokbok
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 3 vardagar
-
Description:
»Erikssons favoriter delas in i snacks, smått, stort, sött och dryck, och ger möjlighet till variation och nya smakkombinationer. (...) ett så positivt tilltal och en avsaknad av pekpinnar så även det som kan se krångligt ut är möjligt.« BTJ Hur skriver man en kokbok då? Du måste skriva en matsked ...
Gottigheter - En Kokbok Bok
»<b>Erikssons favoriter delas in i snacks, smått, stort, sött och dryck, och ger möjlighet till variation och nya smakkombinationer. (...) ett så positivt tilltal och en avsaknad av pekpinnar så även det som kan se krångligt ut är möjligt.</b>« BTJ<i></i><br/><br/><i>Hur skriver man en kokbok då? </i><br/><br/><i>Du måste skriva en matsked smör. Så man vet exakt. </i><br/><br/><i>Jag tittar på min bästis.</i><br/><br/><i>Det blir en klick, säger jag och ler.</i><br/><br/><i>För mig är det inte så himla noga. Det är måttenheter som en klick, en näve och en nypa.</i><br/><br/><i>Recepten i boken innehåller givetvis ordentliga mått, men jag tycker om att låta rätterna få bli lite som det blir. Att tillsätta lite mer citron, låta en vardagsmiddag bli till en festlig helgmåltid, byta ut ris till nudlar, fritera fetaost i stället för kyckling, veva ihop en egen majo ibland samtidigt som Hellmans färdiga är toppen. Lägg till, ta bort, byt ut. Du fattar grejen! Jag hoppas kunna ge dig en stor dos inspiration och vägleda dig i matlagningen, men jag vägrar uppmuntra till att recept är den enda rätta vägen.</i><br/><br/>Bara gottigheter! Här är kokboken för dig som älskar allt som är gött, enkelt va? Vad sägs om kanderade jalapeños, öppen kantarellasagne med bränd grädde eller chili cheese-churros? I <i>Gottigheter</i> har matkreatören <b>J</b><b>ennifer Eriksson</b> samlat sina allra godaste recept, allt från smått till stort, salt till sött, mat till dryck. Hon bjuder in till att testa lite av allt, dela eller inte dela, låta maträtterna komma in lite pö om pö eller sätta ihop en riktigt go, hederlig trerättersmeny.<br/><br/>Man kan så lätt få för sig att god mat måste vara svår att laga, men här motbevisas det. Under helgen äter du kanske grillad tonfisktacos och skålar i egengjord fläderchampagne tillsammans med dina vänner, och på tisdagenskvällen vill du i stället ro ihop en snabb bearnaisepasta och slänga dig på soffan. Recepten passar för alla tillfällen, för såväl nybörjaren som gourmanden, vardag som fest, vegetarianen som köttätaren. I <i>Gottigheter</i> finns något för alla. Här ligger fokus på att mat är mat. Och mat är gött!<br/><br/><b>Jennifer Eriksson</b> och hennes Instagramkonto @gottigheter inspirerar tiotusentals människor dagligen med matglädje, kul recept, upplägg med steg för steg-bilder och spännande smakkombinationer.

-
Title:
Köksalmanack 2026
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Ej släppt ännu
-
Description:
Vad ska vi äta till middag? Köksalmanack har alltid svaret! I denna kombinerade kokbok och almanacka hittar du förslag på årets alla måltider med hundratals läckra, lättlagade och säsongsanpassade recept. I årets utgåva bjuds du på allt från modern husmanskost och smakrika rätter från Indien till l...
Köksalmanack 2026 Bok
Vad ska vi äta till middag? Köksalmanack har alltid svaret! I denna kombinerade kokbok och almanacka hittar du förslag på årets alla måltider med hundratals läckra, lättlagade och säsongsanpassade recept. I årets utgåva bjuds du på allt från modern husmanskost och smakrika rätter från Indien till läckra bakverk med kola och bröd från hela världen. Dessutom inspirerande krönikor, artiklar och gott om plats för egna anteckningar!

-
Title:
Vår Kokbok Student
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Fåtal i lager Leveranstid: från 1 vardag
-
Description:
I Vår kokbok student hittar du billiga och goda middagstips och hundratals recept med noga utvalda råvaror med influenser från hela världen. Du lär dig allt om att spara pengar när du handlar mat, ta vara på rester, hur du förbereder och planerar veckan och letar upp de bästa råvarorna. Du får mer ...
Vår Kokbok Student Bok
I Vår kokbok student hittar du billiga och goda middagstips och hundratals recept med noga utvalda råvaror med influenser från hela världen. Du lär dig allt om att spara pengar när du handlar mat, ta vara på rester, hur du förbereder och planerar veckan och letar upp de bästa råvarorna. Du får mer är 200 härliga recept och handfasta råd på vad du kan göra för att lägga så lite pengar som möjligt och samtidigt få näringsrik, vällagad, god och inspirerande mat.<br/><br/>Vår kokbok student är din uppslagsbok i köket när du pluggar, har kompisar hemma på buffé, vill äta något gott på kvällen eller ha med dig mättande snacks till tentorna. Här hittar du de självklara klassikerna men också helt nya rätter med tydliga smaker till en bra budgetpeng. Rejäl mat som man blir mätt av!
Utvalt - Svenska
Glutenfritt - En Bakbok För Hela Familjen
Glutenfritt - En Bakbok För Hela Familjen [Bok / Kartonnage]
- Populärt
- Mest sålda
- Mest bokade
- Senast släppta
- Kommande
- Pris
- A-Ö
- Välj
- 0 - 9
- A
- B
- C
- D
- E
- F
- G
- H
- I
- J
- K
- L
- M
- N
- O
- P
- Q
- R
- S
- T
- U
- V
- W
- X
- Y
- Z
- Å
- Ä
- Ö
- Övrigt