Svenska
Mest sålda
-
Title:
Dantes Italien - 59 Älskade Recept
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 7 vardagar
-
Description:
Ibland behöver det kanske inte vara krångligare än så här: recepten är enkla, maten blir god, du lagar den till dina nära och kära, ni har det härligt. Här får du både klassiker och nya rätter från det italienska köket. Dante förklarar tydligt och enkelt hur du gör för att få till de där autentiska...
Dantes Italien - 59 Älskade Recept Bok
<p>Ibland behöver det kanske inte vara krångligare än så här: recepten är enkla, maten blir god, du lagar den till dina nära och kära, ni har det härligt. Här får du både klassiker och nya rätter från det italienska köket. Dante förklarar tydligt och enkelt hur du gör för att få till de där autentiska italienska smakerna som ger dig och dina gäster en enkelbiljett till en soldränkt terrass i Feltre. Tänk dig först en burrata med apelsiner och pistagenötter, sen en skaldjurspasta och så fläsklägg med äpple och vitt vin och rostad potatis med rosmarin. Du kanske är extra hungrig? Det finns focaccia också. Sist blir det tiramisù med limoncello och jordgubbar. Du hör ju, det blir succé! Nu drar vi till Italien. </p><p>*</p><p><b>Dante Zia</b> är kock och programledare. <i>Dantes Italien</i> är hans tredje kokbok.</p>
-
Title:
Den Goda Maten - Medelhavets Smaker, Livsstil & Hemligheten Bakom Friskt Åldrande
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 5 vardagar
-
Description:
Lös åldrandets gåta i medelhavets smakrika värld Välkommen till Cilento, den hemliga blå zonen som ligger nästlad mellan berg och hav på Italiens sydvästra kust. Medelhavskosten beskrevs första gången i början av 50-talet, och redan då fascinerade Cilento både matkännare och forskare. I denna undan...
Den Goda Maten - Medelhavets Smaker, Livsstil & Hemligheten Bakom Friskt Åldrande Bok
<p><b>Lös åldrandets gåta i medelhavets smakrika värld </b> </p><p>Välkommen till Cilento, den hemliga blå zonen som ligger nästlad mellan berg och hav på Italiens sydvästra kust. </p><p>Medelhavskosten beskrevs första gången i början av 50-talet, och redan då fascinerade Cilento både matkännare och forskare. I denna undangömda region blir inte bara människorna väldigt gamla, de håller sig också friska mycket länge. Vad är deras hemlighet? </p><p><i>Den goda maten</i> bjuder på Cilentos traditionella mat, både det som äts till vardags och det som sparas till fest. Med dessa enkla och aptitretande recept kan alla få uppleva den genuina Medelhavskosten. Komplett med den senaste forskningen som visar hur vi kan leva ett långt, friskt och lyckligt liv. </p><p></p><p><b>Henrik Ennart </b>är vetenskapsjournalist på SvD och har under lång tid skrivit om mat och hälsa. Han har tillsammans med stjärnkocken Niklas Ekstedt rönt många framgångar med serien Happy food. </p><p><b>Charlotte Fredriksson</b> är yogalärare och hälsoföreläsare med lång erfarenhet av hur hälsa, mat och upplevelser kan skapa främjande livsstilsförändringar.</p>
-
Title:
Lagom Svenskt - Recept Från Norr Till Söder
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 3 vardagar
-
Description:
Lagom Svenskt - Recept Från Norr Till Söder [Bok / Klotband]
Lagom Svenskt - Recept Från Norr Till Söder Bok
Lagom Svenskt - Recept Från Norr Till Söder [Bok / Klotband]
-
Title:
Fisk & Skaldjur
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Fåtal i lager Leveranstid: från 1 vardag
-
Description:
Utsedd till Bästa form i Årets Svenska Måltidslitteratur 2016! "Näst intill ett måste för alla som gillar att tillaga havets läckerheter. Suverän." Femina Fisk & skaldjur innehåller ett 80-tal recept på rätter som Tommy Myllymäki lagar både hemma och på restaurang. Alla är anpassade efter h...
Fisk & Skaldjur Bok
<p> <strong>Utsedd till Bästa form i Årets Svenska Måltidslitteratur 2016!</strong> </p> <br/> <p> <strong> <em>"Näst intill ett måste för alla som gillar att tillaga havets läckerheter. Suverän."<br/></em> </strong>Femina</p> <br/> <p> <strong> <em>Fisk &amp; skaldjur</em> </strong>innehåller ett 80-tal recept på rätter som Tommy Myllymäki lagar både hemma och på restaurang. Alla är anpassade efter hemmaköket och innehåller råvaror som du oftast hittar i en vanlig matbutik. I boken hittar du ett flertal varianter på rätter med enkla vardagsfiskar, som exempelvis gräddstekt sej med tomatvinägrett och lax med purjolök och rödvinssås. Här finns också rätter med lite mer exklusiva råvaror, som pocherad piggvar med vitvinssås på löjrom och ostron med ponzu och sesamolja. </p> <br/> <p>Flera av recepten innehåller smakkombinationer som du själv kanske inte skulle ha kommit på och ger variation i hemmamatlagningen, medan andra rätter tillhör de riktiga klassikerna.</p> <br/> <p> <strong>Tommy Myllymäki</strong> är en av Sveriges mest meriterade kockar och medverkar regelbundet i TV4:s Nyhetsmorgon och Mitt kök. 2007 vann Tommy Årets kock, 2014 guld i Bocuse d'Or EM, 2011 silver i Bocuse d'Or VM och 2015 brons i samma tävling. Han ligger bakom en rad restauranger, bland annat Sjön i Jönköping, och är kreativ ledare för Svenska Brasserier där bland annat Taverna Brillo,Sturehof och Riche i Stockholm ingår. Tommy har tidigare gett ut <em>Såser </em>och <em>Grönsaker - tillbehör &amp; garnityr</em>.</p> <br/> <br/> <p>"Tommy Myllymäki fortsätter sitt dissekerande av måltiden. Han började med att i bokform bjuda på sina bästa såser, sedan kom grönsakerna i bok nummer två - och nu har turen kommit till fisk och skaldjur."<br/><em>Gourmet</em></p> <br/> <p>"En lika snygg som pedagogisk kokbok om hur man lär sig laga djuren som vi alla borde äta mer av - om inte annat för att minska miljöfarliga utsläpp. En av Sveriges mest framstående kockar och bronsmedaljör i årets kock-VM, lockar med enkla recept och sexiga receptbilder."<em><br/>Veckans Affärer</em></p> <br/> <p>"<em>Fisk &amp; skaldjur</em> innehållet ett 80-tal recept som alla är anpassade till hemmaköket och innehåller råvaror som oftast finns i en vanlig matbutik. Med allt ifrån vardgsfiskar som sej och lax till exklusiv piggvar och ostron finns det något för alla tillfällen och smaklökar."<br/><em>Voyage</em></p> <br/> <p>"Bakom recepten står inte heller vilken kock som helst - det är europamästaren Tommy Myllymäki. Så då kan väl inget gå fel."<br/><em>Aftonbladet Söndag</em></p> <br/> <p>"Du får ökad kunskap om användningsområden, hantering och tillagning, och många fina recept."<br/><em>Allt om Vin</em></p> <p>Näst intill ett måste för alla som gillar att tillaga havets läckerheter. Suverän.</p> <em>Femina</em>
-
Title:
Gott Som Fan - Recept För Dig Som Gillar Smör, Sås Och Lite Fräscht
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Ej släppt ännu
-
Description:
Jaha, vad handlar den här boken om då? Mat som är god som fan, enligt Amanda Wiger. Allt från nibbel, det vill säga smått plock, till större, fullbordade måltider, och slutligen saker som inte passar i något annat kapitel. Gott som fan består av allt från goda dippar, tonfisktartar med parmesanmajo...
Gott Som Fan - Recept För Dig Som Gillar Smör, Sås Och Lite Fräscht Bok
<p>Jaha, vad handlar den här boken om då? Mat som är god som fan, enligt Amanda Wiger. Allt från nibbel, det vill säga smått plock, till större, fullbordade måltider, och slutligen saker som inte passar i något annat kapitel. Gott som fan består av allt från goda dippar, tonfisktartar med parmesanmajo och chimichurri, en beaskola, gochgujangpasta med salsicciabollar till anktacos! Spretigt kanske, men rakt igenom gott!</p><p>Det enda man kan vara säker på är att det inte är några som helst desserter i kokboken. Något Amanda däremot gillar, och som det finns gott om i boken, är smör, ost, sås, kladd och friterat, ibland tillsammans med syrligt och krispigt, ibland mest flottigt.</p><p><b>Amanda Wiger</b>, @wigersmat på Instagram, förser sina tiotusentals följare med recept som inte snålar på något. De är också vana vid ett grövre språk och att det inte är så jävla noga med allt, är det gott är det rätt.</p>
-
Title:
Gott Med Potatis - 101 Recept För Älskade Knölar
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 3 vardagar
-
Description:
Gott Med Potatis - 101 Recept För Älskade Knölar [Bok / Inbunden]
Gott Med Potatis - 101 Recept För Älskade Knölar Bok
Gott Med Potatis - 101 Recept För Älskade Knölar [Bok / Inbunden]
-
Title:
Du Kocken, Finns Recept? - Korta Historier Om Mat Och Dryck
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 3 vardagar
-
Description:
Du Kocken, Finns Recept? - Korta Historier Om Mat Och Dryck [Bok / Inbunden]
Du Kocken, Finns Recept? - Korta Historier Om Mat Och Dryck Bok
Du Kocken, Finns Recept? - Korta Historier Om Mat Och Dryck [Bok / Inbunden]
Utvalt - Svenska
Spaniens Sju Kök - ¡ Buen Provecho !
Spaniens sju kök är en färd genom tid och rum i den spanska matkulturen genom regionerna Kastilien, Andalusien, Valencia, Galicien, Katalonien, Baskien och Kanarieöarna. Man känner både hungern och t...
- Populärt
- Mest sålda
- Mest bokade
- Senast släppta
- Kommande
- Pris
- A-Ö
- Välj
- 0 - 9
- A
- B
- C
- D
- E
- F
- G
- H
- I
- J
- K
- L
- M
- N
- O
- P
- Q
- R
- S
- T
- U
- V
- W
- X
- Y
- Z
- Å
- Ä
- Ö
- Övrigt