Svenska
Mest sålda
-
Title:
Dejlig - Att Samlas Kring Mat Från Morgon Till Kväll
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Fåtal i lager Leveranstid: från 1 vardag
-
Description:
Att samlas kring mat är bland det vackraste jag vet, att kunna glädjas åt sällskapet och det man äter. Det fina när man lagar mat och äter tillsammans är att det gör något med en, man mår bättre på alla plan. En middag kan leda till otroliga samtal, skratt blandat med gråt. Ja, du vet när man aldri...
Dejlig - Att Samlas Kring Mat Från Morgon Till Kväll Bok
<p><i>Att samlas kring mat är bland det vackraste jag vet, att kunna glädjas åt sällskapet och det man äter. Det fina när man lagar mat och äter tillsammans är att det gör något med en, man mår bättre på alla plan. En middag kan leda till otroliga samtal, skratt blandat med gråt. Ja, du vet när man aldrig vill att kvällen ska ta slut. Men det är precis lika fint att duka upp en ensamlunch till sig själv och piffa till det lite extra. Använda de där glasen man sällan har framme, ta sin finaste servett, sätta på sin absoluta favoritlåt och låta stunden bli ens egen, oavsett rum och tid.</i> </p><p>Mat ska vara god och gjord med kärlek. Finns det något bättre än att samla vänner och familj för att äta tillsammans? För <b>Rebecca Hübbe </b>handlar det om att just samlas kring mat. I <i>Dejlig</i> bjuds du på ett sextiotal favoritrecept indelade efter tillfälle. Allt från gott att tugga på, smårätter att dela, större maträtter till sött och syrligt samt drinkar och annan dryck. Dessutom får du tips på hur du grejar den perfekta hemmabaren, hur du lyckas med det dukade bordet och vad man alltid ska ha hemma i skafferiet vid oväntat besök.</p><p>Den är en källa för inspiration, matglädje och en guide till att samlas kring mat. Ja, en trygg famn att falla till när inspirationen tryter. Här blandas högt och lågt. Släng ihop olika mindre rätter så som brie brûlée, frasig tomatgalette samt hallon- och jordgubbscrostinis med pistagekräm till en fullskalig middag, snacksa på marinerade oliver och skaka ihop en Lemon Meringue Pie-drink eller varför inte laga den perfekta ndujapastan till din kärlek?</p><p><i>Dejlig</i> handlar om maten Rebecca själv älskar, att äta den och låta den ta plats tillsammans med människor som man håller kära. Om kärleken till råvarorna och processen, att låta allting få ta sin tid. Det är något hon håller hårt vid. Kokboken är en hyllning till dem som satte grunden för hur mat ska smaka, skapas och ätas. Lägg allt annat åt sidan och låt dig förföras av maten. Mat är en kärlekshandling! </p><p><b>Rebecca Hübbe</b> driver matkontot @dejligfood på Instagram och inspirerar dagligen tiotusentals personer med recept på mat och dryck som passar från tidig morgon till sen kväll. Här blandas otroliga bakverk, ljuvliga smårätter och spännande drinkar. </p>
-
Title:
101 Öl Du Måste Dricka Innan Du Dör
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Finns i lager Leveranstid: från 1 vardag
-
Description:
Den populära boken 101 öl du måste dricka innan du dör är här igen! Väletablerade dryckesförfattaren Örjan Westerlund är tillbaka med trettonde uppdaterade utgåvan av denna kända ölbok. Boken är den bästa guide du kan tänka dig för din after work, din egen ölprovning eller bara för att hitta nya öl...
101 Öl Du Måste Dricka Innan Du Dör Bok
<p>Den populära boken 101 öl du måste dricka innan du dör är här igen! </p><p>Väletablerade dryckesförfattaren Örjan Westerlund är tillbaka med trettonde uppdaterade utgåvan av denna kända ölbok. Boken är den bästa guide du kan tänka dig för din after work, din egen ölprovning eller bara för att hitta nya ölfavoriter. </p><p>101 öl du måste dricka innan du dör är en trendkompass med svenska och utländska ölsorter. Boken har sin tyngdpunkt bland de många kunniga svenska småbryggerierna, men även från dussintals utländska producenter. Här testas god lager, pilsner och stout såväl som belgiska suröl, APA och IPA. Några alkoholsvaga öl provas liksom en handfull så kallade session IPA öl med mycket smak men mindre alkohol.</p><p> Här finns många goda utländska öl, men tyngdpunkten i urvalet finns bland våra ölälskande, svenska småbryggerier, säger författaren. 101 öl du måste dricka innan du dör uppdelad per ölkategori så att shoppingen blir enkel. Örjan Westerlund ger 101 rekommendationer med träffsäkerhet; vare sig du ska bunkra för en after work hemma, läska dig efter gräsklippningen eller behöver ska matcha ölen med ost eller annan mat. En bok för alla som gillar öl och för dig som behöver en genväg till de godaste ölen just nu. </p><p>Om författaren </p><p>Örjan Westerlunds hittills 53 böcker om gin, whisky, öl och akvavit finns utgivna på 10 språk i 23 länder. Storsäljaren 101 öl du måste dricka innan du dör är en populär present och guide om öl. Vid sidan av författarskapet har Örjan Westerlund arrangerat många hundratals öl-, gin- och whiskyprovningar. Han har gedigen erfarenhet av doft och smak som mångårig whiskydomare för öl- och whiskymässorna i Nacka och Göteborg, och har också haft ett par års anställning som sensorisk bedömare av kryddsprit, bitter och rom hos V&S Group. </p>
-
Title:
Vår Kokbok Vego
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Finns i lager Leveranstid: från 1 vardag
-
Description:
Nu låter vi Vår kokbok vegan flytta in i Vår gröna kokbok och därmed byter den titel. I Vår kokbok vego finns dels lakto-ovo-vegetariska recept, med mjölkprodukter och ägg, dels veganska recept. Vår kokbok vego är en grundkokbok som är till för alla, oavsett om du vill äta mer grönt, hjälpa din ton...
Vår Kokbok Vego Bok
<p>Nu låter vi <em>Vår kokbok vegan</em> flytta in i <em>Vår gröna kokbok</em> och därmed byter den titel. I <em>Vår kokbok vego</em> finns dels lakto-ovo-vegetariska recept, med mjölkprodukter och ägg, dels veganska recept. <em>Vår kokbok vego</em> är en grundkokbok som är till för alla, oavsett om du vill äta mer grönt, hjälpa din tonåring att laga mat utan kött eller varit vegetarian länge och behöver få inspiration till nya smaker.<br/></p><p>Under de senaste åren har den gröna matlagningen definitivt landat i det allmänna medvetandet och är idag mycket mer integrerat i vårt tänkande kring mat. Det är numera självklart att en grönsak kan spela huvudrollen lika bra som kött eller fisk. Husmanskost och favoriter som tacos och våfflor blir minst lika goda i växtbaserade varianter och i matbutikerna finns ett stort utbud av vegetabiliska produkter.<br/></p><p><em>Vår kokbok vego</em> innehåller runt 400 recept, varav 50 är nya, för alla tillfällen enkla vardagsrätter, festmat, tillbehör, mellanmål och frukostar, sötsaker och bröd. Fyra symboler talar om vilka recept som är lakto-ovo-vegetariska, veganska, glutenfria och snabba att göra för att du lätt ska hitta rätt. Näringslära och fakta om olika livsmedel finns förstås också, samt ett säsongshjul som ger dig bra koll på när olika grönsaker, frukter och bär är i säsong.<br/></p><p>Det är enkelt, inspirerande och gott att laga mat med <em>Vår kokbok vego</em>. Välkommen till vår sköna gröna värld</p>
-
Title:
Rutiga Kokboken - Grundkokbok Med Över 1500 Recept För Stora Och Små Hushåll
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställd från leverantör
-
Description:
Med nästan 1,4 miljoner sålda exemplar genom åren är Rutiga kokboken en vanlig syn i svenska kök. Noga provlagade recept, gedigen fakta, smarta tips och pedagogiska steg för steg-bilder gör boken oumbärlig i såväl studentlyan som storfamiljen. Du hittar helt enkelt det mesta du kan tänkas behöva: a...
<p>Med nästan 1,4 miljoner sålda exemplar genom åren är Rutiga kokboken en vanlig syn i svenska kök. Noga provlagade recept, gedigen fakta, smarta tips och pedagogiska steg för steg-bilder gör boken oumbärlig i såväl studentlyan som storfamiljen. Du hittar helt enkelt det mesta du kan tänkas behöva: allt ifrån hur du gör ketchup till hur du tillagar en festlig trerättersmiddag eller fixar en matig morgongröt.<br/><br/>Nu uppdateras Rutiga kokboken med veckomenyer och inköpslistor så att du lätt kan planera dina måltider. Det finns också tips på hälsosammare mat och fler bufféförslag. Några recept har tagits bort och nya lagts till. Men en sak är säker - du kommer absolut att känna igen dig.<br/><br/>Med över 1 500 recept samlade från klassiker till moderna rätter och livsmedelsfakta är Rutiga kokboken både en fantastisk kokbok och uppslagsbok.</p>
-
Title:
Ät Som En Rockstjärna
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 3 vardagar
-
Description:
Mat och rock and roll - två livsnjutningar som hör ihop Sveriges främste rockjournalist Anders Tengner länkar ihop dessa världar i en kokbok som är lika mycket rock som den bjuder på riktigt god mat. Anders har samlat över 50 favoritrecept som i princip vem som helst kan laga. Rejäl svensk husmansk...
Ät Som En Rockstjärna Bok
<B>Mat och rock and roll - två livsnjutningar som hör ihop</B><br/><br/>Sveriges främste rockjournalist Anders Tengner länkar ihop dessa världar i en kokbok som är lika mycket rock som den bjuder på riktigt god mat. Anders har samlat över 50 favoritrecept som i princip vem som helst kan laga. Rejäl svensk husmanskost, grillat kött, grytor, texmex, klassiska sallader, fågel, fisk och mitt emellan.<br/><br/>Våren 2017 gjorde Anders Tengner en resa till den amerikanska västkusten för att laga mat med bland annat Alice Cooper och Kiss-trummisen Eric Singer. Resan resulterade i den här boken samt radioprogrammet Rockmat som gick i P4 under sommaren 2017.<br/><br/>I <I>Ät som en rockstjärna</I> hittar du också några av Anders allra bästa rockbilder från 1980- och 90-talet, samt en restaurangguide över Hollywood och New York med adresser till ställena där rockstjärnorna äter sin middag.<br/><br/><B>Slog inte rockstjärnedrömmen in? Nu kan du i alla fall äta som en rockstjärna!</B>
-
Title:
Vår Tid Är Nu - Mat, Människor Och Möten På Djurgårdskällaren 1955-1965
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 3 vardagar
-
Description:
Nu kommer del 2 av boken "Vår tid är nu - Mat, människor och möten på Djurgårdskällaren 1955-1965" den är kopplad till säsong 2 av SVT-serien "Vår tid är nu" som sänds under hösten 2018.I boken fortsätter man att djupdyka i den mat och recept som visas eller skymtar förbi i tv-serien, bland annat j...
<p> Nu kommer del 2 av boken <i>"Vår tid är nu - Mat, människor och möten på Djurgårdskällaren 1955-1965" </i>den är kopplad till säsong 2 av SVT-serien <i>"Vår tid är nu" </i>som sänds under hösten 2018.</p><p>I boken fortsätter man att djupdyka i den mat och recept som visas eller skymtar förbi i tv-serien, bland annat julmeny, nyårssupé, Bella Italia - italiensk afton, påskmeny och kondis-meny.</p><p>Precis som i den första boken varvas recepten av featureartiklar som kopplar till tiden då tv-serien utspelar sig. Exempelvis arkitektu/design (H55, Vällingby, Virr varr), kondis/fika, arbetskraftsinvandring, charterresande/semester/vägkrogar.</p><p>Recepten är inspirerade av sin tid och varsamt uppdaterade. En del nya rätter har fötts under resan, men skulle lika gärna ha funnits då.</p><p>Mycket nöje och smaklig måltid! </p><p>Säsong 1 av Vår tid är nu (1945-1950) gjorde succé när den visades hösten 2017 med ca 2 miljoner tittare per avsnitt. </p>
-
Title:
Vår Tid Är Nu - Mat, Människor Och Möten På Djurgårdskällaren 1945-1950
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 3 vardagar
-
Description:
Detta är en berättelse som tar avstamp på fredsdagen 1945 och följer sedan det svenska folkhemmets utveckling. Boken är kopplad till SVT:s stora dramasatsning som visas i SVT med start oktober 2017. Restaurang Djurgårdskällaren drivs av familjen Löwanders som slåss om makten för verksamheten. Man h...
Detta är en berättelse som tar avstamp på fredsdagen 1945 och följer sedan det svenska folkhemmets utveckling. Boken är kopplad till SVT:s stora dramasatsning som visas i SVT med start oktober 2017.<br/><br/>Restaurang Djurgårdskällaren drivs av familjen Löwanders som slåss om makten för verksamheten. Man har tagit dåtidens maträtter och lagat dem för dagens smaklökar med tillgång på råvaror och modern teknik. Recepten är inspirerade av sin tid och varsamt uppdaterade. En del nya rätter har fötts under resan, men skulle lika gärna kunna ha funnits då. Lika viktig som maten är i boken, är också de fördjupande texter med koppling till människorna, tiden och maten i tv-serien, tex<br/>- Maträtter - hur klassikerna fick sina namn.<br/>- Ransonering och svarta börsen.<br/>- Myter bakom maträtter.<br/><br/>Utöver dessa fakta inslag så innehåller boken ca 60 recept.
Utvalt - Svenska
Ost- Hantverket Och Recepten
En hyllning till ett kulturarv och ett älskat livsmedel.Att göra ost är en del av vårt kulturarv och trots att de flesta av oss älskar ost är det få som vet hur man faktiskt gör egen från grunden. Me...
- Populärt
- Mest sålda
- Mest bokade
- Senast släppta
- Kommande
- Pris
- A-Ö
- Välj
- 0 - 9
- A
- B
- C
- D
- E
- F
- G
- H
- I
- J
- K
- L
- M
- N
- O
- P
- Q
- R
- S
- T
- U
- V
- W
- X
- Y
- Z
- Å
- Ä
- Ö
- Övrigt