Svenska
Mest sålda

-
Title:
Mackans Kost - Goda Och Enkla Recept För Veckans Alla Dagar
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Ej släppt ännu
-
Description:
"Gör det smarrigt, inte komplicerat!" Äntligen en kokbok för alla som vill att mat ska vara gott, enkelt, färgglatt och roligt. I Mackans kost är det matglädjen som står i fokus. Här finns allt från vardagsräddare, fredagsmiddagar och utflyktsfavoriter till frukostar, kvällsskålar och såklart snack...
Mackans Kost - Goda Och Enkla Recept För Veckans Alla Dagar Bok
"<i>Gör det smarrigt, inte komplicerat</i>!"<br/><br/>Äntligen en kokbok för alla som vill att mat ska vara gott, enkelt, färgglatt och roligt. I Mackans kost är det matglädjen som står i fokus. Här finns allt från vardagsräddare, fredagsmiddagar och utflyktsfavoriter till frukostar, kvällsskålar och såklart snacks.<br/><br/>Bokens över 70 recept innehåller få ingredienser och går snabbt att svänga ihop - perfekt för alla som vill njuta av gott käk utan krångel.<br/><br/><b>Marcus Frank</b> inspirerar med kontot @mackanskost dagligen över 800 000 följare på sociala medier med sina enkla och goda recept. 2024 rankades hans konto som det mest inflytelserika inom kategorin mat och dryck på Instagram. Det innebär att han är den av alla matinfluencers som når ut och engagerar flest personer i Sverige.

-
Title:
Gottigheter - En Kokbok Till
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Ej släppt ännu
-
Description:
Äntligen är uppföljaren till succékokboken Gottigheter - En kokbok här! Här hittar du goda grejer att äta innan middagen, till middagen och något sött efteråt, gött va? I denna kokbok har Jennifer Eriksson samlat sextio favoritrecept som med fördel lagas till många. Vi snackar inga smårätter! Vågar...
Gottigheter - En Kokbok Till Bok
<b>Äntligen är uppföljaren till succékokboken <i>Gottigheter - En kokbok</i> här!</b><br/><br/>Här hittar du goda grejer att äta innan middagen, till middagen och något sött efteråt, gött va? I denna kokbok har Jennifer Eriksson samlat sextio favoritrecept som med fördel lagas till många. Vi snackar inga smårätter! Vågar det sägas högt att smårätter är ute? Vi vill inte behöva dela med någon som äter dubbelt så fort eller behöva laga 400 olika grejer. Vi vill ha en rätt, en egen tallrik, en rejäl portion. Får man lov att fresta med krämig kräftpasta, spicy vodka risoni med krispig salsiccia, långbakad högrev dränkt i rödvin, seg blåbärskaka, eller karamelliserad gochujangsoppa? <br/><br/>God mat behöver inte vara svår. Här bjuder Jennifer på allt hon själv gillar, och det är mycket och varierat. En samling recept som på ett sätt helt saknar en röd tråd, men å andra sidan den rödaste tråden av dem alla allt som är gött.<br/><br/>Recepten passar för alla tillfällen, för såväl nybörjare som gourmand, vardag som fest, vegetarian som köttätare. I Gottigheter : En kokbok till finns något för alla. Här ligger fokus på att mat är mat. Och mat är gött!<br/><br/><b>Jennifer Eriksson</b> och hennes Instagramkonto @gottigheter inspirerar hundratusentals människor dagligen med matglädje, kul recept, uppläggning med steg för steg-bilder och spännande smakkombinationer. Hennes första kokbok, <i>Gottigheter : En kokbok</i>, blev en succé och här är nu uppföljaren.

-
Title:
Global Matkultur I Sverige
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Ej släppt ännu
-
Description:
Möt nysvenskar från hela världen när de bjuder på sina mattraditioner. Deras berättelser gör recepten extra spännande att laga. Från Övertorneå i norr till Malmö i söder har Marloes Öhrnell, inom ramen för projektet Global Matkultur, samlat recept från personer som idag kallar Sverige för sitt hem....
Global Matkultur I Sverige Bok
Möt nysvenskar från hela världen när de bjuder på sina mattraditioner. Deras berättelser gör recepten extra spännande att laga.<br/><br/>Från Övertorneå i norr till Malmö i söder har Marloes Öhrnell, inom ramen för projektet Global Matkultur, samlat recept från personer som idag kallar Sverige för sitt hem. De har flyttat hit från bland annat Chile, Ukraina, Finland och Armenien för att arbeta, som flyktingar eller för kärlekens skull och tagit med sig ett levande kulturarv i form av gamla recept. <br/><br/>Du får också möta mathantverkare och småskaliga, lokala bönder som alla brinner för en hållbar värld med förstklassiga produkter. <br/><br/>I den här kokboken skapar vi det bästa av två världar ett möte mellan global matkultur och närproducerad mat.

-
Title:
Videgårds Bästa Vietnam
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Ej släppt ännu
-
Description:
Videgårds Bästa Vietnam [Bok / Häftad]
Videgårds Bästa Vietnam Bok
Videgårds Bästa Vietnam [Bok / Häftad]

-
Title:
Vinnaren Av Sveriges Mästerkock
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Ej släppt ännu
-
Description:
Boken från vinnaren av Sveriges mästerkock hösten 2025!
Vinnaren Av Sveriges Mästerkock Bok
Boken från vinnaren av Sveriges mästerkock hösten 2025!

-
Title:
Korken Ur I Apulien- En Vinbok Från Italiens Klack T
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Ej släppt ännu
-
Description:
I Apulien - på den italienska klacken - produceras stora mängder vin som aldrig eller sällan når det svenska Systembolaget. Här hittar man gamla vintraditioner och druvor som inte finns någon annanstans i världen. Regionen har en rikedom av vin och druvor som få andra platser kan uppvisa. 300 solda...
Korken Ur I Apulien- En Vinbok Från Italiens Klack T Bok
I Apulien - på den italienska klacken - produceras stora mängder vin som aldrig eller sällan når det svenska Systembolaget. Här hittar man gamla vintraditioner och druvor som inte finns någon annanstans i världen. Regionen har en rikedom av vin och druvor som få andra platser kan uppvisa. 300 soldagar per år skapar bra förhållanden. <br/><br/>Här produceras i allt högre grad kvalitetsviner. På den soldränkta klacken har många av de tongivande producenterna de senaste decennierna lämnat de socker- och alkoholstinna vinerna bakom sig - för att lyfta fram de unika druvornas karaktär och tydliggöra jordmånens inverkan på smak och doft. I dag står kvalitet i fokus före volym. <br/><br/>Men för att ta del av dessa skatter är det nödvändigt att själv bege sig dit. Följ med på en resa bland bortglömda, natursköna och historiskt intressanta orter, till vingårdar - och här hemma okända vinproducenter. Författarna guidar, förklarar och beskriver såväl viner som vinupplevelser. Och lämnar kontaktuppgifter till intressanta besöksmål. <br/><br/>De konstaterar: Apulien är väl förberett att ta emot vinsugna turister. Bästa tiden att besöka regionen är vår och höst. <br/><br/>Affe Molin är pensionär med ett långvarigt intresse för vin och mat. Han importerar sedan ett decennium vin från Apulien i Italien. Drick mindre men bättre, är hans devis.<br/><br/>Mats Olofsson är pensionerad journalist med vinintresse. Mousserande och vita viner upplever han som särskilt spännande. Apuliens vinvärld kom han i kontakt med för något år sedan.<br/><br/>Hanna Eriksson är utbildad och prisbelönt sommelier. Hon var tidigare verksam vid gastronomiska programmet vid Umeå universitet och jobbar nu som restaurangchef på Tornhuset i Umeå, Mathias Dahlgrens nyöppnade restaurang i Umeå.

-
Title:
Klona Öl - Brygg Och Återskapa Bryggeriernas Fantastiska Öl
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Ej släppt ännu
-
Description:
Klona Öl - Brygg Och Återskapa Bryggeriernas Fantastiska Öl [Bok / Inbunden]
Klona Öl - Brygg Och Återskapa Bryggeriernas Fantastiska Öl Bok
Klona Öl - Brygg Och Återskapa Bryggeriernas Fantastiska Öl [Bok / Inbunden]
- Populärt
- Mest sålda
- Mest bokade
- Senast släppta
- Kommande
- Pris
- A-Ö
- Välj
- 0 - 9
- A
- B
- C
- D
- E
- F
- G
- H
- I
- J
- K
- L
- M
- N
- O
- P
- Q
- R
- S
- T
- U
- V
- W
- X
- Y
- Z
- Å
- Ä
- Ö
- Övrigt