Svenska
Mest sålda

-
Title:
Masterclass- Champagne
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara. Ej släppt ännu
-
Description:
Champagne är dryckernas dryck, ingen tvekan om det. Men vad behöver man kunna för att verkligen njuta av den? Vilken champagne passar till vad? Har glasen någon betydelse? Hur ligger det till med olika distrikt, lagring, stilar och druvor egentligen? I Masterclass: Champagne får du i lättsamt och k...
Masterclass- Champagne Bok
Champagne är dryckernas dryck, ingen tvekan om det. Men vad behöver man kunna för att verkligen njuta av den? Vilken champagne passar till vad? Har glasen någon betydelse? Hur ligger det till med olika distrikt, lagring, stilar och druvor egentligen? I Masterclass: Champagne får du i lättsamt och koncentrerat format – samt perfekt som gå-bortspresent – alla kunskaper du behöver för att kunna glänsa som champagneexpert. Dessutom: lär du dig att ta din och bekantskapskretsens champagneupplevelse till nya höjder med ett femtontal klassiska eller nyskapande (och definitivt välsmakande) champagnecocktails. <br/><br/>Bakom Masterclass: Champagne står rutinerade vin- och cocktailförfattare som vunnit Best in world i flera klasser i Gourmand Awards. Bilderna är signerade fotografen bakom världens bästa dryckesfoto i samma världsmästerskap.

-
Title:
Masterclass- Stroganoff
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara. Ej släppt ännu
-
Description:
Stroganoff, undrar du? Tja: lite falukorv, tomat, kryddor och ris. Sen kör vi, eller? Jodå, för den som vill göra det enkelt för sig. Men den verkliga stroganoffentusiasten vill förstås ha hela bilden – historia, variationer, nya recept som tar rätten till sin absoluta spets och de bästa, väl...
Masterclass- Stroganoff Bok
Stroganoff, undrar du? Tja: lite falukorv, tomat, kryddor och ris. Sen kör vi, eller? Jodå, för den som vill göra det enkelt för sig. Men den verkliga stroganoffentusiasten vill förstås ha hela bilden – historia, variationer, nya recept som tar rätten till sin absoluta spets och de bästa, väl beprövade tillagningstipsen. Är det en rysk rätt? Eller en fransk? Hur gör man en spansk stroganoff? En brasiliansk? Vilken roll spelar de olika ingredienserna egentligen och får man göra hur man vill och ändå kalla det stroganoff? Det här är den perfekta presentboken till stroganoffentusiasten, till unga som just flyttat hemifrån eller till proffsgourmanden som vill gå på djupet med experimentell stroganoff. <br/><br/>Bakom Masterclass: Stroganoff ligger teamet som skapade boken om Carbonara, utsedd till Världens bästa kokbok om italiensk mat i Gourmand Awards. De smaskiga bilderna är signerade fotografen bakom Världens bästa dryckesfoto i samma världsmästerskap.

-
Title:
Vinnaren Av Sveriges Mästerkock
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara. Ej släppt ännu
-
Description:
Boken från vinnaren av Sveriges mästerkock hösten 2025!
Vinnaren Av Sveriges Mästerkock Bok
Boken från vinnaren av Sveriges mästerkock hösten 2025!

-
Title:
Korken Ur I Apulien - En Vinbok Från Italiens Klack
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara. Ej släppt ännu
-
Description:
I Apulien - på den italienska klacken - produceras stora mängder vin som aldrig eller sällan når det svenska Systembolaget. Här hittar man gamla vintraditioner och druvor som inte finns någon annanstans i världen. Regionen har en rikedom av vin och druvor som få andra platser kan uppvisa. 300 solda...
Korken Ur I Apulien - En Vinbok Från Italiens Klack Bok
I Apulien - på den italienska klacken - produceras stora mängder vin som aldrig eller sällan når det svenska Systembolaget. Här hittar man gamla vintraditioner och druvor som inte finns någon annanstans i världen. Regionen har en rikedom av vin och druvor som få andra platser kan uppvisa. 300 soldagar per år skapar bra förhållanden. <br/><br/>Här produceras i allt högre grad kvalitetsviner. På den soldränkta klacken har många av de tongivande producenterna de senaste decennierna lämnat de socker- och alkoholstinna vinerna bakom sig - för att lyfta fram de unika druvornas karaktär och tydliggöra jordmånens inverkan på smak och doft. I dag står kvalitet i fokus före volym. <br/><br/>Men för att ta del av dessa skatter är det nödvändigt att själv bege sig dit. Följ med på en resa bland bortglömda, natursköna och historiskt intressanta orter, till vingårdar - och här hemma okända vinproducenter. Författarna guidar, förklarar och beskriver såväl viner som vinupplevelser. Och lämnar kontaktuppgifter till intressanta besöksmål. <br/><br/>De konstaterar: Apulien är väl förberett att ta emot vinsugna turister. Bästa tiden att besöka regionen är vår och höst. <br/><br/>Affe Molin är pensionär med ett långvarigt intresse för vin och mat. Han importerar sedan ett decennium vin från Apulien i Italien. Drick mindre men bättre, är hans devis.<br/><br/>Mats Olofsson är pensionerad journalist med vinintresse. Mousserande och vita viner upplever han som särskilt spännande. Apuliens vinvärld kom han i kontakt med för något år sedan.<br/><br/>Hanna Eriksson är utbildad och prisbelönt sommelier. Hon var tidigare verksam vid gastronomiska programmet vid Umeå universitet och jobbar nu som restaurangchef på Tornhuset i Umeå, Mathias Dahlgrens nyöppnade restaurang i Umeå.

-
Title:
Käka Grönt!
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara. Ej släppt ännu
-
Description:
Säg hejdå till tallriksmodellen och hej till en uppsättning gröna modeller! I Käka Grönt! vänder Julia Tuvesson på allt vi tidigare har lärt oss om tallriksmodellen för att istället hitta andra sätt att komponera dina måltider på som är bättre anpassade för den gröna matlagningen. I denna bok får d...
<b>Säg hejdå till tallriksmodellen och hej till en uppsättning gröna modeller!</b><br/><br/>I <i>Käka Grönt!</i> vänder Julia Tuvesson på allt vi tidigare har lärt oss om tallriksmodellen för att istället hitta andra sätt att komponera dina måltider på som är bättre anpassade för den gröna matlagningen. I denna bok får du verktygen för att gå mot en grönare livsstil med recept på såväl matprepp som snabba vardagsmåltider, festmat och tapas. <br/><br/>Förutom 50 goda, gröna recept lär du dig även på ett pedagogiskt sätt hur du går tillväga för att minska din köttkonsumtion och hittar nya vegetariska måltidsmodeller för att förenkla din matplanering allt från inköp till hur du bygger det ultimata basskafferiet och vad som bör ingå i ditt vegetariska startkit. Du blir introducerad till vegokoncept, modeller och inspirationsguider såsom mellanrättskonceptet, ersättningsmodellen, skåpmat och brödmat så att du på ett överskådligt sätt kan se vilka möjligheter du har att variera dina måltider med råvaror som du oftast redan har hemma.<br/><br/>Boken passar både som en köttätares första nybörjarguide till det gröna köket samt som en handbok för den redan frälsta vegoälskaren. <br/><br/><b>JULIA TUVESSON</b>, ofta mer känd som @tuvessonskan, är en av Sveriges främsta matprofiler inom det gröna köket. År 2018 debuterande hon som författare med försäljningssuccén <i>Plåtmat</i> och har sedan dess skrivit <i>Käka grönt</i> (2019), <i>Brynt smör</i> (2020), <i>Tomat Tomat</i> (2023) och <i>Plåtmat 2</i> (2024).

-
Title:
Proteinmanifestet
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara. Ej släppt ännu
-
Description:
Proteinmanifestet är din guide till varför protein och särskilt animalskt protein är nyckeln till en sund och stark kropp. I en tid där mängden protein diskuteras mer än kvaliteten, ställer den här boken den viktiga frågan: Har vi glömt vad kroppen faktiskt behöver? Med utgångspunkt i praktiska erf...
Proteinmanifestet Bok
<i>Proteinmanifestet</i> är din guide till varför protein och särskilt animalskt protein är nyckeln till en sund och stark kropp. I en tid där mängden protein diskuteras mer än kvaliteten, ställer den här boken den viktiga frågan: Har vi glömt vad kroppen faktiskt behöver? <br/><br/>Med utgångspunkt i praktiska erfarenheter, biologi och sunt förnuft får du lära dig hur du kan äta dig mätt och nöjd, behålla och bygga upp din muskelmassa, främja en sund ämnesomsättning och vikt samt få jämnare energi och minska ditt sötsug. Boken är en hyllning till den mat vi människor mår bäst av. Här får du lättbegriplig teori, praktiska verktyg och 60 proteinrika recept med fokus på naturliga och näringstäta råvaror. <br/><br/><b>Jane Faerber</b> har skrivit flera böcker och driver Danmarks största hälsoblogg Madbanditten.dk, där hon hjälper människor att hitta en hälsosammare vikt och livsstil.

-
Title:
66 Day Challenge Med Proteinkost
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara. Ej släppt ännu
-
Description:
66 Day Challenge Med Proteinkost [Bok / Inbunden]
66 Day Challenge Med Proteinkost Bok
66 Day Challenge Med Proteinkost [Bok / Inbunden]
Utvalt - Svenska
Kändiskockens Uppgång Och Fall
När jag i denna bok vill diskutera gastronomins förändring definierar jag gastronomin som mat-och måltidsgestaltningar med ett högt kunskapsinnehåll i syfte att stimulera måltidsdeltagarnas välbefinn...
- Populärt
- Mest sålda
- Mest bokade
- Senast släppta
- Kommande
- Pris
- A-Ö
- Välj
- 0 - 9
- A
- B
- C
- D
- E
- F
- G
- H
- I
- J
- K
- L
- M
- N
- O
- P
- Q
- R
- S
- T
- U
- V
- W
- X
- Y
- Z
- Å
- Ä
- Ö
- Övrigt