Svenska
Mest sålda

-
Title:
Jul Med Guldkant
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Ej släppt ännu
-
Description:
Jul med Guldkant är fylld med smaker, dofter och julstämning när mästerkocken Catarina König bjuder in till en magisk december och en oförglömlig jul. Här hittar du allt från adventsmingel med festliga tilltugg och lyxiga drinkar till julbak med hembakta bröd, frallor, bullar och klassiska julkakor...
Jul Med Guldkant Bok
Jul med Guldkant är fylld med smaker, dofter och julstämning när mästerkocken Catarina König bjuder in till en magisk december och en oförglömlig jul. Här hittar du allt från adventsmingel med festliga tilltugg och lyxiga drinkar till julbak med hembakta bröd, frallor, bullar och klassiska julkakor. Julbordet får en extra guldkant med både traditionella rätter i ny tappning och spännande tillskott som fräscha sallader, nya sillfavoriter och julens kanske godaste köttbullar. Självklart avslutas det hela med ljuvliga desserter som kommer att imponera på vänner och familj, som en krämig saffransparfait med varma hallon och en len crème brûlée med kanel och kardemumma. Jul med Guldkant bjuder in till en jul full av smak, värme och festlig njutning. En bok att återvända till, år efter år!<br/><br/><br/><br/>CATARINA KÖNIG är matbloggare, TV-kock och kokboksförfattare. Resan in i matvärlden började på allvar 2016 när Catarina vann Sveriges Mästerkock, en upplevelse som förändrade hennes liv. År 2020 gick hon även segrande ur all-star säsongen Decenniets mästerkock. Catarina vill att vardagen skall förgyllas med de små, men betydelsefulla sakerna - god mat, fint vin, en uppfriskande promenad eller kvalitetstid med familjen. Filosofin har lett henne till att författa sex kokböcker.

-
Title:
Hemmets Almanacka - Underbara 2026
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Ej släppt ännu
-
Description:
En bibel för hemmets skötsel, att hålla i handen för ett härligare år! Clara Lidström, Sveriges största bloggare, släpper nu sin sjuttonde bok i ordningen. Efter succén med Hemmets almanacka som publicerades hösten 2025 fortsätter Clara med ytterligare samarbete med formgivaren Lotta Kühlhorn och g...
Hemmets Almanacka - Underbara 2026 Bok
<i><b>En bibel för hemmets skötsel, att hålla i handen för ett härligare år! </b></i><br/><br/>Clara Lidström, Sveriges största bloggare, släpper nu sin sjuttonde bok i ordningen. Efter succén med<i> Hemmets almanacka </i>som publicerades hösten 2025 fortsätter Clara med ytterligare samarbete med formgivaren Lotta Kühlhorn och gör nu kommande års moderna version av klassikern <i>Husmoderns Almanack</i>. <br/><br/>Boken hämtar inspiration från de teman som redan utgör stommen i Claras populära blogg. Det är folkbildande, inspirerande, vackert, gott, roligt och med en härlig gör-det-själv-anda! Claras unika signum är att ta mormorsgenerationens kunskap och föra in den i modern tid! <br/><br/>Årets veckor får varsitt eget uppslag i boken, där det utöver en vanlig kalender i år finns ännu fler prisvärda, vardagsrecept som hela familjen gillar. Clara lägger stort fokus på smarta knep för tunna plånböcker och hur man skapar vardagslyx för en billig peng. <br/><br/>Som hur man smart kan tvätta mattor i pudersnö, organisera kylen, vårda sina kläder och minska matsvinnet. Sådant som en modern människa behöver kunna - men kanske inte längre kan eller känner sig helt säker på hur man gör. <br/><br/>Projekten och recepten följer årstidernas skiftningar. I januari när plånboken är tunn ligger fokus på billig mat och smarta knep för att sänka levnadskostnaderna. Vid påsk blir det buffémat men också pyssel och härliga dekorationer. Under sommaren lär man sig grilla, göra sommartårtor och ta rätt på bären. Och under hösten handlar det om att äta klimatsmart och i säsong.<br/><br/><br/><b><u>Ur innehållet</u></b> <br/><br/>- Gör en ansiktsmask av det som finns i skafferiet.<br/>- Så gör du frukostgröten mer mättande.<br/>- Ordna en hederlig spelkväll med familjen eller vännerna. Många bibliotek lånar ut sällskapsspel, ifall du vill prova något nytt.<br/>- Lyckas med din novemberkaktus.<br/>- Midsommartårtan som räcker till många. <br/>- Ta rätt på äpplena och gör gelé, äppeldrinkar och kakor.<br/>- Frisksporta och ta del av de Fritidsbanker som finns där man gratis kan låna alltifrån skridskor till pulkor, skidor och badmintonracket.<br/>- Samla vännerna, gör knytis och fixa en riktig pysselkväll där ni kan laga kläder eller skapa tillsammans.<br/>- Ekonomiska men goda recept som inspirerar till att äta och leva klimatsmart.<br/>- Rolig fakta från Bondepraktikan samt fakta om alltifrån internationella kvinnodagen till första maj och den första lagstadgade semestern.<br/>- Prepping och beredskap - kunskaper för ett tryggt hem. <br/><br/><br/><br/><b>Clara Lidström</b>, Sveriges största bloggare, är fotograf, folkbildare och författare till ett antal böcker som rör matlagning, inredning och hemmets skötsel. Läs mer på underbaraclaras.se. Hennes senaste mycket uppskattade böcker är Nu bakar vi, Underbara vinter, Hemmets almanacka underbara 2025 samt Claras kakbok.

-
Title:
Airfryer Budget - 70 Goda Och Billiga Recept
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Ej släppt ännu
-
Description:
Uppföljaren till den populära boken Airfryer - Introduktion och 70 enkla recept för svenska smaklökar Vällagad, enkel och snabb mat som tilltalar dina smaklökar - och din plånbok! Airfryern är inte bara till för att laga pommes och kyckling! Med Airfryer Budget lagar du god och billig mat för varda...
Airfryer Budget - 70 Goda Och Billiga Recept Bok
Uppföljaren till den populära boken Airfryer - Introduktion och 70 enkla recept för svenska smaklökar Vällagad, enkel och snabb mat som tilltalar dina smaklökar - och din plånbok! Airfryern är inte bara till för att laga pommes och kyckling! Med Airfryer Budget lagar du god och billig mat för vardag och helg på bara några minuter, i din airfryer. Oavsett om du lagar mat till en stor familj, gör matlådor för en person eller vill ha något gott till fi kan eller fredagsmyset, visar bokens recept att du kan äta bra och varierat och samtidigt hålla en matbudget. Boken ger dig även alla tillagningstabeller och smarta tips du behöver för att få mer tid och pengar över i vardagen. Kristina Söderström är kokboksförfattare och skribent och bor i Sundsvall. På Isaberg Förlag har hon tidigare gett ut "Café Västernorrland", "BRUNCH Året runt", "Café Blekinge" och "Airfryer - Intro". SAGT OM AIRFRYER - INTRO: "Välskriven och enkel att följa!" "Jättebra bok för mig som nybörjare med airfryer, många bra tips och bra recept med fina bilder. Airfryern har gått varm sedan jag fick hem boken." Betyg 4 - Mycket bra, BTJ nr 13 2023

-
Title:
Videgårds Bästa Recept- Vietnam
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Ej släppt ännu
-
Description:
Äntligen har västvärlden fått upp ögonen för det vietnamesiska köket. Med sin distinkt eleganta karaktär genom balans mellan hetta, syra och sälta har vietnamesisk mat mycket att erbjuda. Videgårds bästa recept: Vietnam tar dig på en resa från Hanoi i norr via Hue och Da Nang till Ho Chi Minh-stade...
Videgårds Bästa Recept- Vietnam Bok
Äntligen har västvärlden fått upp ögonen för det vietnamesiska köket. Med sin distinkt eleganta karaktär genom balans mellan hetta, syra och sälta har vietnamesisk mat mycket att erbjuda. <i>Videgårds bästa recept: Vietnam</i> tar dig på en resa från Hanoi i norr via Hue och Da Nang till Ho Chi Minh-staden i söder för att ge dig en försmak av vad denna oförtjänta doldis till matland har att erbjuda. Låt dig förföras av citrongräs, lime, chili, fisksås och – så klart – massor av örter.<br/><br/>Välkommen på denna första resa ut i världentillsammansmed Erik Videgård. Det blir mångafler resor framöver i kokboksserien <i>Videgårdsbästa recept</i>.<br/><br/> *<br/>Vem är <b>Erik Videgård</b>?<br/>Med ett brokigt förflutet som bland annat fotograf, busschaufför, ljudtekniker och turnéledare landade han i restaurangbranschen för 40 år sedan. Ständigt på jakt efter nya smaker och upplevelser startades restauranger som East, Halv trappa plus Gård, Videgård med flera.Nu är det åter dags att dela med sig, i bokserien <i>Videgårds bästa recept</i> får läsaren en försmak av världens recept med handfast vägledning av författaren. Först ut är maten från Vietnam, en uppstickare på den västliga matscenen som många är nyfikna på. Med ett trettiotal recept på rätter och tillbehör blir detta en perfekt grund att stå på för vidare utforskande.

-
Title:
Vinnaren Av Sveriges Mästerkock
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Ej släppt ännu
-
Description:
Boken från vinnaren av Sveriges mästerkock hösten 2025!
Vinnaren Av Sveriges Mästerkock Bok
Boken från vinnaren av Sveriges mästerkock hösten 2025!

-
Title:
Korken Ur I Apulien - En Vinbok Från Italiens Klack
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Ej släppt ännu
-
Description:
I Apulien - på den italienska klacken - produceras stora mängder vin som aldrig eller sällan når det svenska Systembolaget. Här hittar man gamla vintraditioner och druvor som inte finns någon annanstans i världen. Regionen har en rikedom av vin och druvor som få andra platser kan uppvisa. 300 solda...
Korken Ur I Apulien - En Vinbok Från Italiens Klack Bok
I Apulien - på den italienska klacken - produceras stora mängder vin som aldrig eller sällan når det svenska Systembolaget. Här hittar man gamla vintraditioner och druvor som inte finns någon annanstans i världen. Regionen har en rikedom av vin och druvor som få andra platser kan uppvisa. 300 soldagar per år skapar bra förhållanden. <br/><br/>Här produceras i allt högre grad kvalitetsviner. På den soldränkta klacken har många av de tongivande producenterna de senaste decennierna lämnat de socker- och alkoholstinna vinerna bakom sig - för att lyfta fram de unika druvornas karaktär och tydliggöra jordmånens inverkan på smak och doft. I dag står kvalitet i fokus före volym. <br/><br/>Men för att ta del av dessa skatter är det nödvändigt att själv bege sig dit. Följ med på en resa bland bortglömda, natursköna och historiskt intressanta orter, till vingårdar - och här hemma okända vinproducenter. Författarna guidar, förklarar och beskriver såväl viner som vinupplevelser. Och lämnar kontaktuppgifter till intressanta besöksmål. <br/><br/>De konstaterar: Apulien är väl förberett att ta emot vinsugna turister. Bästa tiden att besöka regionen är vår och höst. <br/><br/>Affe Molin är pensionär med ett långvarigt intresse för vin och mat. Han importerar sedan ett decennium vin från Apulien i Italien. Drick mindre men bättre, är hans devis.<br/><br/>Mats Olofsson är pensionerad journalist med vinintresse. Mousserande och vita viner upplever han som särskilt spännande. Apuliens vinvärld kom han i kontakt med för något år sedan.<br/><br/>Hanna Eriksson är utbildad och prisbelönt sommelier. Hon var tidigare verksam vid gastronomiska programmet vid Umeå universitet och jobbar nu som restaurangchef på Tornhuset i Umeå, Mathias Dahlgrens nyöppnade restaurang i Umeå.

-
Title:
Laga Mer Ren & Naturlig Mat
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Ej släppt ännu
-
Description:
Efter fyra succéböcker är Jenny och Magnus Andersson äntligen tillbaka med en ny inspirerande kokbok - Laga Mer Ren & Naturlig Mat! Här hittar du lättlagade och smakrika recept för hela dagen - frukost, middag och det lilla extra - allt för att göra en naturlig livsstil både enkel och njutbar. Med ...
Laga Mer Ren & Naturlig Mat Bok
Efter fyra succéböcker är Jenny och Magnus Andersson äntligen tillbaka med en ny inspirerande kokbok - Laga Mer Ren & Naturlig Mat! Här hittar du lättlagade och smakrika recept för hela dagen - frukost, middag och det lilla extra - allt för att göra en naturlig livsstil både enkel och njutbar. Med Paleo som grund är varje recept naturligt fritt från gluten, mejerier och vitt socker. Ren och naturlig mat som kroppen mår bra av. Visionen för alla deras recept är - "Vi gör Paleo enkelt, gott och inspirerande för dig!". Jenny och Magnus har själva upplevt hur kosten kan förändra hälsan i grunden. Som licensierade kostrådgivare, kokboksförfattare och hälsoinspiratörer har de i över ett decennium hjälpt människor att upptäcka hälsofördelarna med en ren och naturlig mat. I Laga Mer Ren & Naturlig Mat delar de med sig av sina bästa recept, sina erfarenheter och sin passion för hälsa och välmående. Låt denna bok bli en del av din vardag, en kokbok att använda, inspireras och njuta av, varje dag!
- Populärt
- Mest sålda
- Mest bokade
- Senast släppta
- Kommande
- Pris
- A-Ö
- Välj
- 0 - 9
- A
- B
- C
- D
- E
- F
- G
- H
- I
- J
- K
- L
- M
- N
- O
- P
- Q
- R
- S
- T
- U
- V
- W
- X
- Y
- Z
- Å
- Ä
- Ö
- Övrigt