Svenska
Mest sålda

-
Title:
Mackans Kost - Goda Och Enkla Recept För Veckans Alla Dagar
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Ej släppt ännu
-
Description:
"Gör det smarrigt, inte komplicerat!" Äntligen en kokbok för alla som vill att mat ska vara gott, enkelt, färgglatt och roligt. I Mackans kost är det matglädjen som står i fokus. Här finns allt från vardagsräddare, fredagsmiddagar och utflyktsfavoriter till frukostar, kvällsskålar och såklart snack...
Mackans Kost - Goda Och Enkla Recept För Veckans Alla Dagar Bok
"<i>Gör det smarrigt, inte komplicerat</i>!"<br/><br/>Äntligen en kokbok för alla som vill att mat ska vara gott, enkelt, färgglatt och roligt. I Mackans kost är det matglädjen som står i fokus. Här finns allt från vardagsräddare, fredagsmiddagar och utflyktsfavoriter till frukostar, kvällsskålar och såklart snacks.<br/><br/>Bokens över 70 recept innehåller få ingredienser och går snabbt att svänga ihop - perfekt för alla som vill njuta av gott käk utan krångel.<br/><br/><b>Marcus Frank</b> inspirerar med kontot @mackanskost dagligen över 800 000 följare på sociala medier med sina enkla och goda recept. 2024 rankades hans konto som det mest inflytelserika inom kategorin mat och dryck på Instagram. Det innebär att han är den av alla matinfluencers som når ut och engagerar flest personer i Sverige.

-
Title:
Klona Öl - Brygg Och Återskapa Bryggeriernas Fantastiska Öl
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Ej släppt ännu
-
Description:
Klona Öl - Brygg Och Återskapa Bryggeriernas Fantastiska Öl [Bok / Inbunden]
Klona Öl - Brygg Och Återskapa Bryggeriernas Fantastiska Öl Bok
Klona Öl - Brygg Och Återskapa Bryggeriernas Fantastiska Öl [Bok / Inbunden]

-
Title:
Vikingatidens Mat Och Dryck - Överlevnad Och Överflöd I Okristen Tid
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Ej släppt ännu
-
Description:
Vikingatidens Mat Och Dryck - Överlevnad Och Överflöd I Okristen Tid [Bok / Inbunden]
Vikingatidens Mat Och Dryck - Överlevnad Och Överflöd I Okristen Tid Bok
Vikingatidens Mat Och Dryck - Överlevnad Och Överflöd I Okristen Tid [Bok / Inbunden]

-
Title:
Jonas Svenssons Kök
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Ej släppt ännu
-
Description:
Jonas Svensson är kocken bakom flera hyllade restaurangkök. I dem har han skapat sin matfilosofi som kombinerar de bästa smakerna från det asiatiska, japanska och indiska köket. Spännande smakkombinationer med höga och fräscha smaker har blivit något av hans signum. I den här kokboken ger han oss s...
Jonas Svenssons Kök Bok
Jonas Svensson är kocken bakom flera hyllade restaurangkök. I dem har han skapat sin matfilosofi som kombinerar de bästa smakerna från det asiatiska, japanska och indiska köket. Spännande smakkombinationer med höga och fräscha smaker har blivit något av hans signum.<br/><br/>I den här kokboken ger han oss sina bästa rätter och matinspiration för alla tillfällen, från de egna favoriträtterna som han lagar hemma med familjen till de som blivit hans signaturrätter på krogen. Du får följa med på en matresa genom alla de asiatiska köken tolkade på Jonas sätt. Med råvaror som kyckling, ren, anka, jordärtskocka, pumpa, hummer, linser och torsk finns det gott om användningsområden för såväl vardag som fest.<br/><br/>Den populäre kocken - som ofta medverkar i tv - delar här med sig av sina väl utprovade recept. Många av recepten på Jonas restauranger börjar i det egna hemmet och i denna kokbok är allt anpassat för att du också ska kunna laga dem hemma.

-
Title:
Asiatiska Smårätter, Nudlar Och Ris
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Ej släppt ännu
-
Description:
Res till länder som Japan, Korea, Kina, Thailand och Vietnam - utan att lämna ditt kök! I denna bok finns över 50 smakrika recept som har hämtat inspiration från den mångsidiga asiatiska matkulturen. Välj bland läckra rätter som kimchi fried rice, ångkokt kolja med lime och citrongräs, indonesiska ...
Asiatiska Smårätter, Nudlar Och Ris Bok
Res till länder som Japan, Korea, Kina, Thailand och Vietnam - utan att lämna ditt kök! I denna bok finns över 50 smakrika recept som har hämtat inspiration från den mångsidiga asiatiska matkulturen. Välj bland läckra rätter som kimchi fried rice, ångkokt kolja med lime och citrongräs, indonesiska karréspett, gochujangbräserad tofu, dandan-nudlar eller en snabb phô med kyckling. Oavsett om du vill laga smårätter till helgens bjudning eller något med nudlar eller ris till vardagens alla middagar är tillvägagångssättet enkelt. Detta är mat som alla kan laga! Dessutom hittar du de flesta råvaror i din närmaste matbutik.<br/><br/><br/><br/>Maria Zihammou är matkreatören och journalisten som vill inspirera alla hemmakockar att laga mer asiatisk mat. Hennes förhoppning är att recepten i denna bok blir nya favoriter i ditt kök! Asiatiska smårätter, nudlar och ris är hennes tionde kokbok och uppföljaren till succéboken Asiatisk mat, som av Gourmand Awards blev utsedd till den bästa asiatiska kokboken i världen 2023.

-
Title:
Morgondagens Gröt - Hälsosamt, Hållbart & Hushållssmart
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Ej släppt ännu
-
Description:
Upptäck grötens alla fördelar och hur matsmarta och medvetna val kan göra stor skillnad för både individen, plånboken och planeten. Inspirerande boken Morgondagens gröt bjuder på recept på söt gröt, mål- tidsgröt och allt som gröt kan omvandlas till; bröd, plättar, smoothies och bars. Vi får tips p...
Morgondagens Gröt - Hälsosamt, Hållbart & Hushållssmart Bok
<b>Upptäck grötens alla fördelar och hur matsmarta och medvetna val kan göra stor skillnad för både individen, plånboken och planeten. </b><br/><br/>Inspirerande boken Morgondagens gröt bjuder på recept på söt gröt, mål- tidsgröt och allt som gröt kan omvandlas till; bröd, plättar, smoothies och bars. Vi får tips på hur man lagar välgörande, hållbar, ekonomisk och hushållssmart mat och hur man på kreativa sätt kan omvandla mat från en dag till en annan och bli mer cirkulär i köket. <br/><br/>Författarna lyfter våra kulturspannmål och vikten av en bred matrepertoar för biologisk mångfald och hälsa. Boken pekar också på grötens fördelar som mat i kris-, och budgettider, men även som källa till sinnesnärvaro och smakupplevelser. Den vänder sig till alla som vill upptäcka grötens fördelar och morgondagens mat: familjer som ensamhushåll, ung som gammal, vardagsmotionär som elitidrottare.<br/><br/><br/><br/><b>Gunilla Matura Blom </b>är matkreatör, kock och grundare av företaget Blommans kök. <br/><br/><b>Jenny Westring </b>är rådgivare inom ledarskap och mental träning under varumärket Psykologi-PT och grundare av kursgården Shantiland. De har samarbetat i över 20 år inom områdena matupplevelser, hälsa, hållbarhet och självledarskap. I den här boken delar de med sig av tänkvärda tips, matfilosofi och recept för individen, plånboken och planeten.

-
Title:
Nu Äter Vi - Den Spanska Matresan
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Ej släppt ännu
-
Description:
Johan Franco Cereceda har spanskt blod i sina ådror, född, uppvuxen och verksam i Sverige med spanska föräldrar. Alltifrån barnsben har Johan impregnerats av bordets gåvor, inte minst genom sin läkarfar som dessutom var en skicklig kock. Nu äter vi är en entusiastisk, kunnig och välskriven bok om S...
Johan Franco Cereceda har spanskt blod i sina ådror, född, uppvuxen och verksam i Sverige med spanska föräldrar. Alltifrån barnsben har Johan impregnerats av bordets gåvor, inte minst genom sin läkarfar som dessutom var en skicklig kock. Nu äter vi är en entusiastisk, kunnig och välskriven bok om Spanien, dess olika delar och framför allt om vad landets regioner har att erbjuda av typiska spanska rätter och drycker. Cereceda är en av Sveriges främsta vinkännare, men han kan minst lika mycket om landets fantastiska utbud av fisk, skaldjur, kött, grönsaker allt som kan ställas på bordet från norr til söder, från öster till väster. <br/><br/>Det är en livsbejakande skildring från de främsta krogarna till de enklaste utspisningslokaler. Framställningen hämtar material från decenniers vistelser i landet, från årliga sommarbesök hos släktingar, genom universitetsstudier och arbete. Och inte minst från den praktik han själv utövar såväl vid spisen som i saluhallen och hos vinfirmorna. Boken är faktafylld med levande beskrivningar av tomatsorter, vinägervarianter, räksorter, skinkor med mera. Detta är en bok för matälskare och Spanienvänner, en kunnig och inspirerande framställning. <br/><br/><b>Om författaren </b><br/><br/><b>Johan Franco Cereceda</b> är författare, vinkännare, utbildare, bosatt i Stockholm men med mångåriga band till Spanien. Hans böcker <i>Vino! </i>(2018), <i>Fino! </i>(2020) och <i>Skandaler i vinvärlden </i>(2022) är mycket väl mottagna.
- Populärt
- Mest sålda
- Mest bokade
- Senast släppta
- Kommande
- Pris
- A-Ö
- Välj
- 0 - 9
- A
- B
- C
- D
- E
- F
- G
- H
- I
- J
- K
- L
- M
- N
- O
- P
- Q
- R
- S
- T
- U
- V
- W
- X
- Y
- Z
- Å
- Ä
- Ö
- Övrigt