1. 1. Better Part Of Me (Featuring Jeff Loomis of Arch Enemy)
  2. 2. Lay It Down (Featuring Marzi Montazeri)
  3. 3. Forget, Forgive (Featuring Howie Simon)
  4. 4. Now Or Never (Featuring Gus G of Firewind)
  5. 5. Ten (Featuring Rich Ward of Fozzy)
  6. 6. Shine (Featuring Ethan Brosh)
  7. 7. Let It Be Love
  8. 8. Never Alone (Featuring Joel Hoekstra of Whitesnake)
  9. 9. When Love Is Hated (Featuring Joel Hoekstra of Whitesnake)
  10. 10. Ricochet (Featuring Tracii Guns of L.A. Guns)
  11. 11. With You Till The End (Featuring Mike Kerr And Ian Rapios Of Firstbourne)
  12. 12. Son Of Man (Featuring Todd Latorre Of Queensryche And Andy James)
Denna artikel skickas normalt inom 3-6 vardagar.
Den finns i ett externt lager.
Förbeställ om du vill hämta den i vår butik i Fåglum. Kontakta Kundservice