Svenska
Mest sålda

-
Title:
150 Favoritrecept
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Ej släppt ännu
-
Description:
När Markus Aujalay lagar mat framför kameran drar han stor publik. Många är de som vill lära sig laga mat just sådär som Markus gör: proffsigt, med bra råvaror men utan krångel.I den här boken finns de allra bästa recepten från Markus Youtube-kanal. Här finns rätter med fågel, kyckling och fisk i f...
150 Favoritrecept Bok
När Markus Aujalay lagar mat framför kameran drar han stor publik. Många är de som vill lära sig laga mat just sådär som Markus gör: proffsigt, med bra råvaror men utan krångel.I den här boken finns de allra bästa recepten från Markus Youtube-kanal.<br/><br/>Här finns rätter med fågel, kyckling och fisk i fokus, men även soppor, pastarätter, såser och efterrätter, samt allt du behöver för ett lyckat julbord. För enkelhetens skull finns en QR-kod vid varje recept, som leder dig direkt till det tillhörande klippet.<br/><br/>*<br/><b>Markus Aujalay</b> har gjort i princip allt en kock kan göra: jobbat på stjärnkrogar, själv drivit flera prisbelönta restauranger, vunnit Årets Kock (samt Årets gröna kock och Årets viltkock), gett ut flera uppskattade kokböcker, lagat mat i otaliga tv-program och under många år suttit i juryn för tv-programmet <i>Sveriges Mästerkock</i>.

-
Title:
Mocktailbibeln
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Ej släppt ännu
-
Description:
Mocktailbibeln [Bok / Kartonnage]
Mocktailbibeln Bok
Mocktailbibeln [Bok / Kartonnage]

-
Title:
Den Nya Gröten
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Ej släppt ännu
-
Description:
När gröt görs rätt är den en måltid i sig, värdig att serveras både på de finaste middagarna och på den enklaste frukosten. Gröt behöver inte reduceras och döpas om till "nordisk risotto", "kornotto" eller något annat för att passa in. Den kan stå på egna ben. Laga den med kantareller, majs och ost...
Den Nya Gröten Bok
När gröt görs rätt är den en måltid i sig, värdig att serveras både på de finaste middagarna och på den enklaste frukosten. Gröt behöver inte reduceras och döpas om till "nordisk risotto", "kornotto" eller något annat för att passa in. Den kan stå på egna ben. Laga den med kantareller, majs och ost, som gröt bourguignon, som friterade kroketter med örtmajonnäs eller som en krämig semmelgröt. Det finns inget godare. Den här boken innehåller recept på frukostgröt och efterrättsgröt, men framför allt på måltidsgröt med både nordiska smaker och allt från franska, nordafrikanska och asiatiska influenser. Och ett och annat bröd.<br/><br/><i>Den nya gröten</i> är ett manifest för att lyfta denna unika maträtt till helt nya höjder med rätt metoder och smaker. Gröt är revolution i en skål.<br/><br/>*<br/><b>Sébastien Boudet</b> är hela svenska folkets franska bagare och bråkstake. I tjugofem år har han drivit bageri, hållit kurser, skrivit böcker och outtröttligt jobbat för ett hållbart matsystem. <i>Den nya gröten</i> är hans sjätte bok.
- Populärt
- Mest sålda
- Mest bokade
- Senast släppta
- Kommande
- Pris
- A-Ö
- Välj
- 0 - 9
- A
- B
- C
- D
- E
- F
- G
- H
- I
- J
- K
- L
- M
- N
- O
- P
- Q
- R
- S
- T
- U
- V
- W
- X
- Y
- Z
- Å
- Ä
- Ö
- Övrigt