Svenska
Mest sålda

-
Title:
Vilda Drinkar (nyutgåva)
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 3 vardagar
-
Description:
Nyutgåva av succéboken! Utsedd till Årets bästa drinkbok av Måltidsakademien. Nu med fler recept och nytt somrigt omslag! Sedan urminnes tider har vi använt vilda växter för att ge maten extra smak och näring och för att stärka vår hälsa. Men de kan också komma väl till pass när vi vill sätta guldk...
Vilda Drinkar (nyutgåva) Bok
Nyutgåva av succéboken! Utsedd till Årets bästa drinkbok av Måltidsakademien. Nu med fler recept och nytt somrigt omslag!<br/><br/>Sedan urminnes tider har vi använt vilda växter för att ge maten extra smak och näring och för att stärka vår hälsa. Men de kan också komma väl till pass när vi vill sätta guldkant på tillvaron med en lyxig drink! <br/><br/>I <i>Vilda drinkar</i> får du lära dig hur du med naturen som skafferi kan skapa både välgörande, vackra och goda drinkar. Du får också grundläggande kunskaper i växtlära och allemansrätten. <br/><br/>Njut av en rökig Old fashioned med smak av gröna kottar som påminner dig om en varm brasa i ett snötäckt Åre, sippa på en lavendeldoftande Margarita och dröm dig bort till fälten i Provence eller blunda och hör vågornas brus när du tar en klunk av en tångdrink. <br/><br/>BELLA PORCILE är bartendern som gjort sig känd för sin kreativitet och originalitet bakom baren. Många känner till henne som @mixedbybella på Instagram, där hon bjuder på inspirerande bilder och läckra dryckesrecept.

-
Title:
Vad Ska Vi Äta?
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 7 vardagar
-
Description:
Den eviga frågan: Vad ska vi äta? Att få hela familjen nöjd kring matbordet är lättare sagt än gjort. Många viljor och smaklökar ska samsas och det finns inte alltid tid att planera. Den här kokboken ger dig tre enkla och goda recept per vecka i elva veckor. Recepten är framtagna för att minska svi...
Vad Ska Vi Äta? Bok
Den eviga frågan: Vad ska vi äta?<br/><br/>Att få hela familjen nöjd kring matbordet är lättare sagt än gjort. Många viljor och smaklökar ska samsas och det finns inte alltid tid att planera. Den här kokboken ger dig tre enkla och goda recept per vecka i elva veckor. Recepten är framtagna för att minska svinnet då du tar vara på alla rester. Dessutom finns mycket mer - allt från barnens första laga själv-rätter till tips på vad du kan göra med överbliven potatis. Det bjuds på klassiker i kreativa tappningar och nya rätter som snabbt blir familjefavoriter.<br/><br/>*<br/><br/><b>Carin da Silva</b> är programledare, poddare och entreprenör. Hon blev känd för den stora publiken som en av de professionella dansarna i Let’s dance, och har varit med i mängder av olika tv-program. Hon lockar dagligen till skratt med sina humorklipp på Instagram och visade en ny sida när hon vann <i>Sveriges mästerkock VIP</i> 2023.

-
Title:
Svensk Whisky- Pionjärer, Nytänkare Och Utmanare
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 3 vardagar
-
Description:
Den svenska whiskybranschen har vuxit upp och mognat. Här finns plötsligt ett tiotal destillerier med egna identiteter och historier: från de fyra stora till de små specialisterna. Och bland whiskykonnässörer är den svenska renommén snart ikapp den skotska - tro det eller ej! Svensk whisky är den f...
Svensk Whisky- Pionjärer, Nytänkare Och Utmanare Bok
Den svenska whiskybranschen har vuxit upp och mognat. Här finns plötsligt ett tiotal destillerier med egna identiteter och historier: från de fyra stora till de små specialisterna. Och bland whiskykonnässörer är den svenska renommén snart ikapp den skotska - tro det eller ej! <br/><br/><i>Svensk whisky</i> är den första heltäckande boken om svensk whisky och beskriver allt spännande som hänt, destilleri för destilleri, från Skeppets, via Grythyttan till Mackmyra och dagens spännande nytänkare. Vilka värden står vi för? Hur ser egentligen den svenska whiskystilen ut? Vad driver branschen framåt? <br/><br/><b>Henrik Aflodal</b> (huvudförfattare) är journalist och whiskyexpert. Han är bland annat författare till Aflodals Whisky World och Whisky: Japan och driver sajten The Spirits News. <b>Hans-Olov Öberg</b> (redaktör & fotograf) är prisbelönt, bästsäljande cocktailboksförfattare och -fotograf. Han driver även förlaget Spritz Lit som specialiserar sig på idédrivna böcker om mat och dryck.

-
Title:
Skål Utan Alkohol - Alkoholfritt För Alla Tillfällen
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 3 vardagar
-
Description:
Alkoholfritt för alla tillfällen. Om du inte kan, vill eller får dricka alkohol vad dricker du då? Är du trött på att bli serverad bubbelvatten med citronsmak när de andra skålar i champagne? Vill du veta vilken alkoholfri dryck som passar till maten? Tycker du att recept på drinkar utan alkohol ba...
Skål Utan Alkohol - Alkoholfritt För Alla Tillfällen Bok
Alkoholfritt för alla tillfällen.<br/><br/>Om du inte kan, vill eller får dricka alkohol vad dricker du då? <br/><br/>Är du trött på att bli serverad bubbelvatten med citronsmak när de andra skålar i champagne? Vill du veta vilken alkoholfri dryck som passar till maten? Tycker du att recept på drinkar utan alkohol bara innehåller ingredienser du aldrig hört talas om? Alkoholfri sprit finns det på riktigt? <br/><br/>Under Lisbeth Ericssons första två alkoholfria år provade hon en hel del olika dryckesalternativ, vilket ledde till att hon startade ett Instagramkonto där hon testar och tipsar. I den här boken delar hon med sig av sina allra bästa drinkrecept (med ingredienser du faktiskt hittar i matbutiken), listar de godaste alkoholfria vinerna och spritsorterna, och bjuder på mängder av inspiration för dig som vill dricka alkoholfritt.<br/><br/>LISBETH ERICSSON har arbetat länge i bokbranschen. Hon växte upp i Borås men bor sedan snart 40 år i Stockholm. Hon är en kreativ person som sysslat med allt ifrån att sy kläder och renovera möbler till att måla tak och väggar. För några år sedan startade hon Instagramkontot @skal.utan.alkohol, där hon provar olika alkoholfria alternativ. Nu ger hon ut sin första bok.

-
Title:
Kärlek, Oliver Och Timjan
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 14 vardagar
-
Description:
Kärlek, oliver och timjan är en numera klassisk kokbok som lockar till goda, vackra och hälsosamma måltider, som en hjälp för att komma i balans och få mera ork. När den kom ut 2001 var den oerhört nyskapande och fortfarande är den i allra högsta grad aktuell. Den nu lätt uppdaterade boken innehåll...
Kärlek, Oliver Och Timjan Bok
Kärlek, oliver och timjan är en numera klassisk kokbok som lockar till goda, vackra och hälsosamma måltider, som en hjälp för att komma i balans och få mera ork. När den kom ut 2001 var den oerhört nyskapande och fortfarande är den i allra högsta grad aktuell. Den nu lätt uppdaterade boken innehåller mer än 250 recept - färgstarka, kryddoftande rätter, med inspiration från medelhavsländerna, Indien, Sydostasien och Sydamerika, samsas med recept med svenska rötter. Här finns maten för både vardag och fest, lite om kött men mer om fisk, härliga vegetariska rätter, fina brödrecept och läckra desserter. En bok fylld av matglädje - för kroppen och för alla sinnen.<br/><br/><br/><br/>Kärlek står för omtanke och matglädje, oliver för det fina medelhavsköket och timjan för våra skandinaviska mattraditioner.

-
Title:
Augustas Kokbok Anno 1898
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Fåtal i lager Leveranstid: från 1 vardag
-
Description:
Johanna Augusta Leontina Olsson satt på kammaren år 1898 efter dagens arbetspass och skrev ner sina recept som hon använde sig av i den fina järnvägsrestaurangen i Tillberga utanför Västerås. Hon skrev dem utifrån hur verkligheten var för dem på den tiden. Det vill säga, inga kylskåp, inga elektris...
Augustas Kokbok Anno 1898 Bok
Johanna Augusta Leontina Olsson satt på kammaren år 1898 efter dagens arbetspass och skrev ner sina recept som hon använde sig av i den fina järnvägsrestaurangen i Tillberga utanför Västerås. <br/><br/>Hon skrev dem utifrån hur verkligheten var för dem på den tiden. Det vill säga, inga kylskåp, inga elektriska spisar, inga ugnar som man kan styra med exakt temperatur, inget konstant tillflöde av råvaror med mera. Att hon klarade av att tillverka de mest fantastiska menyer och anrättningar med dessa grundförutsättningar tyder på stor skicklighet i köket. <br/><br/>I den här boken får du ta del av många av hennes originalrecept, samt att du får lite tips om hur det skulle kunna se ut när vi lagar dessa maträtter idag. <br/><br/>Boken innehåller både recept, tips och kuriosa, samt berättelser om hur livet var på den tiden i ett restaurangkök.

-
Title:
I Magen På En Jägare - Konsten Att Jaga Och Laga Vilt
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 7 vardagar
-
Description:
»Vår önskan med den här boken är att fler upptäcker det fantastiska viltköttet. Med våra texter och recept vill vi ge människor en sundare, mer balanserad, och ja ... ärligare bild av viltet och jakten, som är det absolut bästa vi vet.« I magen på en jägare ger dig massvis med recept där det vilda ...
I Magen På En Jägare - Konsten Att Jaga Och Laga Vilt Bok
<i>»Vår önskan med den här boken är att fler upptäcker det fantastiska viltköttet. Med våra texter och recept vill vi ge människor en sundare, mer balanserad, och ja ... ärligare bild av viltet och jakten, som är det absolut bästa vi vet.«</i><br/><br/><i>I magen på en jägare</i> ger dig massvis med recept där det vilda köttet står i fokus. Med influenser från världens alla hörn och recept för många olika typer av vilt, från dovhjort till hare och fasan, finns här något för alla. Danyel och Lubbes personliga tilltal och generöst förklarande texter om jakt och djur bjuder in både dig som redan är övertygad om det vilda köttets förträfflighet, dig som aldrig någonsin vågat smaka på viltkött och dig som bara råkar ha ett halvt rådjur i frysen som du inte vet vad du ska göra av.<br/><br/>*<br/><br/><b>Lubbe Garell</b> är yrkesjägare och fotograf. <b>Danyel Couet</b> är prisbelönt kock och krögare. Tillsammans driver de Youtube-kanalen Shots & Pots, där deras filmer om jakt och matlagning fått mycket uppmärksamhet för sitt ärliga och roliga tilltal.
Utvalt - Svenska
Global Matkultur I Sverige - Nysvenskarnas Recept Och Berättelser Från Hela Världen, Och Möten Med Lokala Producenter
Möt nysvenskar från hela världen när de bjuder på sina mattraditioner. Deras berättelser gör recepten extra spännande att laga.Från Övertorneå i norr till Malmö i söder har Marloes Öhrnell, inom rame...
- Populärt
- Mest sålda
- Mest bokade
- Senast släppta
- Kommande
- Pris
- A-Ö
- Välj
- 0 - 9
- A
- B
- C
- D
- E
- F
- G
- H
- I
- J
- K
- L
- M
- N
- O
- P
- Q
- R
- S
- T
- U
- V
- W
- X
- Y
- Z
- Å
- Ä
- Ö
- Övrigt